IHAN FINAALISSA!

Ensin ajattelin että mulla ei ole enää voimia tulla koneelle näpyttelemään, mutta eipä tässä oikeen ole muutakaan tekemistä, joten lyhyt ilmoitus että elossa ollaan! :D Tänään on siis ollut pitkästä aikaa oikeen kunnon treenipäivä ja alkuun jopa hieman jännitti, miten jaksan kaiken. Mulla on nimittäin ollut viime aikoina lauantaisin voimaton olo jo näiden aamutuntien jälkeen ja nyt pitikin sen jälkeen vetää vielä kova, reilu kahden tunnin bodyattack-tulitus. Kaiken lisäksi nukuin tosi huonosti viime yönä ja olo oli jokseenkin epätoivoinen aamulla. :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

attack-maratonin jälkeen!

Ihme kyllä, kaikki tunnit meni jopa melko kevyesti. En tiedä onko se enemmän psyykkistä vai mitä, mutta kun tiesin, että nyt on vaan temmottava menemään niin ihan hyvillä energioilla tuli jumpattua alusta loppuun. Bodyattack-maratonissa vedettiin siis yhteensä jopa 24 attack-biisiä ja suurimmaks osaksi kovia kaseja ja ysejä. Salin lämpötila muistutti kasvihuonetta ja peilit oli huurussa, mutta vitsi mikä fiilis!! Kylmät väreet tuntui koko kropassa ja se ilo, mikä tollasesta tulee on vaan jotain mitä ei voi selittää. :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mulla on onneksi kamera täynnä kuvia ja videoita tuolta tunnilta, mutta just nyt en jaksa alkaa editoimaan ja käymään niitä läpi, joten teen paremman koosteen koko tapahtumasta lähipäivinä. Ajattelin myös kirjoitella, miten kannattaa valmistautua koviin treenipäviin tai pidempiin urheilusuorituksiin.

Odottelen tässä milloin nälkä alkaa tuntua, sillä laskin, että oon kuluttanut noin 2700 kaloria pelkällä treenillä tänään. Kovan setin jälkeen ei oikeen tee mieli ruokaa, mutta vedin silti kunnon pasta-annoksen äsken. Huomenna saa varmaan alkaa tankkaamaan kun olo alkaa tasaantumaan. Nyt ajattelin ottaa vaan ihan rennosti loppuillan ja nauttia lepäilystä.

Mun snapchatissa on muutama videoklippi tunnilta ja snäpistä mut löytää nimellä ainopaino. :D

Kiitos vielä kaikille jotka oli paikalla. Ootte ihan mahtavia ja arvostan, että jaksatte aina lähteä innolla mukaan mun joskus ehkä jopa hulluihin ideoihin. :D

Kiitos kuvista kuuluu Evelle (ja Pepille). 


4 Responses to “IHAN FINAALISSA!”

 1. Avatar essi sanoo:

  Kiitos Aino ihan huikeesta treenistä :) ! Jotenkin kummasti sitä vaan jaksoi vetää loppuun asti kun fiilikset oli niin katossa :D ! Oli aluksi aika pelottavaa että mitäköhän tulee kun noin paljon naisia pistetään pieneen tilaan hikoilemaan yhdessä, mutta hyvin meni ja vaikka vähän otti välillä osumaa niin onneksi kaikki oli kuitenkin niin hyvillä fiiliksillä että siinä lähinnä vaan nauratti itse kutakin! :D :)

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Kiitos Essi, hyvä fiilis ja musa tuo kyllä niin paljon voimaa kroppaan. Ei sitä muuten jaksais! :) Hyvin mahduttiin ja hyvin kaikki tsemppas hymy huulilla alusta loppuun! :D

 2. Avatar Jenna sanoo:

  Kiitti Aino ku sä jaksat aina järkätä näitä! Saat porukan tekeen aina ihan täysii vaikka jalat raahais perässä :D Oli ihan huippua ja toivottavasti ei oo nyt ihan kolmen vuoden palautustaukoa! Eikö yks riittäs? ;)

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Kiitos Jenna, niin mukavaa kuulla!! :)
   Se oli enemmänkin vitsi, että vasta kolmen vuoden päästä, eli palaudutaan hetki ja mietitään sit seuraava häppeninki :D Ens viikolla onneks uudet ohjelmat!

Kommentoi