ADRENALIINIA JA KYLMIÄ VÄREITÄ

Täällä on vietelty aika hidasta maanantaita. Oon yrittänyt tehdä rästissä olevia hommia, melko huonolla menestyksellä. Joskus vaan ei meinaa lähteä uus viikko käyntiin, vaikka kuinka yrittäis. Viimestään illalla pitäisi herätä kunnolla kun pääsee urheilemaan ja hikoilemaan. Mulla on tällä hetkellä käynnissä sellainen ”otan rennosti” – kausi. Oon mennyt kaiken suhteen ihan fiiliksillä ja esimerkiksi tehnyt omia treenejä vain jos on huvittanut. Ei yhtään mun tyylistä, mutta mennään nyt tovi ainakin tällä tavalla. Ruokailujen kanssa olen myös ottanut löysemmin ja syönyt mitä mieli tekee. Onneksi mieli tekee suurimmaks osaks vain terveellisiä juttuja!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaikka uuden viikon starttaus meinaa kestää vähän, on ainakin yksi keino millä saan kroppaan ja pääkoppaan liikettä, nimittän musiikki! Paljon on tullut hehkutettua, kuinka musiikki toimii loistavana motivaattorina ja se myös auttaa jaksamaan treenejä kovempaa. Parhaillaan hyvä biisi saa aikaan kylmät väreet ja mielettömän adrenaliinipiikin, jolloin mikään ei tunnu missään. Tässä biisejä, jotka on viime aikoina löytäneet tiensä mun jumppalistoille!


5 Responses to “ADRENALIINIA JA KYLMIÄ VÄREITÄ”

  1. Tuija sanoo:

    Noi Kari Traan uuden malliston vaatteet on aika ihania =)

    • ainorouhiainen sanoo:

      Toppi on tosiaan kari traan, mutta trikoot on Niket! Nyt on paljon kaikkea kivaa treenivermettä tarjolla =)

  2. Liisa sanoo:

    Heipsis:) Voisitko blogata talvijuoksusta:)? Kivoja on sun ruokkis ja kehon toiminta fakta +motivaatio artikkelit:) Hyvää päivän jatkoa!:)

  3. Viola sanoo:

    Kiva huomata että säkin osaat ottaa välillä rennommin liikunnan ja ruokailujen kanssa! Mulle jäänyt sellanen superihminen kuva susta 🙂 Loistavia kirjotuksia sulla ja olen oppinut sun blogista tosi paljon uutta. Sun innoittamana tänään olenkin menossa BioSignature mittaukseen täällä Helsingissä. Tsemppiä jatkoon ja huippu blogi 🙂

    • ainorouhiainen sanoo:

      Kiitos, olipa kiva kommentti. Ihan tavan tallaaja se minäkin olen 😉

Kommentoi