OLIKO PÄÄTÖS OIKEA VAI VÄÄRÄ?

Vuosi sitten näihin aikoihin olin juuri muuttanut blogin tänne Indiedays-sivustolle. Muutos oli jännittänyt paljon ja päätöstä mietitty pitkään. Lukijana sitä varmasti miettii että mitä siinä muutossa voi olla niin ihmeellistä, eikö se ole ihan sama missä osoitteessa blogia pitää? Kun on itse rakentanut viiden vuoden ajan sivustoa, tehnyt hurjasti töitä sen eteen sekä saanut vakioituneen lukijakunnan, voi tällaiset muutokset pahimmassa tapauksessa viedä blogin lukijamäärät ja arvon alas. Muuttaminen on aina riski, mikäli kyseessä ei ole mikään maailman luokan kirjoittaja, joita seuraajat seuraajat vaikka avaruuteen tarvittaessa :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olin tyytyväinen edellisessä paikassa, mutta muutos ja uudet tuulet houkuttivat kovasti. En ole varmaan koskaan arponut mitään päätöstä noin paljon. Olin saanut deadlinen, päivän ja kellonajan, jolloin mun tulisi kertoa mitä olen päättänyt tehdä. Täytyy myöntää, että soittaessani Indiedaysille, vielä puhelimen soidessakaan en tiennyt mitä tekisin, lähteä vai jäädä?

Kaikki tietävät tänä päivänä mikä lopullinen päätökseni oli. Olen onnellinen, että uskalsin tehdä päätöksen ja vaihtaa tutun ja turvallisen uuteen ja myös epävarmaan. Toki alku oli hankalaa ja piti tehdä hurjasti töitä, että sai lukijat löytämään takaisin blogin pariin. Se ei käynyt viikossa, eikä vielä kuukaudessakaan, mutta ahkera työskentely alkoi lopulta tuottaa tulosta ja nyt homma on toki rullannut omalla painollaan jo tovin. Välillä mietin, sovinko tänne kaikkien muoti- ja kauneusgurujen keskelle, mutta toisaalta blogiin on löytänyt myös paljon uusia lukijoita, joita en olisi välttämättä muuten tavoittanut.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Muuton myötä sain bloggaamisesta virallisesti ammatin. Tarkoitan tällä sitä, että hommalla tulee toimeen ja saa leivän pöytään. Toki olen jatkanut myös toista työtäni, mutta olen pystynyt vähentämään työmäärää niin, että vapaa-aikaa on enemmän. Bloggaus ja ryhmäliikunnan ohjaus käy oikeastaan tosi hyvin yhteen, sillä blogatessa on aika paljon yksin koneen ääressä, kun taas jumppaaminen on sosiaalisempaa ja saa myös sitä liikuntaakin runsain mitoin. Poikaystävän sanoin; ”eihän sulla olis mitään blogattavaa jos lopettaisit sun työn.” Tää pitää niin hyvin paikkaansa, sillä saan paljon kirjoitusinspiraatiota toisen työn parissa. Olen todella tyytyväinen tähän yhteisöön ja siihen miten meistä pidetään huolta! Kiitollinen, että saan olla osa tätä sivustoa. :)

Mikä oli tekstin pointti? Isoja päätöksiä on vaikea tehdä, mutta usein hyppääminen tuntemattomaan antaakin niin paljon uutta ja parempaa. Jos ei kokeile, ei voi tietää! Loppujen lopuksi olen sitä mieltä, että ei ole olemassa vääriä päätöksiä, ne vain muokkaavat elämän sellaiseksi kuin kuuluu. :)

Kuvat: Riikka

Trikoot: Kari Traa*

Paita: Adidas

Kengät: Reebok

*saatu


9 Responses to “OLIKO PÄÄTÖS OIKEA VAI VÄÄRÄ?”

 1. Avatar Essi sanoo:

  Sun blogia on kyllä mukava seurata, usein luenkin ensimmäisenä sun päivitykset uusien joukosta. Ja iso plussa siitä että postauksia tulee niin usein.
  Indiedaysin sivuista en kauheesti mobiilssa ainakaan tykkää, jotenkin ei asetu tähän näytölle, mutta sisältö on tärkein :)

 2. Avatar Anumaaria sanoo:

  Mä olin alusta saakka sitä mieltä, että tää oli erittäin jees peliliike. Sovit tänne toi hyvin, mun mielestä paremmin kuin fitille.

 3. Avatar HannaV sanoo:

  Itse en Indiedays-sivustosta ollenkaan pidä, liian sekava ja täyteen ’ahdettu’. Sinun blogisi takia kuitenkin vierailen täällä aina kun uuden postauksen jjulkaiset. :)

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Aluksi muakin vähän hämmensi uus ulkonäkö, mutta nykyään on ihan jees kun pystyy valitsemaan suoraan aiheen mitä lukee. Painan aikausein etusivulta suoraan sen ”motivatio”-kohdan alhaalta ja tuun selailemaan treeni- ja hyvinvointipostauksia, ne kun kiinnostaa =)

   Kiva että vierailet kuitenkin täällä, arvostan! =)

 4. Avatar - sanoo:

  Minua ärsyttävät bloggaajien jatkuvat portaalinvaihdokset. Usein en jaksa päivittää osoitteita Feedlyyn ja huomaan unohtavani blogin ja bloggaajan olemassaolon nopeasti. Myös päivätyön jättäminen on muuttanut monen blogin persoonattomaksi ja todella tylsäksi. Mainoksia mainosten perään. Blogeja on niin paljon, että yritän selailla vain parhaat päältä. Tästä blogista tykkään. :)Kysyin uutena lukijana Ainolta neuvoa ja ystävällisen vastauksen jälkeen jäin pysyväksi lukijaksi. Pienen, mutta pitkäkestoisen krempan jälkeen sain täältä paljon uutta treenimotivaatiota.

 5. Avatar Sue sanoo:

  Kyllähän sua tänne mielellään seuras vaikka itsekin koen tämän sivuston jotenkin hankalaksi (etenki puhelimella), muita blogeja ei sitten tulekkaan luettua.. Mut tätä ei vaan voi olla lukematta, vaikka olisi kuinka kiire;D

  Sä olet kovalla työllä ansainnu tän lukijakunnan mikä sulla on, ja se näkyy että postauksiin panostetaan!! Toisin kun julkisuudesta tuttujen henkilöiden tarttee kerran pari viikossa postata muutama valokuva ja pari sanaa kuulumisia ja heti on miljoona kommenttia..(hieman kärjistettynä) mut mulle nepostaukset ei henk koht ainakaan anna mitään!!
  Tästä blogista saa paljon inspistä, vinkkejä ja tietoa tällainenkin joka on jo pidempään perehtynyt ravintoasioihin.. Että KIITOS vain, kova työ näkyy kyllä ja olet jokaisen lukijan kovalla työllä ansainnut, voit olla YLPEÄ!:)

Kommentoi