USKO UNELMIIN!

Huhhaheijaa! Aamulla herätessä en kyllä olisi osannut aavistaa millainen päivä mulla on edessä. Tänään on ollut ihan törkeen hyvä päivä ja on tapahtunut kaikenlaista hullua. :D Sain mm. yhden puhelun, joka laittaa kyllä mun tulevaan syksyyn vähän uutta potkua! Muutenkin kaikki on onnistunut tänään oikeen hyvin.

Oon kertonut aiemmin, että osallistun elokuun lopulla Les Millsin ”The One” – kilpailuun, jossa skabaillaan siis ohjaamalla yksi kappale jostain Les Millsin lajista. Itse ohjaan Bodyattackia ja oonkin nyt alkanut valmistautua kisaan enemmän ja enemmän. Kesäloman aikana tuli tauko ohjaamiseen, ja vaikka olin suunnitellut harjoittelevani tuota kappaletta niin ne harjoittelut sitten vähän jäi.. Nyt oon kuitenkin jo hieman käsikirjoittanut ohjausta ja otin pari ylimääräistä Bodyattack tuurausta, niin saan mahdollisimman paljon treeniä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tänään ohjasin ensimmäistä kertaa englanniksi tuota biisiä, ihan vaan kokeillakseni miltä tuntuu ja kuinka luonnistuu. Tuo vieraalla kielellä ohjaaminen on ollut mulle jotenkin sellainen asia, minkä oon ajatellut estävän sen, että voisin ohjata kansainvälisesti. En edes tiedä mistä tuo juurtaa juonensa, sillä olen kuitenkin työskennellyt ulkomaillakin ja kielen kanssa ei sinänsä ole ongelmaa. Jostain on vaan jäänyt ajatus, että en osaa riittävän hyvin kieltä, jotta voisin ohjata yhtä vahvasti kuin suomeksi. Jännää, miten joku ihan pienikin päähänpinttymä voi toimia esteenä omille unelmille.

Tiedättekö sen motivaatiolauseen: Mitä tekisit, jos tietäisit ettet voi epäonnistua? Vaikka en ole mikään motivaatiolauseiden ylin ystävä, kiteyttää tuo aika hyvin sen, että usein pelko epäonnistumisesta voi olla este omalle menestymiselle. Mitä jos eläisi joka päivä ajatellen, ettei epäonnistuminen ole vaihtoehto? Uskon, että sitä saavuttaisi niin paljon enemmän kuin sillä, että pelkää mokaavansa tai epäonnistuvansa.

Ohjasin kuitenkin tänään toisella kielellä ja tunnilla oli myös kaveri, joka on englanninopettaja. Sain häneltä paljon kehuja, joten kai se meni ihan hyvin. :) Nyt vielä hiomaan yksityiskohtia ja sitten kun the day koittaa, tiedän ainakin tehneeni kaiken minkä pystyn!

Uskokaa omiin unelmiinne, kaikki on mahdollista jos vain tarpeeksi haluaa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuvat: Riikka

Toppi, shortsit & kengät (Nike) : Intersport Vaasa (saatu)


4 Responses to “USKO UNELMIIN!”

 1. Avatar mine sanoo:

  Vitsi noi sun kengät on ihan sairaan hienot! :D Oon kuolannu niitä siitä asti ku ne ekaa kertaa näin niken sivuilla eikä nää kuvat varsinaisesti helpota ;) Tarttis vaan keksii itelle joku (teko)syy et saisin tilata..

  Tsemppiä ONEen!

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Ne on!! =) Ei muutakun tilaukseen, eihän treenikenkiä voi koskaan olla liikaa?

   Kiitos, tsemppiä tarvitaan :)

 2. Avatar Eiko sanoo:

  Enkkusi oli tosi ohjauksessa tosi luontevaa. Voisi luulla, että ohjaat useamminkin sillä kielellä!

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Voi kiitos, et tiedäkään kuinka kivalta tuntuu kuulla tällaista palautetta asiasta josta on ollut itse epävarma. Kiitän :)

Kommentoi