KUN SMOOTHIE PUUROKSI MUUTTUI

Iltaa! Se, että postaus tulee vasta näin myöhään ei voi tarkoittaa muuta kun että Les Mills – viikko on käynnissä, eli tällä viikolla lanseerataan uudet ohjelmat, jolloin kaikki aika menee opetteluun. Tänään on taas tullut istuttua tiiviisti Bodyattack-ohjelman parissa ja illalla ohjasin uudet muuvit täydelle salille. Näin kesän tullen huomaa, että osa opiskelijoista lähtee kotikaupunkeihinsa, mutta myös sen, että osa palaa Vaasaan kesän ajaksi. Vaasa on tunnetusti opiskelijakaupunki ja opiskelijat ovat suuri osa meidän asiakaskuntaa, joten heidän lähdön yleensä huomaa juuri vähentyneenä asiakasmääränä kesällä. Tähän vaikuttaa tietysti myös se, että monilla sisätreenit vähenee kelien lämmetessä.

Uusi ohjelma tuntui ekan vedon jälkeen tehokkaalta! Nelonen, seiska ja ysi nostivat sykkeet kattoon ihan kivasti. :D Huomenna olis sitten combatin vuoro ja sanoin jo tänään attackin jälkeenkin, että nyt kannattaa tulla kokeilemaan combattia, kun ohjelma on (mielestäni) selkeästi helpompi koreografisesti kuin ennen, vaikka tehoista ei olla säästetty. Meidän salilla Bodyattack taitaapi olla suosituin Les Mills – tunti, miten muissa kaupungeissa?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meinaa taas lähteä tarinat ihan omille urilleen, joten palataas itse otsikkoon. Mulle on käynyt viime aikoina niin, että juotava smoothie on muuttanut muotoaan ihanan paksuun puuromaiseen koostumukseen. Jos siis juotava smoothie tuntuu liian kevyeltä, kannattaa kokeilla seuraavaa juttua. Tässäkin kikassa suuressa osassa ovat kuitulisät. Itse käytän vaihdellen fibrexiä, psylliumia, chiansiemeniä ja pellavansiemenrouhetta. Kuitulisiä kannattaakin vaihdella jotta niistä saa täyden hyödyn irti.

Marjainen smoothiepuuro:

 • 2 dl vettä
 • 2 rkl fibrexiä
 • 1 iso rkl psylliuma
 • puolikas banaani
 • Iso kourallinen lehtikaalta
 • 100 g mustaherukoita
 • 30 g vaniljaheraa
 • annos viherjauhetta

Kaada blenderiin vesi ja kuitulisät, anna seisoa 5-10 min, jotta neste vähenee. Lisää loput aineet ja surauta pehmeäksi puuroksia. Koristele kookoshiutaleilla!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Itse käytän tätä viherjauhetta smoothiessa ja se tuo mukaan ihanan marjaista makua, tuote sisältää lukuisien viher- ja marjajauheiden lisäksi suolistolle tärkeitä probiootteja, joten todella kätevä, monipuolinen ja vielä hyvänmakuinen tuote. :)

Millaisia aamiaisia te suositte nyt kun kelit (toivottavasti) lämpenee?


4 Responses to “KUN SMOOTHIE PUUROKSI MUUTTUI”

 1. Avatar M sanoo:

  Nam! Tuleeko smoothiesta kovin makea, kun prode on maustettua? Itse oon tähän mennessä käyttäny aamusmoothiessa makeutuksena vain tosi kypsää banaania ja prodena mulla on maustamaton riisiproteiini :) Sekin alkaa kohta loppua, ja ajattelin koittaa jotain maustettua välillä. Mikä on mielestäsi paras maku mixattuna rehujen kanssa? Herasi on varmaan isolaattia, minkä merkkistä? :)

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Mun mielestä ei tule liian makea, mutta se on tietysti makuasia. Itse liputan niden Fitnessgurun proteiinien puolesta, monien kokeilujen perusteella ne peittää parhaiten rehujen maut. Tykkään kaikista vaniljan eri variaatioista ja tällä hetkellä kaapissa on One Whey Isolaten french vanilla ja One Wheystä Vanilja-valkosuklaa, ne passaa hyvin just marjojen kanssa smoothieen, raakasuklaaseen ja erilaisiin leivontoihin muutenki! :)

 2. Avatar Enni sanoo:

  Itseäni harmittaa valtavasti, kun tässä kuussa salillani ei ole attackia ollenkaan ohjaajien kesätöiden takia :-/ lempparitunti kuitenkin kyseessä ja uuden ohjelman kimppuun haluaisin mahdollisimman pian!

 3. Avatar Tiina sanoo:

  tää menee heti testiin- näin kesän tullen se perus lämmin kaurapuuro meinaa vähän tökkiä :)

Kommentoi