TREENIFIILIKSISSÄ!

BOOYAAH! Uusi Bodyattack 88 korkattu tänään ja oli pakko tulla vielä raapustelemaan fiiliksiä. Tällä kertaa en tsekkaillut biisilistoja etukäteen kovin tarkasti. Mulla on ollut tapana jakaa niitä aina ennen ohjelmien vaihtumista, mutta nyt ei vaan jotenkin napannut. Pelkistä biiseistä harvoin saa mitään kuvaa aikaiseksi.

BODYATTACK 88

Track 1 – I Will Never Let You Down – Love Junkeez
Track 2 – Get Out (Classic Dance Mix) – De Grees feat. Cathy K
Track 3 – Ghost (RainDropz! Remix) – Revolva
Track 4 – Back 2 Front (Original Mix) – Joel Fletcher & Reece Low
Track 5 – Come Get It Bae – Poetry Alley
Track 6 – Wild Wild Love (RainDropz! Remix) – Stereo Slam
Track 7 – ‪#‎SELFIE‬ – Atlantic Court
Track 8 – Toca’s Miracle – Unnamed Nova
Track 9 – We Go Down – Heaven Acre
Track 10 – Lovers On The Sun (Sub Phonix Remix) – Electro Driverz
Track 11 – Superheroes – The Script

Pääsin testaamaan ohjelmaa Kimmo Jukurin opeissa jatkokoulutuksissa ja olin heti aika fiiliksissä ohjelmasta. Joskus vaatii muutaman kerran toiston, että pääsee ohjelmaan jyvälle, mutta tämä iski kyllä suurimmilta osin heti. Harvemmin kukaan nyt kirjoittaa, että olipas muuten paska tuo uusi ohjelma, sillä kyllähän uusi on aina kivaa ja erillaista edellisen jälkeen. Toinen asia on sitten se, kauanko koreoita ja musiikkeja jaksaa fiilistellä ennen kyllästymistä. Yleisesti ottaen, mä ohjaan ohjelmia n. 2 kk ja mixailen sitten yhden kuukauden. Joskus mixaan jo aiemmin ja joskus en vaihda jotain biisejä lainkaan. Kuulostelen yleensä myös asiakkaiden toiveita.

Tänään meitä oli 60 henkilöä + minä kokeilemassa uutta ohjelmaa ja meno oli sen mukaista! Opin ohjelman hyvin nopeasti, sillä jatkoissa tekeminen helpottaa aina opettelua, koska on päässyt kokeilemaan liikkeet käytännössä. Siitä huolimatta, koko tämä päivä on mennyt enemmän tai vähemmän Bodyattackin merkeissä. Oon katsellut videoo ja kuunnellut biisejä. Sanoinkin miehelle autossa, että vitsi oon ihan fiiliksissä, kun odotin niin paljon ohjaamaan pääsyä! Miettikää kuinka siistiä on oikein odottaa että pääsee töhin!! :D

Bodyattack on muuttunut ajan kanssa enemmän atleettiseen suuntaan. Tässä ohjelmassa on esim. minimoitu erilaiset käsiliikkeet, jolloin esim. miehetkin viihtyvät paremmin mukana, kun kädet ja jalat ei mene heti ihan solmuun. Osassa biiseistä on silti mukana sitä hauskanpitoa ja koreografisuuttakin, joten mun mielestä aika kiva yhdistelmä. Lisäksi koen, että itse pystyy tuoda sitä hauskuutta ja mielenkiitoa ihan omalla ohjaamisellaankin, vaikka koreografia olisi yksinkertaisempi. Lyhyempiä formaatteja on myös muokattu, esim. 45 minuuttinen versio menee biiseillä 1,2,4,5,6,7,9,10.

DSC02383

Omasta mielestä alku on kiva. Ykkösbiisi on tosi simppeli, mutta se ei sinänsä haittaa, sillä siinä hetii keskittyä olennaiseen, eli herätellä kroppaa ja hakea pientä läpöä. Toisaalta, voi olla että parin kuukauden päästä alkaa kyllästyä tuohon biisiin sen yksinkertaisuuden vuoksi. Kakkosessa alkaakin tapahtua heti ja homma menee melko tehokkaaksi. Tunsin omankin sykkeen nousevan reippaasti, mitä ei usein tapahdu näin alussa. Toisaalta pieni jännä voi myös aiheuttaa sykkeen nousun korkeammalle. Kolmosen biisiä luukutin joskus syksyllä omilla tunneilla niin paljon, että kyllästyin. Olin siis ihan fiiliksissä biisistä ja on se nyt tauon jälkeen taas ihan ok. Kolmosessa on myös kiva koreografia.

Kaikenkaikkiaan omat lempparit näin alkuvaiheessa ovat 2,4,8 ja 9! IF WE GO DOWN, WE ALL GO DOWN TOGETHER!

Ai vitsit tämä liikunnan tuoma olo on kyllä ihan huippua! Attackin jälkeen mulla oli vielä spinning+core ja tuon setin jälkeen uni (ja ruoka!) maistuu aika hyvälle. Heräsin muuten tänään kl 12:30 päivällä (?!) Menin eilen nukkumaan 23 aikaan, enkä ole herännyt kertaakaan ennen tuota heräämistä. Ihan hämärä juttu, mutta ainakin oli energinen olo koko päivän. :)


20 Responses to “TREENIFIILIKSISSÄ!”

 1. Avatar Tuija sanoo:

  Noi on niin ihanat vaatteet Kari traalta. Piristävät päivää :-)

 2. Avatar mmary sanoo:

  hei Aino, kirjoittelit vähän aikaa sitten cheat daysta, ja tässä laihduttaessa olen tullut tulokseen että varmaan tarvitsisi toteuttaa sellainen – paino jumittaa ja jumittaa jo toista viikkoa putkeen vaikka kalorit ja liikunta ovat kohdillaan.
  Kysymykseni liittyykin cheat dayn oikeaoppiseen toteutukseen, googlailin ja selvisi, että hiilareita tulisi nimenomaan tankata saadakseen leptiinintuotannon rullaamaan, ei niinkään rasvoja tai proteiinia. Osaatko sanoa, mitä/miten siis kannattaisi käytännössä syödä ilman että tulee ihan kauhea olo tai että cheat day ei pilaa koko dieettiä? :)

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Moikka! Oikeaoppinen tankkauspäivä sisältää tosiaan paljon hiilareita, eli esim. puuroa, riisiä, riisikakkuja, pastaa, leipää, jos haluaa jotain herkkuja on pulla, karkki (ei suklaa) tai vähärasvaiset jäätelöt vaikka mansikkahillolla höystettynä ihan hyviä vaihtoehtoja =)

 3. Avatar Jenni sanoo:

  Oi vitsit, oon tänään itse menossa bodyattack-tunnille ja toivon, että ohjaaja olis vaihtanut tähän uuteen ohjelmaan. Uudesta bodycombatista oon ainakin fiiliksissä, joten toivottavasti myös bodyattackista. :D

 4. Avatar Opiskelija sanoo:

  Kiitos ihanan inspiroivasta blogista!

  Teen tutkimusta blogien lukijoiden mielipiteistä liittyn blogeissa julkaistuihin tuote-esittelyihin. Olisin erittäin kiitollinen jos te blogein seuraajat kävisitte vastaamassa kyselyyni! Se vie vain muutaman minuutin ja kaikki vastaukset ovat anonyymeja.
  Kiitos jo etukäteen!

  https://elomake.uef.fi/lomakkeet/11054/lomake.html

 5. Avatar Jasmin sanoo:

  Oi ihana! BodyAttack on kyllä ihan oma lemppari noista LesMillssin tunneista! Nyt en oo hetkeen salilla käyny (6kk) mutta pitäis kortti hommata.. Mulla olikin kysymys siihen liittyen, tai lähinnä painonhallintaan/ laihdutus-kiinteytykseen! Millasia neuvoja antaisit keskivartalon rasvan polttoon? Onko juoksu hyvä vaihtoehto vai esim superwalk tyyppinen reippailu? Tosiaan korttia millekkään salille ei tällä hetkellä oo ja maha on kun pullamössöö, ainakin itsestä siltä tuntuu. Lisäks ois kiva kuulla mikä auttais jenkkakahvoihin.. Sun blogis on tosi inspiroiva, jatka samaan malliin:*

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Moi! Sanoisin että monipuolinen treenaaminen on paras vaihtoehto ja sitten se tärkein asia on kyllä ruokavalio. Eli rasvanpolttaminen on aika paljon kiinni siitä mitä syö :)

 6. Avatar sofia sanoo:

  Heippa! teetkö pt ohjelmia myös muilla saleilla käyville? käyn itse eri salilla kuin sinä, mutta vaasassa kuitenkin.

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Moi. Tällä hetkellä en tee ohjelmia lainkaan, mulla on pt kiintiö täysi! :) Sorry :/

 7. Avatar Sofia sanoo:

  Kuinka nopeesti sä otat käyttöön noi uudet ohjelmat niiden ilmestyttyä? Entä muut sun tuntemat ohjaajat? Salilla jolla itse käyn, yhdellä ohjaajista saattaa kestää kaksikin viikkoa, että ottaa kokonaan uuden ohjelman käyttöön. (Yleensä ensin vain 2 kappaletta ja sen jälkeen vasta kokonaan) En tiiä onko tää vaan mua ärsyttävä asia, ynmärtäisin välillä kiireiden vuoksi ettei vain ehdi opettelemaan, mutta näin on siis ihan aina.

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Mä otan kyllä aina heti kun vaan mahdollista ja aina koko ohjelman kerrallaan. Meillä useet ohjaajat ohjaa ekan viikon yhdessä toisen ohjaajan kanssa, jolloin helpompi ohjaa vaan puolet ohjelmasta. Eli sanoisin että suurin osa vaihtaa kyllä kerrasta uuteen.

   Tuo on munkin mielestä kyllä liian hidas tapa vaihtaa, sillä ohjelmat on yleensä kokonaisuuksia jolloin idea voi kadota kokonaan jos vaihtaa vaan 2 biisiä kerralla. :/

 8. Avatar Maija sanoo:

  Jee, en malta oottaa että pääsen testaamaan uutta ohjelmaa!
  Heii jos on sama Kimmo Jukuri, jonka tunneilla käyn Helsingissä, niin siinä on vasta hauska ja persoonallinen ohjaaja! Varsinkin Kimmon Sh’bam tunnit on ihan omaa luokkaansa. :)

  Mua vähän ärsyttää kun ohjaajat mixaa biisejä niin nopeasti. Ite pääsen vasta kunnon fiiliksiin parin kolmen viikon päästä ja sitten jo ollaan vaihtamassa hyviä biisejä. Varsinkin silloin menee treeni-into jos oma ja ohjaajan musamaku menee täysin ristiin. :D

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Joo sama Kimmo on! Huippu ohjaaja kyllä :)

   Sekään ei kyllä oo kiva jos mixataan liian nopeesti, mun mielestä se 2 kk on aika hyvä noin yleisestiottaen..

 9. Avatar Heidi sanoo:

  Olipa huippu Attackiohjelma eilen, hyvin vedetty!
  Huomasin muuten, että toi Attack on kehittynyt ”Bootcamp”-suuntaan, kun siinä on nykyään paljon plyo-liikkeitä ja sarjoja ei enään hosuta läpi, vaan panostettaan enemmän siihen tuntumaan. Arvostan suuresti, ettei niitä askelkyykkyjä ole 500 kpl vaan sen sijan niitä tehdään pari, hyvällä tekniikalla ja kunnolla! Ihan eri tuntuma, vatsalihasbiisikin oli sopivan ”rauhallinen” eli aikaa ei mennyt siihen, että siirtyi liikkeestä toiseen tai selältä vatsalle. Iso plussa myös Miracle ysäritykityksestä :-D

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Kiitos Heidi! Totta puhut, eli ohjelmat on tosiaan mennyt atleettisempaan suuntaan ja on enemmän urheilua kuin jumppaa. :) Tää uusi muutos on muutenkin fiksu, kun 5. biisissä tehdään sekä jalkoja että punneruksia, pystyy punnerta puhtaammin myös :)

 10. Avatar Susu sanoo:

  Mä olin eilen Bodypump 93:s ja tykästyin kyllä. Ei vanhaskaa vikaa ollu mut ainahan se vaihtelu parin kuukauden jälkeen piristää. Etenki ku alkaa liikkeet jäädä muistiin, ekat kerrat on kyllä sellasta uuden ja vanhan sekoilua

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Kestää tosiaan aina pari kertaa, ennen kuin pääsee ohjelmaan mukaan. Kokonaisuudessaan hyvät ohjelmat on! :)

 11. Avatar Jonnaajon sanoo:

  Jee, kiva lukea näitä jumppapostauksia! :) Oon päässyt kans muutaman kerran kokeilemaan tätä uutta ohjelmaa ja tykkään kovasti (tällä hetkellä just oottelen puolen tunnin päästä alkavaa rykäsyä). Lemppareita oli 2,8 ja 9. Kimmo on kyllä parhaita ohjaajia ja sama pätee varmaan koulutuksissakin. Attackia on tullut tehtyä tänä vuonna PALJON ja yhtäkkiä tajusin, että mulla on steppi lähes vallan jäänyt. Vähän jopa harmittaa, kun viime ohjelma oli kuitenkin tosi hyvä. Eilen kävin sit korkkaan uuden stepin ja tykkäsin kovasti. Ainut miinus oli se 9 biisi, joka vaikutti mun mielestä enemmän kutoselta ja ei kyl muutenkaan kolahtanut. Kaikki muut uudet ohjelmat tullut testattua kertaalleen paitsi Grit plyo odottaa mua, kunhan kotilomilta palaan. Oon nyt reilu viikon täällä kotiseuduilla ja jumppia on aikataulussa huimasti vähemmän (hyvä syy poiketa kuntosalinkin puolella?), mutta silti tää sali tuntuu niin kotoisalta <3 Helsingissäkin onneks odottaa mieluisa paluu, kun en oo vielä päässyt korkkaan Bristolia. Kaikista eniten odotan Airyoga tuntia.

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Jee, kiva kuulla :) Kimmo on kyllä yks mun lemppari kouluttajista, tykkään sen tyylistä! :)

   Sekä step että attack on molemmat hyviä, tosin ohjasin ainoastaan stepin 30 minuuttisen version viime lauantaina, joten en oo päässyt vielä testaamaan loppupäätä. Huomenna olisi sit koko ohjelman rykäsy edessä! :)

   Kyllä se kotisali on vaan aina paras sali ;) Mukavia jumppahetkiä Jonna!

  • Avatar Maija sanoo:

   Mäkin ootan ku kuuta nousevaa, että pääsee treenaamaan Bristoliin!
   Se ”treenaa kuin moviestar ” houkuttaa sekä uudet tunnit kuten se ilmajooga!

Kommentoi