HAASTE: BEACH BODY 2015?

Moikka! Oikeen reipasta sunnuntaita kaikille. Vakkarilukijat ovat ehkä miettineet, että missä ihmeessä viipyy kuukauden tai kevään haaste. No, se on ollut suunnitteluasteella ja nyt olisi aika avata aihetta hieman. Viime keväänä vedettiin Bikini Body Bootcamp, mutta tänä vuonna nimesin haasteen ”Beach Body 2015” – nimellä. Haasteen ideana on puhdistaa ruokavaliosta kaikki ylimääräinen ja ruokkia kroppaa hyvin ravinnerikkaalla ravinnolla, vitamiineilla ja antioksidanteilla. Näin ollen, ruokavalio tulee (toivottavasti) vaikuttamaan myös ihon ja hiusten kuntoon. Ruokavalion tarkoitus on myös tuoda energinen olo, eikä kärsiä nälästä tai erilaisista ruokahimoista, vaikka suuntaamme kohti hieman timmimpää kroppaa ja olemusta! Treeniohjelman tavoitteena on kiinteyttää kroppaa, tehdä siitä vahvempi ja sporttisempi.

Viime vuonna yritin tehdä ohjelman joka sopii mahdollisimman monelle ja onnistuin mielestäni aika hyvin. Tänä vuonna rajaan hommaa niin, että osa treeneistä tehdään kuntosalilla. Salitreenejä tulee olemaan kolmesti viikossa, joten sen lisänä ohjelmaan voi yhdistää muita treenejä, tai ryhmäliikuntaa. Niistä tarkemmin myöhemin. Ruokavalion yritän suunnitella niin, että sitä voi muokata omanlaiseksi, mutta kuten varmasti ymmärrätte, en pysty ottaa huomioon monen tuhannen ihmisen rajoituksia ja toiveita yhdessä ruokavaliossa. :D Viime vuodesta viisastuneena, haluan mainita, että ohjelmaa voi joko noudattaa tai sitten ei. Jos haluaa muuttaa kaikki ruoka-aineet ”toiseen vaihtoehtoon”, ei ohjelma ehkä ole juuri sinua varten. :)

IMG_6505

Koska?

Haaste alkaa helmikuun alussa ja toivoisinkin teiltä vielä ideoita ja toiveita!? Oliko edellisen haasteen videot hyvä juttu, vai toimiiko kuvat paremmin? Saliohjelmiin pyrin valitsemaan turvallisia perusliikkeitä, mutta mukaan tuleekin sitten muita juttuja, joiden avulla treeneistä tulee supertehokkaita.

Tärkein idea on motivoida mahdollisimman monia liikkumaan ja syömään terveellisesti!!

Ennen kuin alan tehdä konkreettisesti hommia tätä haastetta varten, tarvitsen varmistuksen mahdollisimman monelta. Eli oletteko messissä? Jos tähän lähtee useampi mukaan, niin pistetään haaste alkuuun! :)


190 Responses to “HAASTE: BEACH BODY 2015?”

 1. Avatar annemaris sanoo:

  Jos maidoton ruokavalio-ohje tulee mukaan, niin oon messissä sataprosenttisesti :) Ymmärrän toki, että sellaisen laatimiseen menee enemmän aikaa ja jos semmosta ei nyt löydy niin sit oon mukana vaan treenipuolella ja sovellan omia ruokia sitten :D Innolla ootan tätä ohjelmaa kyllä!

 2. Avatar Julia sanoo:

  Ihan huippua! Minun oli juurikin tarkoitus aloittaa helmikuun alusta taas syömään paremmin ja liikkumaan enemmän, pohjana oli tarkoitus käyttää viime vuoden Bikini Body Bootcampin treeni- ja ruokaohjeita. Eli tämä uusi haaste tulee juuri oikeaan aikaan ja MUKANA OLLAAN! ;)

 3. Avatar Elina sanoo:

  Mukana ollaan! :) Mielestäni videot on parempia, niin siinä näkee liikkeen kokonaisuudessaan.
  Ja tosiaan olen myös samaa mieltä, että ohjelmaa voi joko noudattaa, tai sitten ei. Allergioiden vuoksi ymmärrän, että kysellään vaihtoehtoja. Mutta en esimerkiksi ymmärrä, että ensin halutaan tehdä kroppaan muutoksia, mutta sitten ei olla valmiita karsimaan vaikka leivästä sen eteen :D

 4. Avatar Veera sanoo:

  KYLLÄ! Just alottelin sun bikini body treenejä kun haluaisin vaihtelua kuntosaliin. Ideana oli 2 bikinibody treeniå ja 3 kuntosalia, eli tämä kuulostaa täydelliseltä!:-) Kiitos jos näet taas vaivaa meidän hyvinvointimme puolesta! <3

 5. Avatar Sofia sanoo:

  I’M IN!
  Ihanaa, tätä odotinkin! Bikini Body Bootcamp viime syksyltä takanapäin, ja onnistuin siinä mainiosti.. eli eiköhän tämäkin suoriteta kunnialla loppuun.

  Itse kaipailisin ruokavalio listan ohella erilaisia ateria vaihtoehtoja, tai siis eri tapoja valmistaa ateria tietyistä ruoka-aineista. Myös ehkä vähän variaatiota, esimerkiksi että saa vaihdella aterioiden välillä joissa on samat kalorimäärät.. kuten syökö raejuustoa vai kanamunavalkuaista, ja kuinka paljon kumpaakin saa syödä. Ja jotain helppoja keittoreseptejä y.m, ja mitä voi valmistaa niistä listaamistasi ruokaaineista. Toivottavasti ymmärsit ideani.

  Kiitos, ja innolla odotan seuraavaa postausta tästä!!

 6. Avatar Kukka§ sanoo:

  Mukana ollaan!

 7. Avatar Sofia sanoo:

  Ja ehdottomasti videot on parempia treeniohjeistuksessa! Katson mielelläni myös videot salilla tehtävistä liikkeista, koska itsellä on oikeat tekniikat vähän hakusessa. Kiitos!

 8. Avatar Katri sanoo:

  Kyllä mukana aion olla ehdottomasti

 9. Avatar reetta sanoo:

  kiva, jos teet tällaisen ohjelman! kaipaan vähän uusia tuulia salitreeniin ja on kiva aina saada hyviä ruokavinkkejä :) mukana!

 10. Avatar riif sanoo:

  Mukana! Kaipaan jotain lisäbuustia liikkumiseen :) Ja videot ois hyviä.

 11. Avatar Peppi sanoo:

  Jos jotain toivetta liikkeisiin saa ehdottaa, niin erityisesti omalla painolla tehtävät liikkeet kiinnostais:)

 12. Avatar aino sanoo:

  Mukana! Kiva että ohjelmaan tulee salitreenit, itse kun tykkään treenata juurikin salilla! Mahtavaa:)

 13. Avatar Minna sanoo:

  Mukana!
  Toiveeni olisi, että tekisit myös kotitreeni ohjelman jos salille ei jostain syystä pääse.
  Toivon myös, että ruokavalio olisi suhteellisen helppo noudattaa, eli ihan kaupasta saatavia ruoka-aineita ja ruokia. Myös monipuolisuutta ruokavalioon toivoisin,eli ei pelkkää maitorahka linjaa… :)
  Kiitos jo etukäteen tästä haasteesta.

 14. Avatar Pihla sanoo:

  Todellakin mukana! Innolla ootan tätä haastetta! :)

 15. Avatar Emma sanoo:

  Ehdottomasti mukana

 16. Avatar rauski sanoo:

  Mukana ollaan ! toivoisin tietty tehokkaita treenäjä eritoten peppuun kohdistuvia ;) hauskoja erikoisliikkeitä on myös kiva kokeilla ! ruokavaliosta toivoisin tietty puhdasta ruokaa, mutta ei kauheasti mitään kalliita superfoodeja (toki niitäkäkin voi vähän olla) tai kauhean monimutkaisia ruokia :D

 17. Avatar ida sanoo:

  Ehdottomasti mukana! :)

 18. Avatar jee sanoo:

  Joo, kuullostaa hyvältä!

  Tiedätkö vielä millaisia saliliikkeitä on tulossa? Itse en salille pääse, mutta kotoa löytyy käsipainot. Mietinkin, voiko liikkeitä varioida jotenkin kotioloissa toteutettaviksi (kotoa löytyvillä varusteilla)? :)

 19. Avatar mia sanoo:

  Vihdoista viimein uskallan lähteä mukaan :) monesti miettinyt ja jahkaillut mutta nyt mennään :D can’t wait! sulla on tosi inspiroiva blogi, täältä saa hyviä vinkkejä ja alkaa mm. ajattelemaan tarkemmin mitä kaikkea sitä suuhunsa laittaa.

 20. Avatar tytti sanoo:

  Mukana! Mutta kun salille en pääse niin saisko kotiohjeita?

 21. Avatar Eeja sanoo:

  Kuulostaa hyvältä! Näillä näkymin mukana ja ehdottomasti videot ohjaamaan tekemistä!

 22. Avatar Supi sanoo:

  Mukana ehdottomasti!!!

 23. Avatar Lena sanoo:

  MUKANA! :) olis kiva tietää jos tarvii esim blenderiä tms. niin ehtii käydä ostamassa. :)

 24. Avatar Henna sanoo:

  Mukana ollaan! :)

 25. Avatar Henna sanoo:

  Mukana!!!

 26. Avatar Säde sanoo:

  Olen mukana. Innostuin kuntosali painoitteisesta biksu ohjelmasta. Odotan innolla ohjelmaa

 27. Avatar Wilma sanoo:

  Ehdottomasti messissä! Mahtavaa jos ohjelmaan tulee myös kuntosalitreenejä :)

 28. Avatar Hanna sanoo:

  Mukana

 29. Avatar rosa sanoo:

  Oon ehdottomasti mukana! Huippua että jaksat tsempata ihmisiä liikkumaan:)!

 30. Avatar Minna sanoo:

  Ehdottamasti mukana :)

 31. Avatar M sanoo:

  Vau, tällaista olen kaivannut! Olen löytänyt blogisi vasta melko äskettäin, mutta tällainen lukijoiden innostaminen on aivan mahtavaa! Kesäkunto on todellakin hakusessa ja olen aktivoitunut jälleen käymään salilla entistä innokkaammin. Uusia vinkkejä kaivataan ja lisäksi muistutusta perusliikkeiden tekemiseen oikein. Video toimii silloin mielestäni hyvin, siitä näkee kuvaa paremmin koko kehon asennon. Odotan innolla, mitä saat aikaan :)

  Ruokavalion suhteen toivoisin helppoja perusruokia, joihin raaka-aineet saa perusmarketista. Myös huomio siihen, ettei ruokavalio veisi kovin paljoa rahaa. Välillä tuntuu, että superfoodeihin saa nopeasti uppoamaan omaisuuden rahaa :S

 32. Avatar KikiGabriella sanoo:

  En usko että tulen varsinaisesti olemaan mukana, mutta jos salitreeneihin tulee ohjetta niin ainakin tulen sitten niitä kokeilemaan! :)

 33. Avatar janette sanoo:

  Ehottomasti messissä vaikkei ehkä ihan sataprosenttisesti, ahdistuneisuus kun rajottaa niin paljon tuonne salille menemistä ja muutakin sosiaalista toimintaa. Maidoton ja gluteeniton ruokavalio ois plussa muttei välttämätön, osaahan sitä itekkin muttaa reseptit sopiviksi! :) Ihan mahtavaa että jaksat tehä tälläsiä!

 34. Avatar Maija sanoo:

  aivan mahtavaa! Tämä tuli nyt just täydelliseen ajankohtaan, mulla on alkamassa projekti nimeltä hääkuntoon kesäksi, eli tämä beach body projekti sopii siihen ihan täydellisesti! :) mukana ollaan ja motivaatiota riittää! :D

 35. Avatar Minsku sanoo:

  Jee mahtavaa! Olenkin yrittänyt saada tehtyä itselleni jonkinsorttista ohjelmaa, ja epäonnistunut, niin tämä on mahtava juttu, että teet tälläisen ”yleisohjelman”. En ole pitkään ollut vakkarilukija, mutta nyt kyllä motiivi nousi sun päivityksiin! :)

  Odotan innolla bikini body- ohjelmaa!

 36. Avatar Roosa sanoo:

  Mukana! Instagramiin treenien liikevideot olis mahtavat ja myös treenien ohjeet kirjallisena, niin sais ainakin nopeesti nähtäväki. Mulla ei esimerkiksi toimi puhelimessa blogissa olevat videot.. en tiedä miksi :s

 37. Avatar janika sanoo:

  Mukana!

 38. Avatar Heidi sanoo:

  Tää tuli kyllä kuin tilauksesta. Liikuntapuoli on aika hyvin hanskassa, syöminen (ja herkuttelu) ei sitten niinkään. Eli apu olisi tarpeen! :)

 39. Avatar Fanni sanoo:

  ehdottomasti messissä!!

 40. Avatar Noora sanoo:

  Joo, mukana ollaan! Minusta olisi kiva, jos videon lisäksi olisi edes 1 kuva/pieni selitys per liike, niin näkisi äkkiä, että jaa tuo olikin tuo liike. Jos siis nimi on vain outo, mutta liike tuttu :) Ja musta sun ruoka-ohjeet on ollut aina mielenkiintoisia. Tykkään, että ohje on helppo toteuttaa eikä se vaadi miljoonaa eri ruoka-ainetta ja maustetta.

 41. Avatar Heidi sanoo:

  Mukana, jos saliohjeita voi muokata kotona tehtäväksi käsipainoilla ja kahvakuulilla :)

 42. Ehdottomasti IN!

 43. Avatar Hanna sanoo:

  Jee oon mukana! Löysin sun blogin vasta viime kevään haasteen jälkeen, joten ensimmäistä kertaa lähdössä messiin

 44. Avatar Hanna sanoo:

  Kuulostaa hyvältä! Olen ryhmäliikuntaintoilija, mutta yhdistäisin mielelläni vakiosettiin hyvin suunniteltuja salitreenejä; mulle koti on enemmän rentoutumista varten. Mistä tänne Helsinkiin/Espooseen saatais lisää ohjaajien omia tunteja? Lisenssitunnit, vaikka hyviä ovatkin, ovat vallanneet liikaa alaa. Voisit alkaa myymään Bikini body bootcamp -lisenssiä :-)

 45. Avatar Riika sanoo:

  Täällä jo aloitettu eli mukana! :)

  Kuulostaa todella inspiroivalta – kiitokset Aino jo etukäteen!
  Myös videoista olisi varmasti hyötyä tekniikkaa hioessa. Kertaus ei ole ikinä pahitteeksi pidempään salilla käyneillekään :)

  Huippua, jos voisit myös kertoa mitä painoja käytät missäkin liikkeessä; saisi näin perspektiiviä hieman siihen, missä on itsellä eniten kirittävää. Esim. 10-12 toiston sarjoissa teen hauikset 22.5 kg tangolla ja pystypynnerrukset 10-12,5 kg:n käsipainoilla (riippuen siitä pidenkö tempoa yllä), mutta jalkakyykyt ”vain” 42,5 kg:n tangolla. Vaikka toisiin ei ole aina hyvä verrata, niin suuntaviivoista olisi kuitenkin apua :)

  Kiitos vielä loistavasta blogista!

  Riika

  P.S. Näytät tyrmäävältä :)

 46. Avatar Mari sanoo:

  MUKANA!
  Hei, aloin miettämään, että sopisiko ideaasi, että salitreenejä voisi korvata viimevuotisilla BB-treeneillä? Jos siis vaikka laittaisit niitä liikkeitä, joita olet käyttänyt BB-tunneillasi? (=mahtuu tekemään kotona)?

 47. Avatar Riikka sanoo:

  I’m in! Kiva juttu kuntosaliohjeet, jospa saisi tämän myötä innostuttua salipuolesta:)

 48. Avatar kristiina sanoo:

  Kiva juttu, kun taas haaste, mukana ollaan! :) itse toivoisin mieluummin kuvia, niin voi äkkiä tsekata salilla jos unohtuu. Helpompi kuin alkaa katselemaan videota. :)

 49. Avatar Emmaa sanoo:

  Mukana todellakin! :)

 50. Avatar Sonja sanoo:

  Mukana! Ruokavalio kiinnostaa erityisesti :) Ja videot oli hyviä!

 51. Avatar Anni sanoo:

  Kuulostaa loistavalta!
  Toivon kuitenkin itse että vaikka ruokvaliossasi käytät vähemmän maitotuotteita tai gluteeniviljoja, olisi tämän ohjelman ruokavaliossa mahdollisimman perusruoka-aineita, tai sitten selkeästi hyviä ohjeita maitotuotteidan ja gluteeniviljojen korvaamiseen!
  Ja ehdottomasti tällänen vanha salikonkari kaipaisi videoiden sijaan kuvia, ne on niin paljon nopeempi tsekata kun videot! Ymmärrän että videoista näkee sen tekniikan paremmin, joten voisiko vaikka lisänä olla kuvat?

 52. Avatar HennaA sanoo:

  Mukana! Ruokapuoli onkin jo suht hanskassa, eikä painokaan tuota päänvaivaa mutta liikunta puuttuu elämästäni oikeastaan kokonaan. Hyppään siis kelkkaan :)

 53. Avatar Henna sanoo:

  Viime keväänä himmailin enkä lähtenyt mukaan bikini body haasteeseen, mutta nyt ehdottomasti mukana! Kaipaan jo jotain vaihtelua ryhmäliikunatunteihin, joten jospa sitä nyt uskaltautuisin salin puolelle treenaamaan :D

 54. Avatar Emilia sanoo:

  Mukana!!! :)

 55. Avatar Emilia sanoo:

  Mä oon messissä!

 56. Avatar mkk sanoo:

  Kuulostaa ihan mahtavalta! Mulla on ollut nyt puolen vuoden ajan muutoksia meneillään niin liikunnan, syömisen kuin alkoholin ja tupakoimisenkin suhteen. Ruokavalio on hyvällä mallilla ja päihteisiin olen koskenut viimeksi syyskuussa, kun ennen tapana oli käydä baarissa useamman kerran kuukaudessa. Muutosten jälkeen painoni on pudonnut, nukun paremmin, vatsa ei ole enää jatkuvasti kipeä, päänsäryt ovat kadonneet, ihoni on paremmassa kunnossa ja energiaa on huomattavasti enemmän :) Olen alkanut (jonkin verran :D) myös nauttimaan liikunnasta, mutta ongelmana on edelleen ajoittain itsensä motivoiminen liikkumaan. Siksipä tällainen haaste tulee kreivin aikaan :)

  Aloitin liikkumisen lenkkeilemällä, uimalla ja kotijumpalla, ja olen vasta ihan viime aikoina siirtynyt kuntosaliharjoitteluun. Siksi toivon ehdottomasti videoita ja muutenkin mahdollisimman selkeää ja yksinkertaista ohjeistusta :D Kuten aikaisemmatkin ovat toivoneet, olisi myös kiva saada ohjeita kotijumppaan jos salille ei joskus jostain syystä pääse. Viime aikoina olen alkanut syömään runsaasti kasvisruokaa ja yrittänyt saada proteiinini kasvikunnan tuotteista, siksipä musta olisi hienoa, jos ruokavaliossa olisi joskus kasvisruokavaihtoehtoja :)

 57. Avatar Aloittelija sanoo:

  Hell yeah !!!
  Joulun ylijäämät pois kropasta !!! :)

 58. Avatar Riina sanoo:

  Toivon, että olisi tarjolla vaihtoehtona kotitreeniohjelma, koska näissä maisemissa ei kuntosalia ole. Niin ikään toivon, että ruokavaliossa ei olisi mitään ihme juttuja, joita ei normikaupasta (tai toimivasta verkkokaupasta) kohtuuhintaan saa.

 59. Avatar maikki sanoo:

  Mahtava juttu! Ehdottomasti messissä! :)
  Salijutuista ehdottomasti ennemmin videota kuin kuvia!

 60. Avatar Emilia sanoo:

  Hei jee kiva!!! Ruokavalioon vinkkejä kiitos! :) Ja toki liikuntalista kuulostais tosi kivalta!! Messissä ollaan!

 61. Avatar Jenny sanoo:

  I’m in!

 62. Avatar jenna sanoo:

  Ehdottomasti mukana! Blogisi on kyllä yksi parhaista :) videot ovat selkeät, jos tekstistä ei heti saakaan kiinni mitä liikettä se meinaa. Voisi olla myös mukava jos tiputtelisit haasteen aikana aina välillä ruokaohjeita. Välillä lyö niin tyhjää päässä että mitä kaikkea siitä 200g kanaa voikaan vääntää. Saisi siis mahdollisesti vaihtelua ja näin auttaisi motivaation ylläpidossa.

 63. Avatar Krista sanoo:

  Mukana!!Let’s go!:P

 64. Avatar Eveliina sanoo:

  Löysin äsken tämän sun blogin ja kiinnostuin heti! Mahtavaa että joku haluaa motivoida ja auttaa muita löytämään liikunnan ilon! MUKANA OLLAAN TODELLAKIN! Katselin juuri sun edellisen bikinibody bootcamp juttuja ja toivoisin että tämän kautta itsekkin saisi hyviä tuloksia ja monipuolisuutta treenaamiseen :) liikun paljon mutta ruokavalio aina mättää. Nyt aijon lähteä tähän mukaan 110%! Innolla odotellen beachbody haasteen alkua!

 65. Avatar Sara sanoo:

  Itse tuskin täysin pystyn noudattamaan ruokaohjeita, mutta kyllähän sitä treenivinkkiä ois kiva kattella! :)

 66. Avatar Tiia sanoo:

  Ehdottomasti mukana! ;) Tätä onkin jo odotettu. Video ja kuvat käy molemmat, kumhan näkee mitä täytyy tehdä :)

 67. Avatar Ilona sanoo:

  Niin mukana,toivottavasti löytyy maidoton vaihtoehto ruokavaliolle(hera käy) :)

 68. Avatar Caroline sanoo:

  Yes! Juuri tällaista oon odottanut, ehdottomasti mukana! :)

 69. Avatar laaa sanoo:

  Ehdottomasti mukana! :)
  Ruokaohjeita kaipaisin eniten uuteen ohjlemaan. Olisi myös hyvä jos ruokavalio olisi suhteellisen edullinen, että voisi myös opiskelijabujetillakin osallistua. Kalliit superfoodit tuntuu hieman kukkarossa. :/

 70. Avatar Linda sanoo:

  Oi jes!! Ehdottomasti mukana tässä, toivottavasti tulee kivaa piristystä ja tsemppiä omaan treenipuurtamiseen ja ennen kaikkea sitä motivaatiota, jolla tehdä treenistä ja terveellisestä ruokavaliosta oikeasti pysyvä – ei kausittainen – osa arkea. Sellainen toive olisi, jos mitenkään mahdollista niin olisi huikeaa, jos ruokavalioon saisi sellaisen vaihtiksen, jossa lounas olisi yliopiston lounas. Itse pyrin rakentamaan ruokailuni aina sen ympärille, koska helppous, monipuolisuus ja budjetti. Hyvä perusruoka ja fiksut valinnat kouluruokalassa on uskoakseni hyvä pohja, mutta miten sen suhteuttaisi sitten valmiisiin ruokavalio ehdotuksiin tuntuu kinkkiseltä. Vähän, että romahtaakohan nyt koko homma jos maanantaina lounaaksi oli porkkanakeitto ja tiistaina makaronilaatikko, kun kaikissa ohjeissa puhutaan vain että määrä x vaaleaa lihaa ja raejuustoa. :)

  En malta odottaa haastetta, huh kivaa! Ja paljon kiitoksia blogista ja energiaa kevääseen sinne! :)

  • Avatar Laura sanoo:

   Itse tekisin niin, että yliopistolla/missä tahansa muussa oppilaitoksessa valitsisin mahdollisimman ravinteikkaan ruokavaihtoehdon, jos sen pystyy valitsemaan, ja söisin muuten ohjelman oman ruokavalion mukaan. Ja koulullakin lautasmallin mukaisesti, eli paljon kasviksia.

 71. Avatar Tanja sanoo:

  Mukana! Viimeksi en voinut osallistua. Hyvä että tulee ruokavalio mukaan myös! :)

 72. Avatar Satu sanoo:

  Mukana!ehdottomasti!kiitos yli-innostavasta blogista. Olen päivittäinen lukijasi

 73. Avatar Sonja sanoo:

  Ihan huippua! suunnitteilla on ollut alottaa bikini body-haaste helmikuussa mutta tähän lähen ehdottomasti mukaan!

 74. Avatar Annika sanoo:

  Mukana ehdottomasti!!

 75. Avatar Iitu sanoo:

  Mukana ollaan.

 76. Avatar Weera sanoo:

  Messissä ollaan!:) ja videoina ois hyvä ainakin vähä ”vaikeammat” liikkeet!! Sun blogi on ihan huippu!:)

 77. Avatar Oona S. sanoo:

  Ehdottomasti mukana!! :) Oon aivan malttamattomana jo odottanut että mitä sie tällä kertaa keksit joten nyt eikun helmikuu nopsaa tänne niin päästään aloittamaan :) Can’t wait!

 78. Avatar A sanoo:

  Jes! Olenkin helmikuun aikoihin vaihtamassa saliohjelmaa niin tulee hyvään saumaan! Mukana pienellä varauksella.

  Ruokavalioon toiveena olisi ne kasvisvaihtoehdot. Kyssärinä: Miten hyvin/huonosti kouluruoka mahtuu mukaan? En mitään täysin roskaa siellä syö, mutta eivät ne tietenkään 100% puhtaita ole…

 79. Avatar Julia sanoo:

  Mukana ollaan ehdottomasti! Toivoisin että mukana olisi mahdollisimman paljon kasvisvaihtoehtoja, sillä olen kasvissyöjä. Ja minä kannatan ennemminkin kuvia videoiden sijaan. Ihan mahtavaa että ryhdyt tähän, Aino! :)

 80. Avatar Pauliina sanoo:

  Mukana ehdottomasti :)

 81. Avatar Elina sanoo:

  Mukana ollaan!

 82. Avatar Jonna sanoo:

  You can count me in!

 83. Avatar Pinja sanoo:

  Mukana!:)

 84. Avatar tuulia sanoo:

  Kiinnostutsa riittää täälläkin ja toivon myös kotona tehtäviä treenejä.

 85. Avatar Joanna sanoo:

  tämä olisi tosi hyvä juttu! :)

 86. Avatar Johanna sanoo:

  Mukana! Ja salitreenipainoitteisesti, khyllä :D
  Toiveet: before & after kuvat kisa-aspekti mukaan-on huikeaa nähdä muutokset, selkeä päivittäinen ruokavalio + aamupala, välipala, lounas jne eroteltuna :), herkkuhiiri toivoisi myös ”terveellisiä herkkureseptejä”, mieluusti myös mehut ruokaohjelmaan (ymmärrän kyllä, että monella ei ole mehustinta-ehkä saisit yhteistyökumppanin tarjoamaa alennusta koneesta?)

  Innolla odotan, kiitos kun jaksat nähdä taas tämän vaivan :)
  Ps. Ei olisi mitään ideaa polkaista Beach Body 2015 ryhmää käyntiin wsc ladies:llä? Esim. joka toinen viikko ryhmätapaaminen, treenit/ruokavalioluento tms?

 87. Avatar Heli sanoo:

  Mukana ollaan! Olisi kiva jos pysyisi kotitreeneinä tekemään, tai soveltamaan sellaisiksi. :)

 88. Avatar aura sanoo:

  Oi kuulostaa mahtavalta. Jos suunnitelmissa on maidoton ja vailjaton ruokavalio niin siihen en lähde mukaan, mutta innolla odotan treenejä!

 89. Avatar Pulu sanoo:

  Mukana ehdottomasti. :)

 90. Avatar AM sanoo:

  Mukana

 91. Avatar Taija sanoo:

  Ehdoton ehkä! Muuten haluan tässä samalla kiittää erinomaisesta blogista, olet kaikkine rehellisine ennen ja jälkeen -kuvinesi todella kova motivaattori. Myös eroon sokerista -juttusi inspiroivat minua osin jättämään lisätyn sokerin pois ruokavaliosta ainakin vuodeksi 2015, kirjoitin myös itse siitä juuri postauksen osoitteessa http://fitterforlife.wordpress.com

 92. Avatar Susanna sanoo:

  Ehdottomasti mukana niin, kuin viimevuonnakin! Toivottavasti ehdin sovittaa nyt treenit koulun ja työn yhteyteen

 93. Avatar sanna pohjosmäki sanoo:

  Mukana :)

 94. Avatar Akinna sanoo:

  Mukana ollaan! :) Tosin kaipaisin kyllä enemmän ideoita kotona tehtäviin treeneihin. Mulla on käytettävissä ihan mukava valikoima eri välineitä.

  Kahvakuulat, käsipainot, crosstraineri..

  Jos näillä välineillä tehtävän treenin saisit kasaan niin vielä enemmän motivoisi.

 95. Avatar klaara sanoo:

  Mukana! Salilla käyn jo muutenkin, joten sen mukaan tulo ohjelmaan sopii paremmin kuin hyvin :)

 96. Avatar Lotta sanoo:

  Kuulostaa hyvältä! Mukana ehdottomasti! :)

 97. Avatar Elliina sanoo:

  Ehdottomasti mukana ollaan! Oon muutenkin tehnyt paljon sun jakamia treenejä omien treenien ohella ja kokeillut paljon erilaisia ruokavinkkejä. Maidoton ja gluteeniton ruokavalio on ollut nyt puolivuotta ja toimii itellä parhaiten, mutta luulen että sun ohjelma on aikalailla samoilla linjoilla ja aina voin vähän sit soveltaa jos jotakin ei voi syödä :)

 98. Avatar hansu sanoo:

  Mukana jos saa kotitreeni version?

 99. Avatar Ida sanoo:

  MESSISSÄ!! :)

 100. Avatar Annika sanoo:

  Mukana ollaan!!:)
  Toivon monipuolista ruokavaliota (ja suht edullista – opiskelijabudjetti) joka olisi toteutettavissa ilman hirmuerikoisia lisäravinteita ym. Tai sitten ruokavaliossa olisi paria superfoodia, joita voisi käyttää tosi monikäyttöisesti :) Ne kun meinaa mulla yleensä jäädä pölyttymään kaapin nurkkaan…

 101. Avatar Henu sanoo:

  Olen niin mukana. Let’s do it. Odotan innolla tulevaa ja näen oman mahdollisuuteni lähteä terveellisen elämän tielle.

 102. Avatar Versu sanoo:

  Niin mukana! Tänä kesänä aion vihdoinkin saada mun kropan bikinikuntoon :P ihanaa Aino kun jaksat nähdä vaivaa että suomalaiset tulis parempaan kuntoon. En malta oottaa helmikuuta<3

 103. Avatar Hemuli sanoo:

  Tosi kiva, mukana ollaan! Pystyisitkö kehittelemään salipäiville myös jotain vaihtoehtoisia liikkeitä, mitä pystyisi tekemään myös ihan kotona?

 104. Avatar iina sanoo:

  jeees mukana!! kiitti aino oot ihan huippu! :)

 105. Avatar Veera sanoo:

  JOOJOOJOO todellaki mukana!

 106. Avatar Maija sanoo:

  Mukanamukanamukana!!

  Videoilla näytettävät liikkeet sopivat parhaiten ja että ne tehtäisiin kuntosalilla, kuulostaa hyvältä.
  Hehe, viime vuonna oli tosiaan ihan mahdoton määrä niitä ”voinko vaihtaa ton ja ton ja voinko jättää pois ton.. Ym” Omaa päätä saa käyttää. ;D

  Toivoisin, että ruokavalio ei olisi täysin maidoton, mutta olen valmis kyllä vähentämään maitotuotteita. Muuten mulla ei oo oikeestaan mitään toiveita, saat vapaat kädet. :) Toki voit heitellä blogiin kyllä tai ei -kysymyksiä, niihin on helppo vastata!

 107. Avatar Kamilla sanoo:

  Jes, mukana ollaan! Aloin seuraamaan blogiasi vasta viime kesällä, ja oikein harmitti etten ehtinyt mukaan Bikinibodyyn. :D Nyt kuitenki innolla mukana!
  Olis mahtavaa jos ruokavaliossa olis maidoton tai jopa gluteeniton vaihtoehto. :) Salitreeneihin toivoisin isoilla painoilla tehdyt peppu/alavartaloliikkeet, ja yläkroppaa sitten enemmän oman kehon painolla. En malta odottaa helmikuuta!

 108. Avatar Sara sanoo:

  Jes tää tulee kuin tilauksesta! Toiveena ois ettei ruokavalion takia tarviis älyttömästi ostella mitään kalliita raaka-aineita tai jauheita vaan normaali ruokaa, että opiskelijallakin ois varaa :)

 109. Avatar Emilia sanoo:

  Jee! Mukana ollaan. Jotain suht helppoja ja tietysti terveellisiä välipala reseptejä olis kiva saada mukaan ruokavalio-ohjelmaan. Eli sellasia, millä sais pahimman makeanhimon tarvittaessa selätettyä

 110. Avatar Emmi sanoo:

  Yritän olla mukana! Käyn aktiivisesti salilla ja ruokavalio on puhdas (silloin kun sen jaksaa pitää sellaisena). Jos ohjeet sotivat kauhesti omaa treeni-ideologiaa tai ruokamallia vastaan, niin sitten täytyy skipata. :)

 111. Avatar pupu sanoo:

  Mukana! Kuvista ja teksteistä ei voi aina olla niin varma siksi olen videoiden kannalla enemmän :)

 112. Avatar Anni-Mari Haverinen sanoo:

  MUKANA TÄYSILLÄ :)

 113. Avatar Johanna sanoo:

  Mukana :-)

 114. Avatar julia sanoo:

  Mä oon niin mukana! Viimevuonna en jostain syystä uskaltanut lähteä mukaan kkun pohjakunto oli huono mutta nyt oon täysillä messissä!

 115. Avatar L sanoo:

  Mukana! ;)

 116. Avatar hanna sanoo:

  Mukana! :) Jos ruokavalioon saa kasvisvaihtoehdot niin ois mahtava juttu! Oon jo pitkään seurannu blogiasi mutta koskaan en oo uskaltanu kommentoida :D Joten liitänpä tähän mukaan vielä kiitokset mahtavasta ja inspiroivasta blogista! Vaikutat huikeelta tyypiltä ja oot ihanan positiivinen :) Jatka samaan malliin!

 117. Avatar Hanna sanoo:

  Mukana ollaan. Itse kanssa vasta viimmevuoden lopulla löytänyt tämän blogin ja saanut tästä uutta kipinää treeneihin ja ruokavalioon :)

 118. Avatar susanne sanoo:

  Todellakin mukana – mieletön juttu! Erityisen kiva lisä olisi, jos antaisit ruokavalioon liittyen vinkin/ohjeet, kuinka päivän ruokailu muuttuu kun kyseessä on esim. salipäivä, lepopäivä, kevyempi treeniviikko tai aerobisen treenin päivä. ;)

 119. Avatar Jaana sanoo:

  Hei, lukenut blogiasi nyt parisen viikkoa päivittäin ja saanut paljoa hyvää infoa, kiitos Aino. Olen käynyt enimmäkseen vain ryhmäliikuntatunneilla ja tiedän et pitäis saada intoa myös salitreeneihin eli ehkä nyt, mukana ollaan!

 120. Avatar PinjaO sanoo:

  Mukana ollaan! :)

 121. Avatar MARI sanoo:

  Ehdottomasti mukana!! Salitreenien mukaan kuuluminen on ehdottomasti plussaa:) Ootan tätä innolla!

 122. Avatar Kaisa sanoo:

  Haastan itseni eli let´s do it. Saako ostaa jo bikinit;)

 123. Avatar Jennika sanoo:

  Mukana! Kuvat hyviä :)

 124. Avatar Sue sanoo:

  JES! Mukana ollaan!! Videot olis hieno homma niin tulis varmasti tehtyä liikkeet oikein, tällaisella lukihäiriöiselläkin ;D Jännällä ja innolla odotan.. KIITOS!:)

 125. Avatar tipi sanoo:

  Mahtavaa! Ehdottomasti mukana! :) Videot toimi mun mielestä viime vuonna todella hyvin. Odotan superinnostuneena, kiitos jo etukäteen! :)

 126. Avatar mmiraaa sanoo:

  Mukana ollaan! :) Viimevuoden aikana olen omaksunut terveellisemmän ruokavalion, mutta viljojen (gluteenin) ja monen ruoka-aineen jäätyä pois (ärtyneen suolen oireyhtymästä kärsivänä), ruokavalio kaipaa totaalisesti piristystä, etenkin vitamiinien yms turvaamiseksi ja elimistön puhdistumiseksi :) Myös liikuntaan kaipaan motivaatiota, sillä yrittämisestä huolimatta en ole onnistunut saamaan itsestäni vielä ”elämäntapaliikkujaa” – olen yrittänyt liikkua liian yksipuolisesti, joka tappaa puolestaan motivaatiota. Innolla odottaen!

 127. Avatar MARI sanoo:

  Ootan ehdottomasti salitreenejä ja etenkin noita tehostusjuttuja!! Niin valmiina tähän!:) ruokavalio oli viime vuonnakin selkeä ja helposti toteuttettava, resepti-ideat vois olla hyvä lisä jos vaan sellaisia ehdit jossain välissä kehittää.

 128. Avatar Ik sanoo:

  Mahtavaa!!! Mukana todellakin! <3

 129. Avatar Niina sanoo:

  Mukana! :)

 130. Avatar Henna sanoo:

  Hei! Olen seuraillut blogiasi kolmisen vuotta. Nämä haasteet ovat olleet erityisen kivoja.

  Minulla myöskin toiveena että opiskelijabudjetilla olisi helppo noudattaa ruokavaliota. Olisi kiva lukea sun ruokavinkkejä opiskelijalle ylipäätäänkin. :)

 131. Avatar Maria sanoo:

  Ehdottomasti mukana !! :)

 132. Avatar mira sanoo:

  Mukana!!

 133. Avatar Netta sanoo:

  Mukana ollaan! Erityisen innoissani olen ollut sinun kasvispainotteisista reseptivinkeistä, joten olisi hyvä, että haasteessa olisi kasvisruokia paljon tai ainakin vaihtoehtoina. Eli olisi myös ns. Earth Choice- aineksia :)

  Kiitos motivoivasta blogista :)

 134. Avatar Hansu sanoo:

  Mukana ollaan :)
  Toiveena olisi että miten pitää syödä jos on treenipäivä tai lepopäivä.

 135. Avatar Kristiina sanoo:

  Ehdottomasti mukana!

 136. Avatar Helmi sanoo:

  Mukana ollaan! :)

 137. Avatar Jonna sanoo:

  Vegaaninen (lihaton, maidoton & munaton) ruokavalio-ohjeistus olisi todella huippu! :)

 138. Avatar Mandi sanoo:

  Mä olisin niin mukana, mutta kun en tällä hetkellä käy salilla, vaan jumppaan kotona :( onnistuisko millään laittaa vaihtoehtoliikkeitä niin että onnistuisi kotoa käsin? Salille en tällä hetkellä pääse treenaamaan.

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Moi! Laitan tarkemmin ohjeita, mutta haasteen ruokvalioon voi yhdistää esim. bikini bootcamp – treenit kotona tehtäväksi =)

 139. Avatar Hanna sanoo:

  Moi!
  Mukana ollaan tottakai!! Jee kivaa!
  Tuskin maltan odottaa koska haaste alkaa :)

 140. Avatar Nina sanoo:

  Olen mukana! Yhdistän mukaan kevään juoksutreenit, myös salitreeniin on kiva saada vaihtelua. Toivon, että haasteessa olisi mukana simppeleitä perusraaka-aineista toteutettavia ruokia ja teknisesti helppoja mutta tehokkaita treenejä, jotta kynnys pysyä mukana olisi matala. Treeniohjeisiin toivon videoiden lisäksi kuvia ja sanallisia ohjeita.

  Kiitos innostavasta ja inspiroivasta blogista, mahtavaa että haastat muutkin mukaan :)

 141. Avatar Natte sanoo:

  Mä oon todellakin mukana! :D Odotan innolla!

 142. Avatar Anne sanoo:

  Hattua nostan, että jaksat tällaista tehdä, ei ole helppoa eikä kovin vaivatontakaan. :)

  Olen lukenut blogiasi pari vuotta epäsäännöllisesti, suunnilleen sen aikaa kun olen omaa kuntoprojektiani toteuttanut. Tai elämänmuutosta, ei projektia. Minulla on hyvä liikuntaohjelma (juoksua, kahvakuulaa ja kuntosalitreeniä) ja ruokavaliota olen rukkaillut itse, joten seurailen tätä haastetta vähän sivusta ja katson, löytyisikö siitä itselle sopivia osia ja vinkkejä. Erityisesti 2-3 kg ”talvipaino” olisi mukava pudottaa pois, niin olisi kevyempi juosta. Oma juttuni on tällä hetkellä vaiheessa sohvaperunasta puolimaratonille, viime syksynä juoksin kympin. Kiitos jo etukäteen.

 143. Avatar Anna sanoo:

  Mukana ollaan! :)

 144. Avatar Satu sanoo:

  Moikka!
  Mä niin haluaisin olla mukana mutta… Kokeilin tuossa syksyllä bootcampin liikkeitä, mutta mä en millään oppinut niitä ulkoa. Hieman häiritsi treenaamista se, että pieneltä puhelimen näytöltä/papereista piti olla jatkuvasti katsomassa miten ne liikkeet nyt menikään ja turhautuminen alkoi vähän liian nopsaan. Elikkäs, olisiko millään mahdollista tehdä liikkeitä oikeasti aloitteleville, jotka vois sitten kun sitä liikkuvuutta ym. tulee lisää, siirtyä haastavampiin liikkeisiin?
  Etenkin kaikki moniosaiset liikkeet, missä pitää hyppiä ja punnertaa ja muuta samassa liikesarjassa, tuntui ettei niihin pääse millään kiinni :)
  Ja sitten se aika menikin ja kello soi ja piti vaihtaa liikettä. Eli aloittelijoille joko iisimpiä liikesarjoja, tai sitten että niitä olisi pienempi määrä kerralla opeteltaviksi.
  Saattaa kuulostaa just siltä että täällä on joku laiskimus joka ei viitsi harjoitella liikkeitä, mutta siitä ei oo kyse :D

 145. Avatar sanni sanoo:

  Remmis! Tänävuon täysii

 146. Avatar Maisa sanoo:

  Voi ei Aino, oot sä vaan niin ihana:) oon todellakin mukana tässä haasteessa!
  ja aivan mahtavaa, että teet tällaisia haasteita, ja näet vaivaa niiden eteen. Blogissasi on tosi ”lämpimä ilmapiiri”, sellainen, että otat lukijat huomioon etkä vain sooloile jossain pilvien yläpuolella;) Oot paras bloggaaja kenet tiedän, ja vaikutat aivan huikeelta persoonalta myös :) Kiitoskiitos ja kiitos <3

 147. Avatar Roosa sanoo:

  Moikka!
  Ehdottomasti messissä, joskin sellainen ärsyttävä juttu, että joudun helmikuun lopulla leikkaukseen ja treenitaukoa siis tulee ties kuinka kauan. :( Olen käynyt todella ahkerasti salilla ja koittanut vähän kerätä sitä lihasta, jotta edes jotain olisi jäljellä treenitauon jälkeenkin. Kävelylenkit pystyn luultavasti aloittamaan hyvinkin pian, mutta salin kanssa joutuu odottamaan.

  Toiveenani olisi siis, että ruokavalio olisi toimiva myös siinä tapauksessa, että treenejä ei pysty tekemään. Voisitko esimerkiksi ehdottaa, mitä voisi jättää pois niiltä päiviltä, kun ei treenaa? Voisin sitten noudattaa sitä ruokavaliota niin kauan kun treenitaukoa kestää. Kiitos kivasta blogista! :)

 148. Avatar Sanni sanoo:

  Aino sä oot kyllä mieletön!
  Ehdottomasti mukana!

 149. Avatar Mimma sanoo:

  Jes! Kuulostaa huipulta, mukana ollaan!

 150. Avatar Sonja sanoo:

  Ehdottomasti mukana!

 151. Avatar Liisa sanoo:

  Kiitos kun teet tämmöisen projektin!!! Ja jos olis vielä semmoinen ruokapuoli, jolla saisi painoa pudotettua…

 152. Avatar jensku sanoo:

  Mahtavaa! Ehdottomasti mukana ! Alotiin joulukuussa itsenäisesti Bikini bootcamp treenit ja saan sen juuri sopivasti päätökseen ennen helmikuuta. Ihanaa kun jaksat suunnitellla ja käyttää aikaasi tällaisten haastaiden toteuttamisessa! Kiitos jo etukäteen! :)

 153. Avatar Kiiaaa sanoo:

  Todellaki oon mukana! :)

 154. Avatar tilta sanoo:

  Oi vitsi, just ku olin aatellu alottavani itekseen tekemään noita Bikinibody bootcamp-treenejä (soveltaen, koska esim. käsipainoja tai matalia jakkaroita ei löydy)! Mielenkiinnolla jään odottamaan mitä seuraa :) En kyllä tällä hetkellä käy salilla, mutta olin aatellu vuokraavani salikortin kuukaudeksi, niin ehkä pystyn osallistumaan Beach body-haasteeseenkin, suapi nähhä! Jos Beach bodyyn en siis voi osallistua, niin teen Bikinibody bootcampia sen sijaan.

  Ruokavaliopuoleen osallistumisesta en vielä osaa sanoa muuta, kuin että varauksella tai ainakin soveltaen osallistun. Ainakin tuo Bikini bootcamp-ruokavalio on sen verran superfoodeja yms. täynnä, ettei se oikein sovi opiskelijalle, jolla on n. 30-40e rahaa viikon ruokiin. Jos rupeen superfoodeja ostamaan kaapit täyteen, niin siinähän ei sitten koko loppukuussa syödä enää yhtään mitään muuta :D

  Ja kuten joku tuolla ylempänä toivoikin, niin olisi huippua jos voisit tehdä postausta siitä, miten opiskelijabudjetilla vois elää mahdollisimman terveellisesti! Teillä työssäkäyvillä kun on varmasti ihan eri tavalla varaa ostaa monipuolisempia ruoka- ja raaka-aineita, esim. just noita superfoodeja. En tiedä paljonko muilla opiskelijoilla kuluu viikon ruokaostoksiin, mutta itselläni tosiaan menee se noin 30-40e, jos siitä sais jotain osviittaa (käytän maitotuotteita vain vähän ja viljatuotteina täysjyvää). Tai miten ois jos haastat itses ja elät viikon opiskelijoiden ruokabudjetilla! :D

 155. Avatar Mia sanoo:

  Mukana hep!! (:

 156. Avatar Anna sanoo:

  Jes, ehdottomasti mukana! Toiveena/ehdotuksena ruokavalion laatimiseen sen sopivuus opiskelijabudjettiin, itselläni kun ei ole varaa hankkia kananrintaa tai vähärasvaista jauhelihaa 7 päivänä viikosta :-D En tarkoita hifistelyä, vaan miten saa edullista ja puhdasta ruokaa, joka sisältää kaikki tarvittavat ainesosat (vai saako edes)?

  Kiitos inspiroivasta blogistasi, olen kulkenut tämän mukana jo vuodesta 2010 :-)

 157. Avatar Mia sanoo:

  Tottakai olen mukana. Kaikkien toivomuksia ei voi toteuttaa, joten tee oma hieno ohjelma ja me teemme parhaamme.

 158. Avatar Riina sanoo:

  Jipii, mukana ollaan!

 159. Avatar Jullellson sanoo:

  Mukana ollaan! Olisi mahtavaa, jos maidottomien reseptien kyljessä lukisi jos tuotteita voi korvata maitotuotteilla. Sama gluteenittomien tuotteiden kanssa, jos/kun näitä ruokavaliosta tulee löytymään :))

 160. Avatar Miina sanoo:

  Innolla mukana!!! Oon tehnyt tän kuun itekseni bikiniä, mut tästä tulee kiva buusti ja on mukava taas palata salille:) ois kiva saada myös vinkkejä, miten kannattaa yhdistää lenkkeily tähän prokkikseen. Kiitos jo etukäteen! Mahtavaa kun jaksat tehdä tätä, annat paljon tsemppiä ja innostusta kaikille täällä, JES!

 161. Avatar Kaisa sanoo:

  Mukana olen. Erityisesti ruokavalio-ohjeet kiinnostaa kovasti. Pyrkimys koko ajan puhtaampaan ja siistimpään ruokavalioon, mutta nauttien.

 162. Avatar Sofia sanoo:

  Jee, kuulostaa mahtavalta että salitreenit ovat mukana! Varsinkin jos salitreenien lisäksi voi käydä ryhmäliikuntatunneilla, itse kun pidän molemmista niin paljon! Tyypeillä on niin paljon toiveita ruokavalion suhteen (toinen haluaa maidotonta munatonta kaloritonta… ja toinen taas viljoja ja maitoa sisältävää..:D), joten mun mielipide on, että teet sun mielestä hyvän ruokavalion, jota sitten muutetaan kaikki omanäköiseksi! :)

 163. Avatar ansku sanoo:

  ehdottomasti mukana!! :) tota ruokavaliota varsinkin odotan innolla, onneks helmikuuhun ei oo enää pitkä aika… :P

 164. Avatar akk sanoo:

  Mukana ollaan!! :)

 165. Avatar Coco sanoo:

  Absolutely IN! :-) Kiitos jo etukäteen ihan superisti, kun jaksat ja viitsit ja vaivaidut tekemään tällaista!! Toiveista sen verran, että liikkeet olisi selitetty kattavasti ja erityisesti kiinnitetty huomiota siihen kuinka liikkeen tms voi tehdä väärin (jotta siis niin ei tehtäisi) jos mahdollista! Ruokapuolesta sen verran, että kuten monet ovat jo sanoneet, että olisi mukavaa jos mukana ei olisi ihan hirvittävästi superfoodeja tms muita hirveän kalliita juttuja! :-) ja että ruoanlaittoon olisi jokseenkin tarkka ohje & että se olisi maukasta!

  Kiitos <3

 166. Avatar Emilia sanoo:

  Siis aivan mahtava idea! Messissä ollaan todellakkin! Itse kaipalisin just siis puhdasta ravintorikasta ruokaa!:) koska ite en juo maitoa joten mietein yks päivä just esim sitä calsiumin saantia. Mutta tää on ihan mahti idis! Itellä ei mitään erikoisjauheita sun muita.. mutta näillä mennään, innolla ootan :) teen tällä hetkellä 3 circuit treeniä, yläkroppa, jalkapeppu puntti ja sit yks aerobinen.. ja sit ujutan vatsatreenin johkim että tulis kahdesti viikossa..

 167. Avatar rose sanoo:

  ehdottomasti mukana :-)

 168. Avatar Elli sanoo:

  Itse ajattelin juurikin alottaa heti helmikuusta viiden kilon painon pudotuksen! Todellakin mukana, jos ohjelmasi edesauttaa tällaista saavutusta.

 169. Avatar Anniina sanoo:

  Mukana ehdottomasti! Huipulta kuulostaa :)

 170. Avatar piu sanoo:

  Kiinnostaisi kovasti tämä haaste! Toivoisin ruokavaliovaihtoehtoja myös vegaanille, että pääsisin osallistumaan. :)

 171. Avatar Annukka sanoo:

  Mukana ollaan, En malta odottaa! Oon aloittanut salitreenin pari kk sitten taas pitkän tauon jälkeen ja tää tulee niin oikeeseen aikaan. Kiitos jo etukäteen!

 172. Avatar silja sanoo:

  Juuri viime viikolla aloin kiinnittämään erityistä huomiota salitreeneihini sekä syömään ton edellisvuoden Bikini Body Bootcampin ruokavalion mukaisesti kun kaipasin just jotakin tällaista! :D messissä ollaan siis ehdottomasti tässäkin, täytynee vaihtaa sitten tähän päivitettyyn versioon kun se alkaa, mahtavaa!! :)

 173. Avatar Maikki sanoo:

  Kotitreeniohjeet olisi ihana juttu…. TRX, kahvakuulat ect löytyy varmaan useimmilta.

 174. Avatar Emmi sanoo:

  Mukana ollaan! Viime vuonna jäin jostain syystä seuraamaan Bikini Body Bootcampia vain vierestä ja oikein odotinkin jo uutta haastetta! :) Lisäksi salitreenit on aivan huippu juttu! Käyn ajoittain hyvinkin paljon ryhmäliikuntatunneilla, mutta salilla tunnen oloni vaan hölmöksi enkä oikein tiedä mitä siellä tekisin :D
  Innolla odottelen jo kevättä!

  • Avatar sipetsu sanoo:

   Sama juttu, viime vuonna innostuin ryhmäliikuntatunneista ja kävinkin niillä ihan hulluna, mutta nyt kun oon vuoden ”harjoitellut” ja löytänyt oikeasti liikunnan ilon vihdoin, ois tän vuoden tavoitteena päästä kunnolla sisälle salitreenin saloihin, kun varsinainen lihaskuntoharjoittelu on jäänyt vähän vähälle huomiolle (bodypump ei maistu ainakaan). Sitä varten tietenkin toivoisin jotain saliohjelmaa kunnollisilla tekniikkaneuvoilla/kuvilla höystettynä. :) Tavoitteena ois pudottaa pari kiloa ja saada lihasta esille, ainakin pyllyyn :D! Toivottavasti saat kivan paketin kasattua meille, odotan innolla!

 175. Avatar Mari sanoo:

  Hei! Ihan loistavaa että teet taas tällaisen haasteen! Viimevuonna innostuin ruokavaliosta, mutta en syö lainkaan maitotuotteita, joten en sitten osallistunut haasteeseen. Olisi huippua jos tänä vuonna mukana olisi myös maidoton ruokavalio! Gluteenia osittain vältellen gluteeniton on myös erittäin tervetullut vaihtoehto:)

 176. Avatar Siruleena sanoo:

  Hei, jihaa, hih, täällähän se odotteli …. haaste. Grrrrram. Ihana. Kiitos Aino kun viitsit. <3

 177. Avatar Viivi sanoo:

  Ehdottomasti mukana :) bikinibody-haasteen löysin vasta jälkijunassa. Videot olivat erittäin hyvät.

 178. Avatar Laura sanoo:

  MESSISSÄ! Kiitos jo etukäteen, tää tuo monelle varmasti sitä kaivattua lisämotivaatiota. En malta odottaa!! <3

 179. Avatar Elisa sanoo:

  Mukana! :)

 180. Avatar Jassu sanoo:

  Ehdottomasti mukana! Videot ja ohjeet olivat ainakin Bikinibody Bootcampissa hyviä, samaan malliin jatkossakin! Sä oot huippu! :)

 181. Avatar ulrika sanoo:

  mukana! :)

 182. Avatar hennp sanoo:

  Mukana ollaan!!!

 183. Avatar Tiina sanoo:

  Jee, mukana ollaan, joko kohta aloitetaan

Kommentoi