Tasainen, kosteutettu sekä silkinpehmeä iho (+arvonta)

Moi! Terkkuja tienpäältä, täällä ajellaan juuri kohti tamperetta ja nyt on hyvä hetki kirjoitella postaus. Sain joskus kesällä testiin Beansin ihania kuorinta-aineita. Jouduin odotella käyttöä hetken, sillä en halunnut kuoria ihoa kun oli niin hyvä rusketus päällä.:) Olen testaillut näitä nyt syssymällä ja voi juku, että tulee tasainen ja silkinpehmeä iho! Olen aika laiska kaikessa ihonhoidossa, mutta näiden avulla iho pysyy tosi hyvässä kunnossa ja mikä parasta käyttö on todella iisiä. Paljon hikoilevana ja sen vuoksi suihkuttelevana mun iho kuivuu helpolla ja varsinkin talvella ihoa saa rasvata huolella, jos haluaa välttää autiomaa-fiiliksen.

DSC02789Beansin kuorinta-aine sopii kiireiselle tyypille, joka haluaa silti pitää ihonsa pehmeenä! Pulveria hierotaan iholle suihkussa, annetaan vaikuttaa hetki ja huuhdellaan. Toimenpiteen jälkeen ei tarvitse lisätä enää ihovoidetta, sillä ihosta tulee kosteutettu ja pehmeä.

Beans kuorinta-aineen luvataan tehoavan selluliittiin, raskausarpiin, psoriakseen, suonikohjuihin, atooppiseen ihoon ja akneen. Merisuola tasoittaa ihon sävyja ja poistaa kuollutta ihoa, kun taas fariinisokeri tuo iholle säteilevän kiillon. Kookosöljy kosteuttaa, piparminttuöljy puhdistaa sekä jäähdyttää sitä samalla kun suklaa saa ihon tuoksumaan raikkaalta ja herkulliselta. Voin allekirjoittaa jokaisen kohdan, selluliittia minulla ei näy, joten siitä en osaa sanoa mitään. :)

DSC02784Ajattelin, että voisin pistää postilla yhden pussin yhdelle teistä jos kiinnostaa? Mulla on avaamattona tuo Orange Bean pussukka, jossa on yllämainittujen hyötyjen lisäksi vielä kanelia ja appelsiiniöljyä, joiden sanotaan stimuloivan myös mieltä ja näin ollen parantavan luovuutta ja positiivisuutta. Appelsiini saa ihon tuoksumaan herkullisen mausteiselta.

Treenin jälkeen lämmin suihku ja kuorinta saa olon tuntumaan ihan mielettömän mukavalta! Välillä pitää muistaa myös relata ja helliä itseänsä, pyrinkin harrastamaan Home Spa – hetkiä aina silloin tällöin. Suklaata voi nauttia myös kalorittomasti. ;)

DSC02786Jos haluaisit kokeilla yllänäkyvää herkkua, käy tykkäämässä Beansin FB-sivusta ja jätä kommenttiboksiin viestiä jossa kerrot, kuinka sinä tapaat hemmotella itseäsi! Arvonta päättyy lauantaina 4.9.2014 kl 12:00.

Mukavaa viikonloppua! :)


52 Responses to “Tasainen, kosteutettu sekä silkinpehmeä iho (+arvonta)”

 1. Avatar Kati sanoo:

  Tykätty! Hemmottelua on arjessa ne pienet hetket, kun istuu kuuma teemuki kädessä lukemaan lehteä tai just kuorii ihon tai mts…

 2. Avatar vilma sanoo:

  Mun hemmotteluhetki on perjantai/lauantai! Katon viikolla jääneet sarjat (valehtelevat viettelijät tai carrien päiväkirjan) tai/ja jonkun leffan. Leivon silloin jotain hyvää tai sit käyn ostaa suklaata ;) ihanin hetki viikosta!

 3. Avatar Mirkku sanoo:

  Hemmottelen itteeni joka ilta saunalla.. sinne ku pääsee löylyihin makoilemaan päivän päätteeksi ennen nukkumaanmenoa ni aah! <3

 4. Avatar KikiGabriella sanoo:

  Kuulostaa tosi hyvältä! Oma ihoni on aika kuiva ja akneakin on, joten toihan voisi tehota hyvin. ^^

  Tykkään hemmotella itseäni rentoutumalla hyvän kirjan tai leffan parissa. ^^

 5. Avatar j sanoo:

  Kännykällä luettaessa on viime päivinä joutunut etusivulla ensin selaamaan jonkun 15 mainoksen ohi ennen kuin tekstisi näkee.. Ja sivu pomppinut muutenkin oudosti. En tiedä onko muilla samaa ongelmaa :/

  • Avatar ainor sanoo:

   Moi! Mulla on ollu ihan sama, luulin että vika on mun puhelimessa, mutta ei vissiin. Mä koitan hoitaa asian! Kiitos ilmotuksesta :)

 6. Avatar M sanoo:

  Tykätty.
  Hemmottelua on ihon hoito pitkän kaavan mukaan: kuorintaa, hierontaa, naamiota jne.

 7. Avatar Heidi sanoo:

  Oi, kuulostaapa kivalta :) Tykkäsin kanssa sivustosta. Olis kyllä mielenkiintoinen kokeilla, kun itellä on just tämä atooppinen iho eli autiomaa-fiilis on välillä vähän liiankin tuttu tälle paljon treenaavalle tytölle.. :D jos sitä sais veljenkin kokeileen psoriasikseen ;)
  Tykkään hemmotella itseäni nimenomaan kaikilla kuorinnoilla. Huulten kuoriminen on ihan lemppari! Mut tää olis kyllä kokonaan uus juttu :)

 8. Avatar Aurora sanoo:

  Like! Sauna, hyvän tuoksuiset pesuaineet ja ihonhoitotuotteet ystävien kanssa on luksusta arjessa!

 9. Avatar Lili sanoo:

  Tykkätty on! Itseäni hemmottelen yleensä illalla treenin jälkeen pitkällä saunalla ja hyvällä leffalla :-)

 10. Avatar jenka sanoo:

  tykätty on:)
  minulla on tapana hemmotella itseä syömällä jotain hyvää, sekä suolata jalat. tulee niin pehmeetä ja ihanan tuntuista <3
  Mulla jää monesti kans ihonhoito vähemmälle monesti (harmillisesti) kiireen takia.. tulisi käyttöön nämä ;)

 11. Avatar Anna sanoo:

  Tykätty :) Hemmottelua on ensin tyhjentää mieli arjen kiireistä rentoutus- tai venyttelytunnilla. Sen päälle maistuu lämmin sauna ja iltapalski raikas hedelmäsalaatti.

 12. Avatar Jonna sanoo:

  Minun hemmotteluhetkeni on kun pääsen yksin saunaan jossa teen itselleni jalkakylvyn!

 13. Avatar annika sanoo:

  oi mikä ihanuus! mä bruukkaan hemmot :)ella itseäni näin syksyisin isolla kupilla teetä ja taatelikätkön antimilla! sen lisäks hierojalla käynti on ihan extra herkkupalkinto! :)

  kävin tykkäämässä

 14. Avatar armi sanoo:

  mun lauantai-illan hemmotteluhetki koostuu siis …
  saunaan pitkäksi aikaa, sitä ennen suihkussakäynti, hiusten pesu ja naamion päähän laitto. saunassa makoilen ja venyttelen ja usein jutustelen äitin kanssa tovin. jossain kohtaa kuorin vartalon ja sheivaan jalat ja kainalot. sitten vaan pesemään naamio pois ja mukavat, lämpimät vaatteet päälle, villasukat jalkaan ja kuorin kasvot ja isken naamion kasvoille. päivällä oon siivonnut huoneen ja meen tässä kohtaa tekemään iltapalaa. yleensä se on skyrpurkki, viereen muutama pähkinä, vihreää teetä iso iso ISO kuppi, sodastream kuplavettä paljon, sekä erilaisia vihannestikkuja (dippaan skyriin, melkein aina kesäkurpitsaa, kurkkua, parsa- ja kukkakaalia sekä porkkanaa) ja muutama salaatti-kalkkunaleikerulla (aka salaatti ja kalkkunaleike päällekkäin, rullataan ja hammastikulla kiinni). sitten vaan kaikki tarjottimelle ja naamion poisotto ja kehon rasvaus. sitten vaan iltapalan kanssa datailemaan kynttilänvaloon huoneeseen! :)
  kiireisimpinä iltoina teemukillinen kouraan ja lukemaan hyviä lehtiä ja blogeja. :)

 15. Avatar Heidi sanoo:

  Tykätty. Mun, ison perheen äidin, hemmotteluhetki on pihasauna iltaisin. Siellä hiljaisuudessa sulaa kroppa ja pää :)
  Mulla psoriasis joten siltäkin osin tuo testituote kiinnostais..

 16. Avatar JN sanoo:

  Oii kuulostaapa hyvältä tuotteelta! itseäni hemmottelen saunomalla, hyvällä kirjalla ja ulkoilemisella luonnossa :)

 17. Avatar Luana sanoo:

  Infrapunasaunassa käyminen on rentouttavinta mitä tiedän!

 18. Avatar Ninuska76 sanoo:

  Hemmottelen itseäni kauneushoidoilla =). Mukaan arvontaan!

 19. Avatar Ulla sanoo:

  Mirkku : Sama täällä, joka ilta ollaan saunassa, päivä päättyy siihen. Ilta palaa vielä ja nukkumaan:)

  Ainolle myös ihanaaaa ja rentouttavaa viikonloppua !!!!! ;)

 20. Avatar Kirsi sanoo:

  Hemmotteluhetki toteutuu parhaiten kasvonaamion saunan ja punaviinin nauttimisella. Toki monia muitakin tapoja kokeilen mielelläni. Pitäis vaan useammin käyttää kasvonaamioita ja kuorintaa. Tuntuu et iho tarvii hirmuisesti hoitoa ettei rupea muistuttamaan käärmeennahkaa. Osallistun arvontaan.

 21. Avatar Oona S. sanoo:

  Tykätty!
  Harvoin tulee pysähdyttyä ja rentoutua ihan vaan itsensä kanssa mutta ehdoton suosikki on nyt ainakin ilmojen viilentyessä kuuma sauna kunnon löylyt ja hyvä rauhallinen musiikki ,toimii !

 22. Avatar Isabella sanoo:

  Sarjoja katselemalla, lukemalla, saunomalla, lenkillä metsässä ja hyvää ruokaa syömällä <3

 23. Avatar Carolina sanoo:

  Parasta on sunnuntaisin ensin siivota koti, siitä mennä kehoahuoltavalle tunnille, ja niiden jälkeen käydä suihkussa, kuoria vartalo ja iho, rasvata koko iho, laittaa kasvonaamio, avata telkkari ja ottaa viereen hyvää ilta-palaa! <3

 24. Avatar Ann sanoo:

  Nyt vasta aloittelen tuon Bikini Bootcampin! (Kun kaipaan kunnollista treenisuunnitelmaa).
  Kuinkakohan monta kierrosta kannataisi tähdätä tuohon 7 minuuttiin? Olen hyvässä kunnossa, mutta tuppaan aina löysäilemään, jos en tiedä kunnollista tavoitemäärää.
  Kiitos aino blogistasi!

  • Avatar ainor sanoo:

   Ei ole mitään määrää mitä pitää saavuttaa, yrität saada mahdollisimman monta..4 kierrosta on jo aika hyvä suoritus ;)

 25. Avatar Mira sanoo:

  Mun hemmotteluhetkiin liittyy se että sitä ennen on vetässy kunnon treenin tai tehnyt muuta palkittavaa :) nyt oon innostunut tekemään raakakakkuja ja mikään ei ole yhtä ihanaa kuin leikata pala itsetehdystä raakakakusta, juoda kuppi teetä ja vaan nauttia!

 26. Avatar Salla sanoo:

  Minä tykkään hemmotella itseäni ottamalla kuuman kylvyn, kasvonaamio naamaan ja skumppalasi käteen. Toimii ❤️

 27. Avatar JenniJ sanoo:

  Moikka,

  mä hemmottelen itseäni lukemalla jotain mieluista kirjaa tai lehteä monien kynttilöiden ympäröimänä, ehkä vielä samalla hieman raakasuklaata nauttien. Arjessa haluan myös panostaa laadukkaisiin suihkugeeleihin ym., koska ne tuovat ihanan hetken treenien jälkeen ja kuitenkin suihkussa joutuu käymään tosi usein..

 28. Avatar nella sanoo:

  Hemmottelen itseäni salin tarjoamilla kehonhuoltotunneilla hot salissa (parasta varsinkin kun ulkona viilenee). Nyt syksyn tullen on ihana myös sytytellä kynttilöitä ja ihan vaan nauttia olostaan illalla ennen nukkumaan menoa.

 29. Avatar Jelena sanoo:

  Tykätty! Hemmottelen itseäni kera hyvän juotavan ja elokuvan, kääriytyneenä sängyn pohjalle viltin vällyihin.

 30. Avatar Henna sanoo:

  Yritän hemmotella itseäni juurikin home span merkeissä joka sunnuntai. Myös lauantain ja sunnuntain kiireettömät aamupalahetket ovat jo itsensä hemmottelua, kun ehtii lukea myös lehden ilman kiirettä.

 31. Avatar Hanna sanoo:

  Tykätty! Hemmottelua on kovan treenin jälkeen sauna, iltapala ja iso kuppi teetä viltin alla <3

 32. Avatar Siili sanoo:

  Naistenlehti ja kuppi teetä sohvan nurkassa.

 33. Avatar AnskuA sanoo:

  Tällä hetkellä 4kk vanhan tytön tuoreena äitinä mieli lepää kun pääsee esim rauhassa saunaan tai kahville ja saa hetken miettiä asioita..myös lenkillä tai salilla mieli lepää kun rauhassa pääsee keskittymään näihin itselle rakkaisiin harrastuksiin.kuorintajuttu olis vaan luksusta :)

 34. Avatar Sanna sanoo:

  Lenkin jälkeen saunon pitkään ja nautinnollisesti kynttilänvalossa :) Vielä jotain yrttistä saunatuoksua, ah!

 35. Avatar viiviK sanoo:

  Hemmottelen itseäni pitämällä kerran viikossa herkkuhetken hyvän kirjan parissa. Rentouttaa kiireen keskellä ihanasti :)

 36. Avatar Maija sanoo:

  Tykätty sivusta :) Hemmotteluun parasta on jalkakylvyt, sauna ja erilaiset kasvo- ja hiusnaamiot :)

 37. Avatar anna sanoo:

  Mä hemmottelen itseäni arkena iltaisin rentoutumishetkellä juoden hyvää teetä ja pitkillä uöunilla aina kun ehdin. Viikonloppuisin hemmotteluhetki sisältää usein hyviä ystäviä ja hyvää ruokaa tai viiniä:)

 38. Avatar Johanna sanoo:

  Hemmottelen itseäni käymällä kosmetologilla, kampaajalla sekä hieronnoissa säännöllisesti.
  Aktiivisena urheilijana on kiva käydä muiden käsiteltävänä/hemmoteltavana :)

 39. Avatar sanna *nen sanoo:

  en osannut aiemmin oikein hemmotella itseäni. Keväällä aloin tosin käydä osteopaatin luona lähes viikottain, siitä tullut henkireikä. Mutta hemmottelemisen tarkotuksen ja helppouden ymmärsin kesän aikana, kun esim. aikasin aamulla pyöräili töihin, mikä sen ihanampaa kun nauttia kauniista auringonnoususta ja raikkaasta ilmasta. Tai treenin jälkeinen sauna. Enää ei tartte vetää sitä koko levyä suklaatakaan. Hemmotella voi itseään pienillä jutuilla, pitkin päivää, kun sen oikein oivaltaa.

 40. Avatar Anniina L. sanoo:

  Hieronta, kuuma kylpy, hyvä leffa, pitkät yöunet. Tämä tuli ensimmäisenä mieleen, tapoja on monia :)

 41. Avatar Tiina sanoo:

  Hemmottelu itselle ainakin laajakäsite.. Voi olla hyvää ruokaa, saunomista, makoilua tai jopa ihana kävelylenkki koirankanssa. Tietysti itselle parhaan ja hehkeimmän olon saa kun saunomisen yhteydessä naamiota naamaan ja saunan jälkeen sitten hyvää iltapalaa esim vietnamilaiset kevätkääryleet meidän perheen ykkösjerkku tällähetkellä ja sitten joku hyvä leffa! Ei tosta paljoa parempaa ainakaan itselle löydy. Mutta joskus saa sen mahtavan rentoutumisen fiiliksen vaikka koiran kanssa luontopoluilla. Sanoinkuvaamaton onnellisuuden ja rentoutumisen tunne

 42. Avatar Tiina sanoo:

  Unohdin vielä siihen äskeiseen, että tykkäsin sivusta!

 43. Avatar Milja F sanoo:

  Hemmottelen itseäni illalla lämpimällä suihkulla ja saunalla minkä jälkeen nautin kynttilänvalossa jotain hyvää ja terveellistä iltapalaa samalla katsoen telkkaria :)

 44. Avatar sikkuralla sanoo:

  Tykätty on. Hemmottelen itseäni käymällä vaahtokylvyssä vanhempieni luona :)

 45. Avatar Hemmotelija sanoo:

  Hemmottelen itseäni kasvonaamiolla ja vartalokuorinnalla. Myös kun en jaksa nähdä paljoa hemmotteluun niin teen juominen ja rentoutuminen toimii! Tykätty sivustosta, vaikutti mahtavalta tuotteelta!

 46. Avatar Meeri sanoo:

  Hemmotteluna toimii parhaiten hyvä ruoka hyvässä seurassa!

 47. Avatar Sofia sanoo:

  Ehdottomasti ihanin tapa rentoutua on rankan kouluviikon jälkeen perjantai-iltaisin jonkun hyvän kirjan seurassa! Ja ehkä pari palaa jotakin herkkua lisukkeena :p

 48. Avatar Jenni sanoo:

  Pitkä kävelylenkki, siitä saunaan, koko kropan kuorinta sekä kasvoja- ja hiusnaamio: mun raikkaan ja rentoutuneen olon resepti!

 49. Avatar hukka sanoo:

  Nukkumalla pitkään ja olemalla vain tekemättä yhtään mitään järkevää muutamaan tuntiin! ;)

Kommentoi