Juicepresso – keittiöni uusi luottolaite

Heippa! Osa onkin jo bongaillut instagramissa jakamiani mehukuvia. Sain viime viikolla testiin aivan mielettömän laitteen, jonka jälkeen tässä huushollissa onkin juotu jos minkälaisia terveysjuomia. Kyseessä on siis Wittin Juicepresso, jonka avulla on mahdollista valmistaa helposti ja nopeesti erilaisia juomia mehuista tai vaikka pähkinöistä. Mä oon itse todella utelias kokeilemaan erilaisia laitteita, ja kun sain puristimen käyttöön, oon valmistanut sillä jotain joka päivä. Miten mä oon edes pärjännyt ennen ilman tätä?!

Mulla on myös tosi hyvä tarjous teille lukijoille, kerron siitä tarkemmin postauksen lopussa!

DSC02528_Fotor_Collage

Miksi kannattaa puristaa mehu itse? Hedelmien ja vihannesten väriaineet sisältävät vahvoja antioksidantteja sekä monia terveydelle hyviä ominaisuuksia. Tuorepuristetussa mehussa on runsaasti enemmän ravintoaineita kuin kaupan mehuissa. Olen lukenut jostain (voitte korjata jos oon väärässä) että kaupan ”tuorepuristetut” mehut tehdään usein sekoittamalla eri vuosien satoa, josta osa voi olla vuosia vanhaa. Mehua käsitellään myös paljon ennen kuin se päätyy kuluttajan kuppiin juotavaksi. Itse puristettu mehu on superhelppo tapa saada hirveä määrä ravintoaineita, sillä et ehkä söisi aamiaiseksi puolta kiloa vihanneksia ja hedelmiä, mutta juomalla raikasta mehua on tämäkin paljon helpompaa. Mehusta ravinteet myös imeytyvät kehoon paremmin.

DSC02588

Tällä masiinalla voi siis tehdä melkeinpä mitä tahansa – vain mielikuvitus on rajana! Parasta on, ettei hedelmiä tai vihanneksia tarvitse edes kuoria, sillä laite tekee sen puolestasi. Mehupuristimeen tiputellaan haluamiaan hedelmiä tai vihanneksia pilkoittuina, jolloin toisesta suuttimesta valuu mehua ja toisesta jäämät. Juicepresson mukana tulee kaksi kannua, jotka asetetaan suuttimien alle valmistuksen ajaksi. Tehdessäni mantelimaitoa, mulla jäi tuota pähkinämassaa reilusti ja päätin valmistaa siitä raakakakun pohjan, aika kätevää!

DSC02572

Mantelijuoman valmistin niinkin helposti, että liotin 3-4 dl luomulaatuisia manteleita yön yli jääkaapissa, jonka jälkeen pistin ne juicepressoon, lisäsin myös hieman vettä mukaan ja tadaa – herkullinen mantelijuoma on valmis. Tykkään laittaa aamupuuroon jotain nestemmäistä, ja tähän mennessä olen käyttänyt kaupasta ostettua mantelijuomaa tai kaurajuomaa, jotka sisältävät suuren määrän lisä-aineita. Mantelijuomissa on usein hurjat 2% itse mantelia. Kyseisen Juicepresson avulla saadaan talteen noin kaksi kertaa niin paljon mehua kuin tavallista mehupuristinta käytettäessä ja sen avulla säilytetään jopa 68 % hedelmien ja vihannesten ravintoaineista, kun perinteisellä mehupuristimella (mallista riippuen) niiden osuus voi olla niinkin alhainen kuin 17%. Oon huomannut ettei kyseessä ole mikään pilipalilaite, vaan todella laadukas mehupuristin. Tässäkin tapauksessa laatu on sen arvoista, jos juo tällaisia mehuja paljon, maksaa vempele itsensä takaisin jo säästettyjen hedelmien ja vihanneksien osalta.

DSC02574

Olen valmistanut myös erilaisia hedelmämehuja, joista lemppariksi muodostui niinkin yksinkertainen kuin omenamehu. Se on vaan jotain täydellisen herkullista, kun puristaa luomuomenista  mehua. Alla myös muita sekoituksia joita oon ehtinyt testata..

Omena-päärynä-kiivi-sitruunaOmena-päärynä-kiivi-sitruuna

Mango-appelsiini-sitruunaMango-appelsiini-sitruuna

DSC02531

Yllä olevassa kuvassa on porkkanamehua sekä appelsiinimehua. Tuo porkkana oli myös tosi positiivinen yllätys, tervetuloa vaan kaikki vitamiinit, sillä veikkaan, että tänä kesänä tulee kokeiltua jos jonkinmoista viritelmää ja sekoitusta. Sori tämä hehkutus, mutta oon jotenkin tosi fiiliksissä tästä jutusta. :) Mulla on myös teille todella hyvä tarjous…

Koodilla JUICESTORE (isoilla kirjaimilla!) saat 50 €uron alennuksen Juicepressosta ostaessasi laitteen gsm-storesta täältä. Juicepresson oikea hinta on siis 349 €, mutta tällä tarjouksella saatte sen hintaan 299 €!! Tämä tarjous on voimassa 30.6.2014 asti.

Huom. Koodi ei toimi jos klikkaat tuotteen suoraan kassan kautta. Kun olet antanut koodin JUICESTORE, täytyy sinun klikata ostoskoria ja silloin järjestelmä pyytää tunnuskoodia. :)

https://www.youtube.com/watch?v=H2dxbMVMiY0

Juicepresso saatu blogin kautta


No Responses to “Juicepresso – keittiöni uusi luottolaite”

 1. Avatar Nimetön sanoo:

  Oho! Semmonen olisi kyllä pakko saada. Toi hinta on vaan aika hurja :/ Kestääkö se kauan tehdä noi mehut? ja onks se vaikea pestä? =)

  • Avatar ainor sanoo:

   Mehut valmistuu pienessä hetkessä, eli tosi nopeesti. Noita osia voi pestä tiskikoneessa, ite oon toistaiseksi vaan huuhdellu ne käytön jälkeen..siinä mukana tulee sellanen ”hammasharja” jolla voi pestä vielä paremmin tarvittaessa. :)

 2. Avatar Liisa sanoo:

  No voi pyhä sylvi…Just kun ajattelin etten osta vähään aikaan mitään, niin tietysti innostuin tästä vekottimesta, ja nyt tuntuu, että mun on pakko saada tollanen! :D

 3. Avatar Miina sanoo:

  Mä sain poikaystävältä joululahjaksi kans mehupuristimen ja oon tehnyt kans lähes joka aamu itselleni mehun. Mun lemppari on kyllä punajuuri-appelsiini mehu ja ylipäätään kaikki mihin tulee punajuurta toimii. Tykkään yhdistellä kaikkea ja esim selleriä tungen lähes joka mehuun vaikken sen mausta pidä mutta kun laittaa muita hyviä vihanneksia ja hedelmiä niin menee hyvin ja saa kaikki terveysvaikutukset myös selleristä :D

 4. Avatar Marinka sanoo:

  Koodi ei toimi tuolla gsm-Storen sivuilla :(. Kiinnostava laite!

 5. Avatar Maija sanoo:

  Mul on menny ihan ohi tää mehu ja smoothie villitys. En oo vieläkään hurahtanu niihin, vaikka yleensä haluun kokeilla kaikkea uutta. Mun mielestä marjat, kasvikset ja hedelmät on parhaimpina vaan sellasenaan. :) Noh, ehkä jos tollanen laite annettais, niin ei sitä varmaa sit vois olla käyttämättä ;D

 6. Avatar Miuku sanoo:

  Voi hitsi, tuo kuulostaa älyttömän kätevältä! Mietin tuota, kun aion alkaa noudattaa tuota aivan mahtavaa kirjoittamaasi kiinteytysopasta niin kun haluaisin korvata raejuuston aamupuurossani rasvattomalla (laktoosittomalla) maidolla niin että tekisin puuron maitoon , onko ok? Päälle sitten vain marjoja ja möllerin kalaöljykapselit annostusten mukaisesti naamariin! Lihaskuntotreenit aion hoitaa myös kotitreeninä, kuten aerobisenkin lenkkeilynä ohjeittesi mukaisesti.

  • Avatar ainor sanoo:

   Juu, eiköhän sekin mene. Jos tuntuu että aamiainen on liian kevyt voi lisätä esim yhden keitetyn kanamunan vielä lisäksi tuomaan hieman proteiinia ja rasvaa. :)

 7. Avatar mira sanoo:

  Siihen bikini juttuun liittyen kysyisin, oisko mahollista että lisäät kuvia muistakin kuin voittajasta, koska ois kiva nähä millassia tuloksia jengi on saanu aikaan ja sulta pienet kommentit niihin:) Osaakko vielä sanoo millo kerrot voittajan?:)

  • Avatar ainor sanoo:

   Kyllä ajattelin lisätä muitakin kuvia kuin ainoastaan voittajan! Teen postauksen tämän viikon aikana, jolloin julkaisen myös voittajan! :)

 8. Avatar Niina sanoo:

  Eikä, ja mä huomaan tän pari päivää sen jälkee ku tarjous menny jo umpeen :/ toi ois kyllä niin kätevä!

 9. Avatar Hanna-K sanoo:

  Hei vieläkös on tullut käytettyä juicepressoa? Ootko ollut edelleen tyytyväinen laitteeseen? Itselläni on vain normaali tehosekoitin, jolla tulee smoothieta tehtyä. Ois kyllä kiva ostaa mehupuristin niin sais omat aamumehut tehtyä itse. Kallis hinta vain mietityttää. :)

Kommentoi