Bikinibody Bootcamp?

Heipparallaa! Ihanaa, että takatalvi alkaa taas väistyä ja ulkona näkyy kevään merkkejä, ainakin täällä Vaasassa. 🙂 Kerroin viikkoja sitten, että aiomme järjestää erään kurssin Ladylla, mutta valitettavasti erinäisten syiden vuoksi tätä ei voidakaan toteuttaa. Harmittaa tosi paljon, koska mulla oli jo paljon ideoita jutun varalle. Sen vuoksi aloin miettiä jos järjestäisinkin blogin puolella jotain vastaavaa. Kesä kolkuttelee ovella, joten siinä mielessä bikinibodin havittelu voisi olla aika osuvaa? Bikinibodylla en tarkoita bikini fitness – kisavartaloa, vaan kroppaa jonka kehittämisessä ollaan keskitytty etenkin reisien, pakaroiden ja vyötärön muokkaamiseen. 

Luen ja tutkiskelen paljon erilaisia harjoittelutapoja ja nyt viime aikoina olen tutkinut erään itseään bikini body – traineriksi kutsuvan treenimetodeja. Hänen metodinsa vaikuttavat mielenkiintoisilta ja tykkään itsekin sen tyylisestä harjoittelusta. Kyseessä on siis australialainen Kayla Itsines. Alla olevat kuvat ovat hänen ohjelmalla saavutettuja muutoksia. 

 

Suosin itsekin ”bodyweight trainingia” ja siitä sainkin idean, että miksei järjestää saman tyylinen juttu teille, jotka ette ole niin ihastuneet voimaharjoitteluun kuntosalilla? Ideanahan ei ole kopioida Kaylan ohjelmia, vaan lähinnä käyttää samaa ideaa, eli muokata kroppaa treeneillä, jotka tehdään suurimmaksi osaksi oman kehon painolla. Netistä löytyy jos minkälaisia saliohjelmia ja challengeja, mutta tämä voisi olla enemmänkin kiinteytymisohjelma, kuin lihaskasvuun tähtäävä ohjelma. Kaikkeen muutokseen tarvitaan tietysti oikeanlainen ruokavaliokin, joten sekin puoli pitäisi fiksata kuntoon. Enpä tiedä? Mitä mieltä olette, kiinnostaako lainkaan? Onko teillä jotain hyviä ideoita miten tämän voisi toteuttaa? 

IMG_7419

Ajattelin, että voisin jakaa esimerkiksi treenisuunnitelman viikkotasolla ja treenit kirjallisesti tai videoituna. Treenit tulisivat tietysti olemaan rankkoja ja haastavia! 🙂 


87 Responses to “Bikinibody Bootcamp?”

  1. Laura sanoo:

    I’m in!!!

  2. Nimetön sanoo:

    Ehdottomasti kiinnostaa, enkä varmasti ole ainoa. Itse tällä hetkellä haluaisin jotain muuta vaihtelevutta juoksun ohelle treeniin kuin ainaista saliohjelman päivitystä. Sun blogista saa kyllä aina motivaatiopiikkejä, kiitos!

  3. Heidi sanoo:

    Todellakin!! Treenisuunnitelma viikkotasolla ja kirjallisessa muodossa olisi loistava 🙂 hitsi oot Aino mahtava tsemppari ja ihana persoona! 🙂 kiitos jos toteutat tämän!

  4. Nimetön sanoo:

    Olen mukana!!! T. Penni

  5. Sussi sanoo:

    I’m in! 🙂

  6. Ilonita sanoo:

    Todella kiinnostaa! Itseltä juuri loppuu salijäsenyys ja tilanteen vuoksi en ainakaan heti aio uutta etsiä. Olisi siis tosi mukava saada vinkkejä tehokkaaseen kotiharjoitteluun juurikin kehon omaa painoa apuna käyttäen! Eli odotan innolla (:

  7. tuuli sanoo:

    Juuu! Todellakin olis tosi kiva lukea semmosesta, jos just tulis jotain ih konkreettista ohjelmaa jota vois sillee ittekki hyödyntää:) ja ne videotkin olis kyllä kivoja!
    Sulla on muutenki tosi kiva blogi! Ihan suosikki blogi on:) saa kivasti inspiraatio treeneihin:)

  8. :) sanoo:

    Hei tää vaikuttaa täydelliseltä !!! Oon todellakin mukana:)

  9. salla sanoo:

    kyllä kiinnostaa! itselläni nimenomaan tuo reisien kiinteyttäminen kesäksi on ollut jo jonkin aikaa päällä ja uusia ideoita treeniin otetaan ilomielin vastaan tavalla tai toisella! 😉

  10. saisu sanoo:

    Awesome!!!!

  11. Todellakin sanoo:

    Todellakin kiinnostaa! Olen pitkään avitellut kiinteämpää kroppaa, ja nyt olisi varmasti sen aika!

  12. pauliina sanoo:

    Ehdottomasti ja mieluiten mahdollisimman pian, vaikka käyn itse myös salilla 🙂

  13. ghuu sanoo:

    Mukana! Saanko jotain extraa, jos lähden ihan täysillä mukaan ja laitan kuvat kans lölleröistäni esille?

  14. Kati sanoo:

    Ehdottomasti kiinnostaa etenkin jos treenit on mahdollista suorittaa ilman kuntosalia!

  15. Henna sanoo:

    Todellakin kiinnostaa tuollainen ohjelma ja haaste, ruokavalioineen ja treeniohjeineen. Oman kehonpainon keinoin toteutettu treeni toisi vaihtelevuutta salitreenaamiseen. 🙂

  16. Nimetön sanoo:

    Oi, oi, odotan jo innolla! Kuvat kertovat tästä jo tosi paljon, kaposuutta juuri ongelmakohtiin kropassa. 🙂
    Tästä tulikin mieleeni kysymys vatsalihasten treenauksesta..
    Minulle tuottaa tuskaa perus vatsarutistukset (jalat 90 asteen kulmassa ja punnertaa sieltä ylös yläkroppa) tai salmiakkivatsat.. (joten voitko jättää ne pois treeniohjelmasta 😉
    Jalat ei pysy maassa ja sitten koitan saada apua yläkropasta, kurkottelemalla koko ajan käsillä eteenpäin. Toisilla tämä liike näyttää välillä niin helpolta ja he saavat pidettyä kädet jopa korvien vieressä!! Olisiko tosiaan että vatsalihakseni ovat vaan niin heikot? Kuitenkin ”haastavammat” liikkeet kuten linkkuveitsi yms. tuntuu sujuvan paljon helpommin. Minulla on kuitenkin yläkroppa alakroppaa painavampi, jolloin perusvatsa nostoissa esim painon pitäminen käsissä helpottaa liikettä tooodella paljon..
    Mahtaisiko kyse olla tekniikasta vai vaan heikkodesta..?

  17. m sanoo:

    Oi kyllä, kiinnostaa!!

  18. Susannesss sanoo:

    Joo mukana ollaan! Kuulostaa hyvältä! Olen juuri yrittänytkin aloittaa samantapaista bikiniprojektia itsekseni, mutta homma takkuaa, joten kaipaisin kovasti lisävinkkejä!

  19. heku sanoo:

    Hei,olisi ehdottoman hyvä juttu..itsellä lyö pää tyhjää tuon treenaamisen kanssa tällä hetkellä.Vain kotona treenaillut tähänkin asti 🙂

  20. Bikini2004 sanoo:

    Ehdottomasti mukana!!!

  21. Elina sanoo:

    Todellakin, todellakin! 🙂 Mukana myös!

  22. Satu sanoo:

    Ehdottomasti kiinnostaa 🙂

  23. Nimetön sanoo:

    Ehdottomasti kiinnostaa!! 🙂

  24. eve sanoo:

    Huippu idea! Olen ehdottomasti mukana jos toteutat tämän 🙂

  25. Taru H sanoo:

    Hei ihan huippu idea! Oon todellakin mukana jos vaan aiot tällaisen toteuttaa! 🙂 oot paras!

  26. Kiskis sanoo:

    Mukana! Tää ois juuri sitä mistä oon tässä kevään alkaessa haaveillutkin.

  27. Meme sanoo:

    I’m so in! Ite en kykene tällä hetkellä kuntosalilla käymään, vaan juurikin kotona treenailen. On vaan aika hakusessa, kun ei oo mitään selkeää ohjelmaa, vaan tulee tehytä aina sitä sun tätä..semmosessa vaan yleensä jää aika vähäseks hyöty, kun ei myöskään sit jaksa haastaa itseään kunnolla, kun ei ole etukäteen suunniteltua tiettyä treeniä mikä pitäisi hoitaa.
    PS. kyselit aikasemmin, että haittaakohan ketään, kun juttua tulee ja postaustahti on niin nopsa – EI HAITTAA, ihanaa kun uusia juttuja on päivittäin!
    Iski taas semmonen into että oksat pois! Toivottavasti saadaan tämä nopsaa käyntiin 🙂

  28. Fan sanoo:

    Joo ihan ehdottomasti kiinnostaa! Varsinkin tuo osio etta miten tulee syoda pysyakseen timmina, ilman bulkkausta siis.

  29. Jenni sanoo:

    Mukana!!! 🙂

  30. Pauliina sanoo:

    Kiinnostaisi tällainen todella paljon! Aloitinkin juuri tänään kesäkuntodieetin, joten tällainen auttaisi todella paljon tavotteen saavuttamisessa!

  31. Nimetön sanoo:

    Loistava idea! Tämä sopisi oikein hyvin koti-äidille, jolla on hieman motivaatio kateissa kuntosalille lähtemiseen. Odotan innolla 🙂
    -Sanna

  32. Riikka sanoo:

    Kuullostaa tosi kivalta ja tuloksetki sellasia mitä itse haluais ja mulla ei aikaa riitä salille menemiseen joten kotona tulee pääasiassa treenailtua:)

  33. Mia sanoo:

    Kiinnostaisi kovastikin saada konkreettinen ohjelma niin treenin kuin ruoankin suhteen! 🙂

  34. Tiina sanoo:

    Joo!! Todellakin! Ihanaa, että jaksat nähdä vaivaa.

  35. janka sanoo:

    MUKANA !!!! ehdottomasti. Nopeesti vaan ohjelmaa kehiiiiiii 🙂

  36. jutt sanoo:

    Kiinnostaa! 🙂

  37. PauliinaK sanoo:

    Kiinnostaisi tuollainen treeni ja ”nettivalmennus”. Pysyn kuulolla täällä blogissa 🙂

  38. Lilli sanoo:

    Vau! Kuulostaa mielenkiintoiselta, mukana ollaan! 🙂

  39. sonja sanoo:

    Voi vitsi, tosi kiva idea! 🙂 Oon mukana jos toteutat… Ehdottomasti 🙂

  40. Minävain sanoo:

    Oioi, mukana ollaan ! Unelmana on pitkään ollut kapea vyötärö, niin jospa saisi täältä inspiraatioita siihen:)! Kiitos Aino jo etukäteen !

  41. Nimetön sanoo:

    Todellakin kiinnostaa 🙂 Videona liikkeet ymmärtäisi ehkä paremmin 🙂 😉

  42. Heidi sanoo:

    Ekaa kertaa kommentoin. Löysin tänne blogiisi noin 6 viikkoa sitten ja käynkin täällä nyt ihan päivittäin katsomassa postailujasi. Kiitos ihanasta blogista.

    Ja tuo idea on aivan loistava. Nyt kaipailen treeni vinkkejä, mitä voisi kotona tehdä.

  43. Saara sanoo:

    Todellakin kiinnostaa ! 🙂 Itse käyn myös salilla ja tähtään lihastenkasvattamiseen, mutta kuitenkin.

  44. Lemmi sanoo:

    Haluan mukaa ehdottomasti! Mulla alkaa muuten jo kiintymään kroppa, mutta vatsa ei vielä ole niin timmi kuin voisi olla samaten kuin reidet saisi kaventua oikein kunnolla, juuri jalkatreenistä tulleenakin innostuin kovasti 😀

  45. Mari sanoo:

    ihan täydellinen idea!! Ehdottomasti mukana jos tämmösen jaksat kehittää:) Treenit+ ruokavalio oi en malta oottaa!!

  46. tuikku sanoo:

    Piste i:n päälle: EHDOTTOMASTI KIINNOSTAA! 🙂 Tällaista kaivataankin :)!

  47. Amita sanoo:

    Hei! Loistoidea – ilman muuta lähden ilolla mukaan. Salikorttikin on, mutta kauniilla ilmalla olis kiva reenailla kotinurkissa tai vaikka terassilla.

  48. aelia sanoo:

    Mukana ollaan! Kotiäitinä tarvitsisin juuri kotona tehtäviä jumppaohjelmia, mitä vois tehä ku lapsi on päikkäreillä. Salille ei enää illalla jaksa mennä miehen tultua kotiin. 🙂 Olen laihduttanut nyt noin 17 kg, ja matkaa bikinibodyyn vielä jäljellä 8-10 kg. Olen jumppaillut kotona vähän miten sattuu, tarviisin just sellasia rankkoja reenejä enemmän. Harrastan myös juoksua, joten sellaiset jumpat olisi hyvä kumppani sille. 🙂

  49. Anna sanoo:

    Kiinnostaa TODELLA paljon!

  50. Minni sanoo:

    Todellakin kiinnostaa! On ollut tarkoituksena aloittaa jotain vastaavaa projektia. Peruskunto on ihan hyvä, mutta tavoitteena olisi nimenomaan kiinteytyä vatsan ja reisien seudulta, että kesällä on kivempi kulkea bikineissä 😉 valmiin treeniohjelman kanssa etenemine olis varmasti helpompaa jasiinä tulis varmasti pysyttyä paremmin kun jos vaan itsekseen treenailee.

    Kiitos mahtavasta blogista! Täältä saa aina hyviä vinkkejä ja tsemppiä omiin treeneihin 🙂

  51. Anni sanoo:

    Minäkin olen mukana, ehdottomasti! Olen tällä hetkellä työttömänä, joten kuntosaliin minulla ei millään ole varaa. Käyn kyllä juoksemassa, mutta muu treenaaminen on jäänyt youtubetreenivideoiden katselun tasolle. Olisikin ihanaa, jos saisi treeniohjelman, jonka voisi tehdä kotona, ilman mitään vempaimia.

  52. HenriikkaV sanoo:

    Mukana ollaan, todellakin!

  53. Emppu sanoo:

    no kuten on varmasti käynyt jo ilmi, niin KIINNOSTAA! 🙂

  54. Tiia sanoo:

    Ehdottomasti olen kiinnostunut ja mukana! 🙂

  55. Nimetön sanoo:

    Kiinnostaa!! Kesää kohti mennään kovaa vauhtia ja motivaatio salitreenaamiseen alkaa itselläni lopahtamaan.. Vaihtelu voisi nostattaa treeni-intoa taas kesää kohti 🙂

  56. kirsi sanoo:

    Hei!

    Kiitos ihan loistavasta blogista! Täällä on käytävä päivittäin! Olen ihan koukuttunut tähän:) Loitava idea sinulta. Jatkoa odotellen!

  57. Tiina sanoo:

    Ai että miten mahtava idea!! Mukana ollaan myös, kunhan ensin saan paranneltua kunnolla iki-ihanan keuhkoputkentulehduksen pois…

  58. amina sanoo:

    Moikka Aino!
    Kiitos ensinnäkin erinomaisesta blogista, oon nyt muutaman viikon sun kirjoituksia lueskellut ja saanut paljon intoa omaan treenaamiseen ja ideoita ruokavalioon! Mun mielestä sun kirjoituksissa molempia tulee just sopivissa määrin.

    Sun heittämään haasteeseen liittyen, kannatan ja voin suositella omasta kokemuksestakin! Oon itse tehnyt Bodyrockia reilun vuoden verran. En tiedä onko sulle tuttu, mutta se on myös samantyylistä nopeatempoista hiit-treeniä, jossa hiki lentää ja rasva palaa ;-D Treenit tehdään kotona ja ne on jaksotettu: 50s treeniä / 10s taukoa, ja treeniä tehdään 12 -30 min kerralla. Kaikki löytyy videoina facebookista / youtubesta. Voin sanoa, että tuloksia tulee kunhan ruokavalio on kunnossa! Ja lisäksi se on tosi kätevä tapa treenata, jos elää kiireessä eikä salille aina kun haluaisi. Näitä on helppo ujuttaa mukaan pitkin viikkoa 😉

  59. Lyyli sanoo:

    Heti innolla mukana. Ison perheen äitinä kaipaan kiinteytystä eikä motivaatiosta ole pulaa. Saleja täällä maalla ei ole joten odotan niin innolla treeni- ja ruokaohjeita.

  60. Olen mukana! Pienen lapsen äitinä hyvät kotitreeniohjeet ja myös ruoka asiat tulevat tarpeeseen, kun lähisali maksaa liikaa ja kauemmas mennessä tarvitsisi aikaa niin paljon enemmän. 🙂

  61. Josefiina sanoo:

    KERTAKAIKKISEN MAHTAVA IDEA!!!! Mielestäni olisi ainakin vähintäänkin jotain kuvia kiva saada siitä kuinka toteuttaa eri liikkeitä että ne tekee oikein. Samoin minua itseäni ainakin se ruokavalion julkaiseminen tueksi olisi mainiota!! Ihan huippi idea! Odotan jo innolla! 😀

  62. Suski sanoo:

    Kyllä kyllä kyllä! Kiitos!

  63. Tauno sanoo:

    Fantastico! Bueno! Wow – idea!
    Rankkaa ja haastavaa saa olla, muttei liian vaikeeta, toivon.

  64. Vilma sanoo:

    Mukana :-)!!!

  65. Marissa sanoo:

    JOOOOOO!! Ja huippua ois jos tähän sais mukaan vielä viikottaiset ruokailut! Tosin ymmärrän, että aikamoinen työ siinä ois, mutta hei ei se tyhmä oo joka pyytää 😉

  66. Krista sanoo:

    hei huikeeta, mukana ollaan ehottomasti! 🙂

  67. Nimetön sanoo:

    Hei!
    Kiitokset aivan mahtavasta blogista, olen seuraillut tätä nyt muutaman kuukauden ja saanut ihan valtavasti motivaatiota ja innostusta omaan kuntoprojektiin sinulta 🙂

    Todellakin mukana, jos aiot järjestää jotakin tällaista. Osallistuin alkuvuodesta Firfatmin Liteen, joka meni salitreenien suhteen mönkään loukkaantumisen takia. Vielä olisi siis matkaa bikinikuntoon 🙂

    – Minna

  68. RiikkkaL sanoo:

    Kuulostaa todella mielenkiintoiselta, joten kiinnostaa paljon 🙂
    Wou, mitä muutoskuvia tuolla Kaylan nettisivuilla!

  69. Anna sanoo:

    Ehdottomasti olen mukana!

  70. Enkku sanoo:

    Mukana ollaan! Onkos sun blogilla omaa Facebook-sivua? Pyysit muistaakseni ideoita tällaisen toteuttamiseen, ellen ihan väärin lukenut, niin tuli vaan mieleen, että esim Facessa tämmöseen sais lisää motivaariota ja konkreriaa, kun osallistujat vois jakaa kuvia siitä, miten homma edistyy ja samalla tsempata toinen toistaan jne 🙂

    • ainor sanoo:

      Loistava idea! Face-sivut löytyy, ne näkyy myös tuossa oikeella sivupalkissa! :=

  71. RitaM sanoo:

    Hyvä idea, olen myös mukana :). Pari kiloa sais pois niin olisin tyytyväinen, muuten hyvällä mallilla :).

    Tosta ruokavalio-jutusta piti sanoa, että toivon ettet tekisi sellaista tiukasti määriteltyä ns. jutta superdieettiä, jossa joutuu syömään jotain muuta kuin itselle mieluisia ruokia, vaan ennemminkin viittavaa ”lihaa/kanaa/kalaa 100g”, ”vihanneksia 200g” jne.. eli just tukisit sitä, ettei ole olemassa sitä yhtä ja ainoota oikeeta ruokavaliota, vaan että jokainen joutuisi ihan itse miettimään alusta asti, millainen ruoka se on mitä haluaa syödä jatkossakin. Monilla kuitenkin on lempiruokia ihan niissä terveellisissäkin ruuissa. Ettei tästä tulisi sellainen kuurimainen juttu, joka loppuu sitten viimeistään elokuussa :p.

  72. sofia sanoo:

    Heips, 😀 olisin todella kiinnostunut! Omaan ikuisuus ongelman reisieni kanssa. Vaikka olen hyvin hoikka en ole saanut rasvaa treenattua pois reisien alueelta. Kaikki jämähtänyt reisivakoon :/ olisi hienoa kokeilla jotain uutta ja odotan innolla artikkeliasi 😀 luen blogiasi melkein joka päivä ja inspiroit mua 😀

  73. Nimetön sanoo:

    Joo ihan loistava idea! Mä oon ainakin niin mukana!! 😀

  74. Marinka sanoo:

    Mahtavaa!!! Niin mukana,ja ennen ja jälkeen kuvatkin lupaan toimittaa 😀

  75. - sanoo:

    Mukana ollaan 😀

  76. Mallu sanoo:

    Todellaki todellaki todellaki! 🙂 Just sellasta oon miettinyt tässä kesää ja shortsikautta kohti mennessä, ei vaan oo tullu vielä kunnolla ryhdyttyä mihinkään 🙂 Pudotettavaa ei juurikaan ole, mutta kiinteytettävää kylläkin, joten innolla odotellaan täälläkin 🙂

  77. Nimetön sanoo:

    Minäkin toivon ruokailuohjeita kuntoiluohjeiden lisäksi. Eikös se ollut se ruokailu joka merkkaa eniten.

  78. jennijee sanoo:

    JooJoo!! Mukana ollaan!

  79. Maira Dela sanoo:

    Kuulostaa tosi hyvältä! tosiaankin mukana ollaan:)

  80. Iina Helenius sanoo:

    Todellakin mukana! Kirjalliset ohjeet sekä liikunnasta, että ruokavaliosta viikottain olis huippuja. Ja jotain reseptejä niistä ruuista. Tarkoitus olikin aloittaa kiristely nyt kevättä kohden ja tämä olisi kyllä oiva tapa tehdä se!

  81. tipi sanoo:

    Huippua, mukana ollaan!! 🙂

  82. Emilia sanoo:

    Mukana ollaan, anna palaan vaan! 🙂

  83. Kristiina sanoo:

    Kuulostaa tosi kivalta idealta! Ja mä ainakin olisin myös mukana hommassa! Olisiko mahdollista tehdä silleen, että tekisi lihaskunnolle kotona tehtävän ja salilla tehtävän vaihtoehdon? Vai meneekö liian hankalaksi? Itsellä on salikortti ja tykkään sielä käydä, ja sitten toisaalta niinä viikkoina kun ei sinne pääse töiden puoleen niin kototreeni ois loistavaa. Tykkään noudattaa tiettyä treeniohjelmaa, koska olen vasta vajaa vuoden treenaillut juoksua ja salia niin tuntuu, että jos lähden sooloilemaan, niin en edisty mihinkään. Mutta minkälaisena tahansa nyt teetkään tän, niin olen messissä, kovasti jotain uutta ja innostavaa olenkin kaivannut! Ja kiitps loistavasta blogista ja erityisesti iloiseta ja positiivisesta asenteesta. 🙂

  84. Ulla sanoo:

    Count me in! 🙂 Olen yrittänyt laihduttaa/kiinteytyä jo pidemmän aikaa, heikoin tuloksin. Liikuntapuoli minulla on mielestäni hyvin hallussa (viikko-ohjelmaani kuuluu yksi salitreeni, combat, pumppi ja steppi, joskus myös attack), mutta ruokavalion suhteen kaipaisin ohjeistusta. Olen huono laskeskelemaan kaloreita ja arvioimaan aterioiden energiamääriä, joten elämä helpottuisi kummasti, jos joku sanoisi, mitä pitää syödä. 😀

  85. Pinja sanoo:

    Tottakai kiinnostaa, eniten haluisin juuri pyllyn, reisien ja mahan seudun kiinteyttää takasin kesäkuntoon. No kesäkunnossahan se on hyljekkin, mutta tänä kesänä mä haluan olla ylpeä siitä miltä näytän ja huomata tuloksia. Innolla ootan täällä! (:

  86. Mari sanoo:

    Loistava idea – mukana ollaan! Tulisipa jo huhtikuun alku 🙂

Kommentoi