Voimaa marjoista

Moi! Eilisessä mustikkakakun reseptissä vilahti jo uusi Feel Vividin mustikkajauhe. Sain näitä uusia marjajauheita testiin tällä viikolla ja nämä ovat todella käteviä lisätä puuron, rahkan, smoothien tai erilaisten leivoksien sekaan.

DSC01716Feel Vivid mustikkajauhe on valmistettu suomalaisista villimustikoista, jossa ei ole lainkaan lisättyjä aineita. Sataan grammaan mustikkajauhetta on käytetty noin kilo tuoreita mustikoita.

Feel Vivid puolukkajauhe on valmistettu suomalaisista villipuolukoista, jossa ei ole lainkaan lisättyjä aineita. Sataan grammaan puolukkajauhetta on käytetty noin kilo puolukoita.

Feel Vivid karpalojauhe on valmistettu korkealaatuisista karpaloista, jossa ei ole lainkaan lisättyjä aineita. Sataan grammaan karpalojauhetta on käytetty noin kilo karpaloita.

Kaikki jauheet ovat erittäin ravintorikkaita ja sisältävät paljon vitamiineja, kuituja, magnesiumia, mangaania, polyfenoleja. Jauheiden maku oli ainakin mun mieleen. Tapaan laittaa puuroon mustikoita ja nyt olen lisäillyt näitä vielä tavallisten mustikoiden lisäksi. Oikea marjapommi ja samalla niin herkullinen! 🙂 Jauheita on myös helppo käyttää kiireessä, jos ei ehdi sulatella jäisiä marjoja tai jos ei tykkään syödä niitä jäisinä (kuten minä). 😀

DSC01717

Tuotteet saatu Feel Vividiltä


Kommentoi