Onneksi aloitin

Moi! Blogihäirikkö täällä taas. Mulla on aina välillä niin paljon asiaa ja ajatuksia, että tää postaustahtikin meinaa karata käpälästä. Toivottavasti vaan tykkäätte! 🙂 Työkaveri kysyi tänään, mistä saan kaikki ideat teksteihin ja mulle se on aika helppoa kun vietän päivät pitkät treeniympäristössä, jossa ihmiset juttelevat, kyselevät ja kertovat treeniin ja ravintoon liittyviä juttuja, jolloin paljon ideoita sinkoilee mieleen. Monet parhaat ideat syntyvät illalla ennen nukkumaan menoa, tai joskus jopa yöllä, jos sattuu heräämään eikä saa unta.

IMG_5207_Fotor_Collage

Monesti elämäntapamuutoksissa, dieeteissä tai vaikka karkkilakon aloittamisessa haastavin vaihe on päätöksen teko. Asiaa tulee mahdollisesti pyöriteltyä mielessä..Pitäisi tehdä sitä ja pitäisi aloittaa tätä. Hyvä puoli tässä on se, että kun vaan päättää asian, niin sen jälkeen on jo hyvällä matkalla tavoitteeseen. Jos nyt ajatellaan tavoitteita ja niiden saavuttamisia, niin eikö olisikin mukava ajatus, että olisi ottanut sen askeleen ja tehnyt päätöksen vaikka 2 kuukautta sitten. Kuinka pitkällä olisit nyt?

Mä olen itse todella iloinen ja tyytyväinen, että aloitin oman projektini vuoden alussa. Kutsun tätä projektiksi, koska en tiedä mitään muuta järkevää nimeä. 😀 Mulla on ollut tosi hyvä fiilis alusta asti ja nälkä kasvaa syödessä tietenkin. Älkää huoliko, mua ette tule näkemään missään fitnesskisalavalla koskaan. Never say never, mutta tässä asiassa voi sanoa! 😀 Ei todellakaan pahalla fitnessiä kohtaan, se vaan ei ole mun juttu.

Oon tehnyt nyt samalla treenijaolla kohta 3 kuukautta ja nyt ajattelin ensi viikosta muokata jakoa hieman. En tiedä vielä miten, mutta jotain uutta aion keksiä! Muutin vuoden alussa myös ruokailurytmiä ja ruokailutapoja, joista on tullut infoa myös tänne. Tämäkin oli yksi parhaista muutoksista mitä olen tehnyt. Joskus muutokset pelottaa, mutta rohkeesti vaan kokeilemaan, silloin voi löytää jotain ihan uutta! 🙂

DSC01699

Mikäs tämän postauksen pointti oli? Halusin vaan sanoa, että jos olet pyöritellyt päässäsi mahdollista muutosta ja sen aloittamista, niin älä pyörittele enää, vaan tee se nyt! Kiität itseäsi myöhemmin, lupaan sen. 🙂

JUST DO IT!


8 Responses to “Onneksi aloitin”

  1. Tiina sanoo:

    Moi! Mua kiinnostais tietää, että kuinka paljon olit sun projektin aikana ”miinuskaloreilla”? Itsekin liikun paljon, vaikken tosin niin paljon kuin sinä. Sanoisin itseni olevan melko lihaksikas ja rasva% on noin 20. Treenini sisältävät kolmijakoisen kuntosalitreenin, crossfittiä ja kovatehoista aerobista, kuten bodyattackia. Jenkkakahvat eivät kuitenkaan tunnu lähtevän liikkeelle millään ja haluaisinkin nyt kokeilla jotain uutta ruokavalion suhteen ja mietin jos minullekin toimisi miinuskaloreille painaminen. Nykyinen ruokavalioni on vehnätön ja syön kaksi kertaa päivässä ”oikean” ruuan, aamupalan, välipalan ja iltapalan. Jaksoitko silti ihan hyvin treenata täysillä? Tulipas sekava viesti 😀

    • ainor sanoo:

      Moi! Olin max – 500 kcal miinuksella per päivä. Söin suurimmat annokset ja paljon hiilareita aina treenin jälkeen! 🙂 (+ palautumisjuoma)
      Jaksoin treenata tosi hyvin,jopa paremmin kuin normaalisti, mulla ei muutenkaan vaikuta hirveesti energiat treenitehoihin, oon vähän outo tyyppi!

  2. :) sanoo:

    Vedätkö pumppia? Kuinka suuret painot sulla on siinä(jokaisessa biisissä)?

    • ainor sanoo:

      Joo vedän, mutta vaan 45 minuutin versiota.
      Lämmittely: 5 kg + 5 kg
      Kyykky : 12,5 kg + 12, 5 kg
      Rinta: 10 kg + 10 kg
      Selkä: 12,5 kg + 12,5 kg + 10 kilon levypaino
      hartiat: 5 kg:n levypainot ja tangossa 7,5 kg + 7,5 kg muistaakseni.. 😀

  3. Stina sanoo:

    Periaatteessahan sä oot jo fitnessmimmi 😉 lavakävely biksuissa erotuksella 🙂

    • ainor sanoo:

      Nojoo, mutta meinasin etten noihin kisahommiin meinaa osallistua. 😉 Taidan kuitenkin olla enemmän jumppamimmi 😀

  4. henna sanoo:

    Paljonko sun ennätykset on kyykyssä ja penkissäa ja maastavedossa? 🙂 tai josset oo testannu maksimi ykköstä, n niin esim vitonen tms 🙂

    • ainor sanoo:

      Maastavedossa 100 kg, sitä enempää en ole kokeillut. 100 kg nousi ensi yrittämällä, joten voisi mennä enemmänkin. Penkissä ainakin 65 kg ja kyykky maxia en ole kokeillut..=)

Kommentoi