Tältä näyttää huippu-urheilijan vartalo

Osa teistä on ehkä törmännyt Howard Schatzin kuviin aiemmin. Hän on siis kuvannut eri lajien huippu-urheiljoita ja tässä tulee hyvin ilmi millaiseksi jokin tietty laji muokkaa vartaloa. Yleensähän lajin pariin ajaudutaan jos laji sopii hyvin omalle vartalolle, mutta myös lajinomainen harjoittelu ja lajin vaatimat ominaisuudet muokkaavat vartaloa tietynlaiseksi.

Näillä kaikilla naisilla yhteistä on se, että he ovat siis ammattiurheilijoita oman lajinsa huipulta. (Kuvaa klikkaamalla kuva suurenee)


Osuuko silmään jokin tietty vartalo, joka miellyttää silmää eniten? Jos haluaa muuntaa paunat kiloiksi, kerroin on 0,45. Tuumista senteiksi kerroin on 2,54. Esim 105 lbs = 47,25 kg.


10 Responses to “Tältä näyttää huippu-urheilijan vartalo”

  1. marru sanoo:

    Ensimmäisen kuvan Stacy Sykoran (volleyball) kaunis kroppa iski ensimmäisenä silmään.
    Hauska nähdä nuo erot eri lajien välillä!

    • ainor sanoo:

      Stacylla on munkin mielestä todella kaunis vartalo. Atleettinen ja timmi 🙂

  2. Irene sanoo:

    Onpa mielenkiintoinen vertauskuva! Aloin oikein katsoa, että mikä kroppa muistuttaa eniten omaani (no enhän minä mikään kilpaurheilja ole), ja taisin sellaisen löytääkin.

    Käykääpäs muuten kaikki hyvinvointi-ihmiset kurkkaamassa blogini Raakaruokaa! kirjan arvontaan, jos sellaisen omistaminen sattuisi kiinnostamaan! =D (Klikkaamalla nimeäni pääsee blogiin.)

    • ainor sanoo:

      Heippa! Tämä on kyllä mielenkiintoinen aihe, vartalot kiinnostaa aina!
      Täytyypä kurkata sun blogiin 🙂

  3. Nimetön sanoo:

    Stacy Sykoran kroppa olisi unelmakroppani!

  4. Nimetön sanoo:

    Svetlana Khorkinan kaunis siluetti osui kyllä silmään! Ja Jessica Howardin kroppa kaunis myös! Tosin mun silmään kyllä iski myös se, että miksi kaikkien muiden esiintyessä pikku pikku topeissa ja pikkupöksyissä, Cheryl Haworth on verhottu kaulasta reisiin??

    • ainor sanoo:

      Voimistelijoilla on kauniit ja sirot kropat, ihailin myös Svetlanan kroppaa! Nyt vasta kiinnitin huomiota tähän asiaa, ehkä Cheryl halusi itse pitää paidan päällä, kuka tietää… 🙂

  5. Elina P sanoo:

    Entisenä lentiksen pelaajana omaa silmääni miellyttää eniten myöskin Stacy 😛
    Mul on joku ihme mieltymys muutenki pitkiin ihmisiin..lyhyet eivät mielestäni näytä koskaan yhtä hyvältä hyvässä kropassa kuin pitkät. En tiedä johtuuko siitä kun itekki oon suht pitkä 😀 pituudellehan ihminen ei voi toki mitään.. :/ mutta niin..kuvassakin lyhyet naiset jäävät mielestäni selvästi pitkä sääristen varjoon. 🙂

  6. Aurora sanoo:

    Tommoset lihat ku joku päivä löytys mitkä Bodybuilding-Kim:llä, niin AWW =) Oon vaan enempi kaikkien mielestä jotain ballerinatasoa…. -.- On kyllä niin väärin sanoo et pienet on jotenkin rumia tai ruumiinrakenne on jotenkin väärä… Itse olen 168cm ja olen muutamassa casting:ssä ollut (en tosin missään catwalkkien, vaan kuvastojen yms.) niin joka kerta päihitin nämä 175-180cm tytsyt =)))) Nyt alkaa vaan enempi ja enempi kiinnostamaan tuo bodybuilding tyyppinen kroppa =)

Kommentoi