Superfood-mehujää sekä Solero-jäätelön makuinen välipalarahka

Pari päivää sitten mun oli tarkoitus tehdä smoothieta itselleni. Sekoittelin normaaliin tapaan aineita yhteen ja vatkasin koko homman sauvasekoittimella. Kun näin valmiin sekoitteen, tuli mieleeni, että seoksesta tulisi erittäin hyvää mehujäätä! Kerran kauppareissulla nappasin mehujäämuotteja koriini juuri tätä tarkoitusta varten ja nyt niille saatiin käyttöä, jee 🙂

DSC00988Smoothieseos oli marjainen ja siitä tulikin mieleen, että lakritsihan passaa erittäin hyvin marjaisen maun kanssa yhteen! Tiedättekö niitä vadelmalaku-pääkalloja? Tämän puikon maku muistutti sitä 🙂

Mitä mun superfoodmehujäihin sitten tuli…

DSC00985

  • Jäisiä mustikoita ja vadelmia
  • makeuttamatonta mantelimaitoa
  • ripaus luomuhunajaa
  • Feel Vivid uutejauheita (acai, mushroommix, passion fruit,kola nut,maca)
  • lakritsi pulveria (puuttuu kuvasta, koska sen ei ollut tarkoitus olla osa alkupeäisen smoothien reseptiä)

Jaoin seoksen neljään mehujäämuottiin ja laitoin pakkaseen. Nyt ei ole ehkä ihan paras keli mehujäiden imemiseen, mutta iltasella on ollut kiva maiskutella maistuvaa ja terveellistä puikkoa telkkaria katsellessa.

DSC00989

Välillä samat maut alkaa tökkiä ja on kiva kokeilla jotain uuta ja virkistävää. Olen pitkään syönyt rahkan kanssa bonnen persikkasosetta ja maapähkinätahnaa. Sain Feel Vividin pojilta hyvän vinkin, että passionhedelmä-uutejauhe sopii erinomaisesti juuri maustamattoman jugurtin, maitorahkan tai kreikkalaisen jugurtin kaveriksi. Kokeilin sekoittaa sitä maitorahkaan (valion pinkki purkki) ja lisäsin vielä Feel Vividin vanilja-steviaa mukaan ja oi että! Olipa namia. Maku muistutti Solero-jäätelöä, joka ilmeisesti sisältää juurikin kyseisen hedelmän makua. Kylkeen sopisi varmasti erinomaisesti hieman suolaa sisältävä peanut butter.

DSC00983Passionhedelmä-uutejauhe sisältää runsaasti A-vitamiinia, C-vitamiinia, kuitua sekä rautaa. Hedelmä sisältää myös runsaasti kaliumia, jota tarvitaan mm. hermosolujen solukalvojen optimaalisen toimintaan ja lihasten rakentamiseen. Mikä loistava välipala ennen treeniä vai mitä?

Feel Vivid – tuotteet saatu 


2 Responses to “Superfood-mehujää sekä Solero-jäätelön makuinen välipalarahka”

  1. Heidi sanoo:

    oi että tää oli tosi hyvä idea! oon miettinytkin mitä noilla muoteilla tekisin 🙂

    elamanikuvina.blogspot.fi

Kommentoi