CORE-tunnin biisilista ja sairaslomaterveiset

Heippa! Olen päivitellyt CORE-tunnin biisejä ja voisin laittaa ne taas jakoon teillekin. Core on siis keskivartalotreeni, johon kuuluu lyhyt yhden kappaleen pituinen avaava lämmittely sekä loppuun venyttely. Tässä tämänhetkistä musiikkia:

http://www.youtube.com/watch?v=C3mYhXl3OMQ

Arvatkaas mitä mulle tapahtui eilen? Bodycombatin nelosbiisissä kroppa ei ollut yhtä lämmin kuin fiilis ja into, jos niin voi sanoa. Tempasin etupotkun niin kovaa kun lähti ja siinähän lähti melkein koko jalka irti :D No, ei nyt sentään. Tunsin kuinka jotain repesi reiden takaosassa/pakarassa. Jatkoin tunnin normaalisti loppuun ja vielä RPV:n päälle. Illalla pidin jääpussia ja laitoin linimenttiä jalkaan. Yöllä koko jalkaa särki niin kovaa, etten saanut nukuttua lainkaan. Aamulla ei meinannut päästä edes kävelemään, joten päätin ettei ole kovin viisasta lähteä ohjaamaan Bodyattackia. Suuntasin jumppien sijasta lääkärille ja onneksi selvisi ettei mitään kovin vakavaa ole tapahtunut, mutta joudun kuitenkin huilimaan muutamia päiviä ja pysyä pois stagelta :) 

Huomaa, että jotain kehitystä on tapahtunut meikäläisenkin päässä. Aikaisemmin olisin hajoillut ihan kokonaan tällaiseen juttuun, mutta nyt ajattelin vain että ei auta itku markkinoilla. Täytyy repiä positiiviset puolet esiin, saa ainakin levätä muutaman extra päivän samalla. Toki harmittaa jättää omat ohjaukset ohjaamatta, mutta tällaista se on. Kyllä mä vielä ehdin jumpata :)


Kommentoi