6 tehokasta treeniä

Keskiviikkoisin mulla on ollut tapana postata ruoka- tai treeniaiheisia juttuja. Parina viime viikkona on ollut 3 reseptiä -postauksia, mutta nyt laitetaan vaihtelun vuoksi treeniaiheista juttua ja kerrotaan luku kahdella.
 
Alla on esiteltynä kuusi erilaista treeniä, tällä kertaa pääosassa on syke. Usempi harjoituksista nostattaa sykettä ja kohottaa näin ollen hapenottokykyä ja aerobista kuntoa. Linkeissä on tarkemmat ohjeet ja osassa löytyy ihan video, joissa näytän liikkeet. Kaksi ensimmäistä onkin näkynyt blogissa viime aikoina, mutta sen varalta, että joku on ne missanut päätin lisätä ne mukaan.
 
  1. rasvaa polttava keskivartalotreeni
  2. 30 minuutin HIIT-treeni
  3. venyttelytreeni (spagaatin harjoittelua varten)
  4. nopeus- ja maksimikestävyystreeni
  5. raskas syke- ja lihaskuntotreeni
  6. Victoria’s Secret -mallin treeni

DSC00514


3 Responses to “6 tehokasta treeniä”

  1. JN sanoo:

    Heippa Aino! Olin tänään sun coressa piiitkästä aikaa ( viime kerrasta on varmaan vuosi ) ja tykkäsin tosi paljon sun tavasta ohjata ja siitä kun kävit kiertämässä salissa ja korjaamassa tekniikoita! oot todella hyvä ohjaaja! 🙂

    • ainor sanoo:

      Moi! Kiitos paljon 🙂 Harvemmin pelkillä sanallisilla ohjeilla menee perille kaikki tekniikka vinkit, sen vuoksi tapaan korjailla tunneilla, joilla se on mahdollista. 🙂

  2. Nimetön sanoo:

    Hi,
    I am writing my thesis about Social Media and how it’s used by the Beauty & Sporting Goods ( focus on sporting apparel) Industries.

    Every genuine participation in my survey means a lot to me!

    I promise, it won’t take you longer than 5 minutes & every participant has the chance to win one of two prizes (choose between a make-up bag filled with various beauty goodies or a pair of brand new Nike trainers).

    Simply copy & paste the link below and answer all questions in order to be entered into the draw.

    Again, thank you so much for your help!

    http://fluidsurveys.com/surveys/lionk/social-media-activities/

Kommentoi