Syksyn haaste: neljännen viikon teema

Hei! Syyskuu on hurahtanut vauhdilla kohti loppuuaan ja vielä olisi yksi teemaviikko jäljellä. Kolme ensimmäistä viikkoa ovat käsitelleet aiheita ravinto, liikunta ja kehonhuolto, ja näiden kolmen avulla pääseekin jo aika pitkälle. Mielestäni tärkeä osa hyvinvointia ja tasapainoista oloa on myös psyykkinen hyvinvointi. 

Viimeisen viikon teemana on asenne ja positiivinen ajattelutapa. Haluan, että kokeilet seuraavaa juttua nyt välittömästi: Käännä suupielet ylös päin ja odota :) 

Aivot rekisteröivät hymyn ja lähettävät hyvän olon signaaleja vartaloon ja olosta tulee parempi. Pelkkä hymyily ei ehkä auta kaikkiin ongelmiin, mutta jos yrittää asennoitua positiivisesti asioihin, se tekee omasta elämästä helpompaa.

Olen aiemminkin kirjoitellut siitä, kuinka negatiivisille ihmisille tapahtuu negatiivisia asioita ja päinvastoin. Haluaisin, että jokainen kokeilee edes tämän yhden viikon ajan muuttaa ajattelutapaansa positiiviiseen ja asennoituu myös negatiivisiin asioihin asenteella ”kyllä se tästä”.

Me suomalaisethan tunnetusti vähättelemme itseämme, emmekä osaa aina ottaa kehuja vastaan, mutta siinä ei ole mitään väärää jos on ylpeä jostain onnistumisesta ja asiasta mitä on saavuttanut! Lisa Osbournen sanoin: ”Be your own hero!” 

be_your_own_hero-201834Olin viikonloppuna Tukholmassa Super Saturday tapahtumassa, josta on tulossa ihan erillinen postaus myös. Viikonloppu oli jälleen aivan mahtava ja nyt on niin inspiroitunut olo, ettei tiedä mitä tekisin…Tai no tiedän, pitäisi opetella uusi BODYATTACK82-ohjelma loppuun ja ohjata se illalla ;)

Lauantaina vedettiin nykyisiä uusia ohjelmia ja eilen kuvattiin ensi kevään LesMIlls-ohjelmat. En pysty sanoin kuvailla sitä fiilistä mikä kuvauksissa oli. Ajattelin, että nyt jos kuolen, voin kuolla onnelisena. Hetken kuluttua ajattelin, että sitten jos itse pääsen lavalle joskus, sen jälkeen voin kuolla vaikka saman tien :D 

Unelmia pitää olla ja vaikka ne kuulostaisivat kuinka hulluilta ja mahdottomilta, niin ne pitävät sinut liikkeellä ja antavat energiaa jatkaa työskentelyä. Elisa on kirjoittanut unelmien saavuttamisesta hienon postauksen ja suosittelen lukemaan, ellet ole sitä jos tehnyt.

Oikein energistä ja positiivista viikkoa kaikille! Kokeilkaahan maanantai-vihan sijaan keksiä jokin positiivinen juttu tältä päivältä ja keskittyä siihen. Olen joskus tehnyt niin, että vietän maanantaina illalla ”viikonloppua”. Hyvää ruokaa ja leffailta. Jo tieto siitä, että illalla odottaa jotain mukavaa auttaa jaksamaan päivän läpi. 

Vaasalaiset! Tulkaahan testaamaan uusi BA82-ohjelma Ladylle illalla 17:30. =)


No Responses to “Syksyn haaste: neljännen viikon teema”

 1. mansikka sanoo:

  Heippa!

  Olen ihan samaa mieltä, että unelmia pitää uskaltaa toteuttaa ja tehdä niiden eteen pajon töitä ja olen näin aina ajatellut ja sen myötä myös uskaltanut tarttua haasteisiin. Puhutaan paljon, että unelmien eteen täytyy tehdä paljon töitä, uskaltaa ym., mutta mitä jos oikeasti tulee tilanne vastaan ettei tiedä kuinka edetä tai kokee epäonnistuneensa ja jatkaminen omaa unelmaa kohti tuntuu mahdottomalta? Entä jos paljon puhuttu ”kohtalo” tai maailma ei yhtään anna pontta unelman toteuttamiseen? Oma tilanne on nimittäin ajautunut siihen pisteeseen, että tuntuu vaikka kuinka positiivisesti ajattelee ja tekee hommia niin unelma ei lähene sitten millään… :/ Tai entä, jos yksi mahdollisuus on jo hukattu, miten tehdä töitä toisen eteen?

  • ainor sanoo:

   Ymmärän mitä tarkoitat, ja joillakin ihmisillä tie unelmien luokse voi olla pitkä ja kivinen. Neuvoisin kuitenkin olemaan luovuttamatta, vaikka kuinka tuntuu vaikealta niin uskot vaan itseesi ja siihen että onnistut joskus. Mä uskon vakaasti siihen että ahkeruus palkitaan aina, ennemin tai myöhemmin. :)

   Ehkä voisit istua alas ja miettiä oletko oikeasti tehnyt kaiken mitä pystyt unelmasi eteen? Olisiko vielä jokin keino jota et ole kokeillut?

   Tsemppiä :)

Kommentoi