Testaa itsesi: millainen treenaaja olet?

Testin on kehittänyt minä yhteistyössä itseni kanssa ;) Nyt sinulla on mahdollisuus testata millainen treenaaja todellisuudessa olet ja mitä voisit ehkä parantaa tulevaisuudessa. Antaa palaa!

1. Olet spinning-tunnilla ja ohjaaja kehoittaa laittaamaan raskaan vastuksen, mitä teet?

a) Laitetaan, laitetaan! Tiedän että se kuitenkin pakottaa lisäämään vielä enemmän hetken kuluttua,ei auta kun painaa menemään!

b) Siis raskas nyt jo? Mä kyllä himmaan vielä hetken, eihän täs oo edes lämmin vielä, eikä mun kunto muutenkaan kestä ihan kaikkee hei. Täytyy muistaa imee tota mun vesipulloo joka biisin välis, ettei vaan tuu mitää nestehukkaa! En muuten tajua miks täälä spinningis alkaa aina haukotuttaan..

c) Taidan laittaa vielä vähän enemmän kun se sanoo, ei tää kuitenkaan oo tarpeeks tehokasta. En kyllä pysty polkee oikees rytmissä, mut hei mitä raskaampaa niin sen parempi vai mitä? Tän spinningin jälkeen menis muuten vielä pumppiki..

 

2. Salitreenit ovat hyvässä vauhdissa ja teet viimeisiä kyykkysarjoja. Mitä päässäsi pyörii?

a) Ai saakeli mun peppu ja reiskat on hyytyneet. Olisinkohan pystynyt kuitenki lisään vielä painoja? Ei varmaan kannata vielä ettei tekniikka vaan hajoo. Ehkä ensi kerralla sitten!

b) Mihinkä se salkkareiden viimesin jakso päättykään? Ainiin, ei vitsi..pitäiskö jättää kuitenki se viimenen liike väliin et varmaan kerkeen kattoon?! En muutenkaa halu mitää hirveitä muskeleita, ihan liian miehekästä mun makuun!

c) V***u soikoon että sattuu..En kyllä pääse lähellekään oikeeta asentoo ja tarpeeks alas, mut hei mitä isommat painot sen parempi! Tuntuu kyllä seläs enemmän kun pakaroissa, mut hei painoja, painoja vaan! BOOM!! #nopainnogain

tumblr_mbztlmVSOd1rgxmiyo1_1280

Niin just BITCH! :D Kuva

3. Olet ruokakaupassa ja mietit millä täyttäisit tyhjän jääkaapin. Mitä koriisi eksyy?

a) Tekisinkö tänään sitä makaronilaatikko vai makaroonia ja jaukkista? Täytyy kyl ostaa ainakin sitä täysjyväpastaa, että tulee terveellistä. Mut mä ainakin teen kunnon kotiruokaa, en ala ostelee mitään psylliumeja,superfoodeja ja muita humputuksia. Siis kunnon ruokaa vaan, sillä pärjää!

b) Ei vitsi siis toi karkkihylly on niin monipuolinen! Luin just että suklaa on terveellistä, siinä on antioksidantteja ja kaikkee. Mitä jos mulle tulee vieraita? Pakkohan mulla on olla jotain sielä kaapis. Ostan nyt varmuudeks ainakin suklaata ja vähä jotain muuta, ihan varmuuden vuoksi vaan.

c) Aaah mä niin himoitsen tota ruisleipää!!! Mutta PT sano, et pakko pitää pää kylmänä ja kattoo sitä mun tavotekuvaa jääkaapin oves! Noi porkkanatki olis niin herkkuu, mutta mä pysyn tiukkana ja otan vaan niitä vihreitä kasviksii…Ei vitsi ehrmannit on ales, pitäiskö ottaa heti 50 purkkii kerralla?

4. Jumppatunnin lihaskunto-osuudessa et saa liikettä tuntumaan sielä missä kuuluu, kuinka reagoit?

a) Siis miten tää nyt tehdään? Aijaa mun pitää nostaa hartiatki ilmaan samalla kun rutistan vatsalihaksia..no nyt se tuntuu ainakin vähän, jess!

b) Onneks mä tulin tänne body-tunnille. Siis tää on varmaan sika tehokas! Koko kroppa tehdään läpi  lihaskunnos. En kyl tiedä missä tää pään nostaminen pitäis tuntuu, mut on varmana sika tehokasta, sixpack here i come!

c) Toi ohjaaja antaa ihan liian helpot liikkeet, en kestä! Mä teen ainaki ite tätä vähän tehokkaampaa liikettä, tuntuu sikana lonkankoukistajissa, mutta tää on ainaki paljo vaikeempi liike kun toi mitä muut tekee!

5. Sinulla on vuorossa lepopäivä. Mitä ajatuksia se herättää ja mitä meinaat puuhailla?

a) Mun kroppa tarvitsee ainakin sen 2-3 lepopäivää, että mä oikeesti jaksan kaikki mun päivän rutiinit läpi. Mulla on niin raskasta, kun on kouluki ja kaikki kaverit ja muut jutut tässä elämässä. Onneks mä kuuntelen mun kroppaa ja lepään tarpeeks. Tänään aion siis nukkua ja mennä leffaan!

b) Pidin kyllä lepopäivän vissiin eilenki? No, mutta levossahan kehittyy. Vedin kuitenkin sen törkeen tehokkaan spinningin, salitreenin ja vielä sen bodyjumpanki. Nyt täytyy varmaan tankata, että jaksan varmana ens viikollaki! Pakko hakee ben&jerrys ja ainakin jotain suolasta sit vielä..ihania nää tankkauspäivät! 

c) Onneks koutsi kerto näistä aktiivisista lepopäivistä. Aion kyl heittää sellasen ihan rennon kävelylenkin, ehkä joku 20 km, että lämpenee paikat niin voin sitten venytellä ja tehdä ehkä vähän vatsaaki. Pitää muuten suunnitella seuraavan viikon treenitki tänään!

VASTAUKSET!

Eniten A vastauksia: Tiina Tavallinen. Teet kaiken hyvin, etkä hifistele turhia. Kuntosikin kohoaa varmasti koko ajan, mutta olisiko itsensä likoon laittaminen joskus parempi vaihtoehto kuin se tuttu ja turvallinen makaronilaatikko?  Kokeilemalla uusia juttuja, voi joskus löytää uuttaa inspiraatiota tasaiseen (ja ehkä jopa tylsään) arkeen. :)

Eniten B vastauksia: Lissu Löysäilijä. Oletko käynyt salilla 10 vuotta mutta mitään tuloksia ei ole koskaan näkynyt? Missäköhän voisi olla vika? :D Suosittelen, että hankit Personal Tranerin joka laittaa treeneihisi kunnolla potkua!

Eniten C vastauksia: Fanni Fanaattinen. Voisit ehkä relata hieman!  Joskus perusliikkeet voivat olla tehokkaampia kuin vaikeat. Salilla ja muissakin treeneissä tuntuman hakeminen on parempi vaihtoehto, kuin vetää niin isoilla painoilla, että kädet repee. Jos et ole osallistumassa fitnesskisoihin, voit ihan hyvin syödä myös ruisleipää ja muunkin värisiä vihanneksia, vaikka superdieetissä ne kielletäänkin :) Elämä on paljon muutakin kuin kroppa, joten muista myös levätä!


No Responses to “Testaa itsesi: millainen treenaaja olet?”

 1. Avatar Kaisa sanoo:

  Hahaa :D Hauska juttu! Mua niin nauratti tuo ”vain vihreitä kasviksia”, se on nimittäin kuultu lähiakoina aika monen suusta.. ;) Mut tää Tiina Tavallinen syö kyl ihan kaikenvärisiä. ;)

  • Avatar ainor sanoo:

   Jep, se on kyllä yksi hulluimista jutuista mitä oon kuullut. Okei, ymmärän kisaajat ja niiden tiukat ruokavaliot, mutta jos tavallisilta treenaajilta aletaan kieltään porkkanan syönti niin menee jo aivan överiksi! :D

 2. Avatar Pihla sanoo:

  Haha tää oli hauska! Nauroin niin noille vaihtoehdoille. ”Mä teen ainaki ite tätä vähän tehokkaampaa liikettä, tuntuu sikana lonkankoukistajissa, mutta tää on ainaki paljo vaikeempi liike kun toi mitä muut tekee!” :DD:D välillä kyl huomaan et menee ton fanaattisen puolelle omissakin treeneissä joskus vahingossa.. :D

  • Avatar ainor sanoo:

   Jahas yksi Fanni Fanaattinen tunnustautuu :D Heheh!
   Joskus tosiaan perusliike voi olla jopa tehokkaampaa kuin jokin tosi hankala liike. Mutta eiköhän meissä kaikissa treenaajissa asu pieni fanaatikko joka tulee esiin silloin tällöin :)

Kommentoi