Treenihommia ja puutaheinää

Heippa! Noniin, se olis loppuviikko jäljellä. Tänään oon pääsyt tuurailemaan Bodyattackin omien tuntien lisäksi, joten tänäänkin on tullut urheiltua 3 h. Maanantaista tähän päivään ja takana on jo tällainen kasa treenejä alla:

  • MA: Salitreeni ylävartalo, BodyAttack, Spinning, Core
  • TI: HIIT, Salitreeni selkä, BodyCombat, RPV
  • KE: BodyAttack, Core, TBC, HIIT
  • TO: RPV, BodyAttack, BodyStep

Jäljellä on vielä…

  • PE: BODY, Spinning,BodyPump
  • LA: Spinning, BODY

Pikkasen alkaa tuntua tuolla jalanpohjissa, että jotain on tehty. Myös käpälät ovat olleet kipeenä alkuviikon salittelun jäljiltä. Muuten oon jaksanut hyvin, ja parin viikon takainen väsymys-hyytymys on poissa! Ruokatouhut on menneet ihan nappiin ja oon saanut syötyä tarpeeksi usein ja tarpeeksi paljon. Oon painottanut lounaalle hieman enemmän energiaa, koska iltapäivästä lähtee yleensä jumpparumba käyntiin ja silloin ei voi vetää pötsiä ihan täyteen, kun täytyy hyppiä ja pomppia. 

Iltatreenejä ennen ja treenin aikana oon juonut myös aminohappoja sisältävää juomaa, joka parantaa suorituskykyä ja edesauttaa mm. palautumista.

IMG_4246

Kokkailin äsken toffee-jäätelöä (terveellisesti) ja purkki on parhaillaan pakkasessa hyytymässä. Jos maku on mieleinen, niin jaan reseptin teillekin tottakai. Siinäpä hyvä herkku viikonlopun varalle, jos aikoo vetää herkutonta tai sokeritonta 🙂

Kävin viime perjantaina kampaajalla ja nyt olen jälleen ihan blondi. Mun kaveri on siellä duunissa ja hoiteli meikäläisen fledan todella hyvin. Jos tahdotte hienot hiukset, menkää Jonna&Joonakseen ja kyselkää Minnaa 🙂

IMG_4445_pp


4 Responses to “Treenihommia ja puutaheinää”

  1. hanna sanoo:

    Ootko jo kuin paljo testannu uusimpia LM tunteja? Voisitko pitää niistä jonku vähä pitemmän mielipidekattauksen ja esittelyn jossai vaihees =)

    • ainor sanoo:

      Mä en oo vielä pitänyt lainkaan uusia LM tunteja, mutta sitten kun pääsen niitä ohjaamaan niin varmasti myös kirjoitan mielipiteeni tunneista 🙂

  2. Noora sanoo:

    Ihanat uudet hiukset 🙂
    Mä pääsin tänään kokeilemaan uutta BodyPumpia ja täytyy sanoa että mahtava setti on!
    Biisit on täydelliset 🙂

  3. Hanna sanoo:

    Sori nyt, mutta pakko sanoa, että itselläni on kyllä ihan päinvastaisia kokemuksia Jonna&Joonas:sta. Samaisessa paikassa jouduin nimittäin kärsimään elämäni pahimman kampaamokäynnin. En tosin ollut Minnan parturoitavana, vaan erään vanhemman naisen ja täytyy sanoa, että yhtä ammattitaidottomampaan kampaajaan en ole kuunaan törmännyt. Onneksi. Rahat meni, hiukset värjättiin pilalle (mukavan vihreiksi, mikä on varmaankin jo saavutus sinänsä, kun yritetään värjätä jo ennestään ruskeaa tukkaa vähän punertavamman ruskeaksi) ja tähän kun vielä lisää onnettoman asiakaspalvelun, niin eipä siinä paljon muuta enää tarvitakaan. Suosittelisin itse paljon mieluummin jompaa kumpaa Trendyä, jossa todella OIKEASTI ammattitaitoiset ja hyvät kampaajat.

Kommentoi