Siemennäkkärit ja chili-kookoslevite

Chili sitä chili tätä! Anteeksi, että lähes jokaisesta reseptistäni löytyy ainesosana tuo chili. Se vaan passaa sopimaan yhteen monien juttujen kanssa :) Löysin Kiitos Hyvää – blogista mukavan kuuloisen näkkäriohjeen ja päätin tehdä sitä tänään tomaattisoppani seuraksi. Näitä erilaisia ja samanlaisia siemennäkkäri respetejä löytyy varmasti vaikka millä mitalla jo valmiiksi, mutta laitetaan hyvä kiertämään! Tämä oli totisesti todella herkullisen koukuttavaa. Näkkärin kaveriksi väsäilin päällisen kookosöljystä, ruususuolasta, chilistä ja muutamasta tipasta tabascoa. Kookoksen pehmeä maku sopii kivasti yhteen tulisen chilin kanssa.

Chili-kookosvoi

  • 1/2 dl kylmäpuristettu kookosöljyä
  • ripaus ruususuolaa
  • pari tippaa tabascoa
  • reilu ripaus chiliä

Sulata kookosöljy öljymäiseksi ja lisää muut aineet sekaan, sekoita ja anna hyytyä jääkaapissa tai pakkasessa. Käytä levitteenä näkkileivän tai leivän päällä :)

image

 

 


Kommentoi