Jumppajuttuja

Heippa! Täällä ollaan taas. Tämä viikko on ollut jostain syystä todella raskas. Oon ollut väsynyt ja motivaatio kaikkeen hieman alhaalla. Treeniä on ollut hieman enemmän kuin normaalisti, jonka taas huomaa väsyneenä olona. Alkuviikosta ruokahalu oli kateissa ja kaikki maistui puulta. Loppuviikosta taas ihan päinvastoin… Voisin syödä jatkuvasti 😀 

Oon opetellut nyt kaikki uudet LesMills-ohjelmat tässä neljän päivän sisään (BA,BP,BC,BP), jonka takia aivot käyvät tällä hetkellä aika hitailla. Itse jumppien ohjailujen lisäksi on tullut pyörittyä ”muutamat” askeleet täällä meidän olkkarissa. Näyttää muuten aika tyhmältä kun treenaa BODYSTEPPIÄ ilman steppilautaa pienessä tilassa. Vastapäisen talon porukat pitää mua varmaan tosi fiksuna, kun yhtenä päivänä lyö ja potkii itsensä kanssa ilmaa ja toisena kävelee pientä ympyrää ja vilkuttelee seinille 😀 

Eilisen agenda oli BODYSTEP ja ohjasin tunnin atleettisena. Näin pääsee hieman helpommalla, koska cirkuit kappale on helpompi oppia kuin T8 & T9 eli party ja speed – kappaleet. Ensi tuntuma tunnista oli aika raskas (?!), paljon kyykkäämistä ja hyppimistä. Voi tosin olla että olin itse vaan puhki päivän opettelun ja raskaan viikon jäljiltä. Muutamat asiakkaat nimittäin sanoivat, että ohjelma olisi kevyempi kuin edeltäjänsä? Mitä mieltä? 

Nyt tie vie Ladylle ja BODY jumpan pariin 🙂

Viikonloppuja!


8 Responses to “Jumppajuttuja”

  1. pppetra sanoo:

    Heippa! Haha nauratti toi seinille vilkuttelu, tiiän kyseisen kohdan siitä ohjelmasta 😀 Näyttää kyllä huvittavalta, jopa tunnilla tehtynä, mut äkkiäkös siihen tottuu.

    Nyt pari kertaa uutta ohjelmaa tehneenä, ni mun mielestä nykyinen ohjelma ei oo niin rankka ku pari edellistä. Se intervallikin aika iisi ja en mie ainakaan saa sykkeitä niin ylös. Paitsi kyllä sekin tehostuu, kun tekee muutaman kerran ja oppii ohjelman ni siitä saa enempi irti.

    • ainor sanoo:

      Niinhän se menee että tehoja saa paremmin kun koreoiden miettimiseen ei mene enää energiaa =) Pitääpä tempasta vielä ensi viikolla uusiksi ja katsoo miltä tuntuu. Voi olla että eilinen oli vaan sellanen päivä kun kaikki tuntuu raskaammalta =)

  2. jessi sanoo:

    moi! mä kysyisin sulta että kun tilasit fitnessgurulta niin kuinka kauan kesti että ne tuli? kun tilasin jo kolme viikkoa sitten eikä mitään ole kuulunut.

    • ainor sanoo:

      Silloin kun olen tilannut niin ne tuli todella nopeasti ihan muutamassa päivässä =)
      Nykyään sieltä lähetetään tuotteet mulle, en siis itse tilaa. En osaa oikeen sanoa onko sielä ruuhkaa vai miksi on kestänyt niin pitkään :/

  3. Jutta sanoo:

    Mun mielestäni uus steppiohjelma oli aika raskas, mutta mahtavan hyvä 🙂

  4. Janna sanoo:

    Hahhah repesin täysin tolle seinien vilkuttelulle :D:D:DD sulla on kyl kova rupeama aina noiden ohjelmien kans, huhhuh ei voi ku hattua nostaa!

  5. isa kanerva sanoo:

    Kaks ja puoli kertaa vedetty uus steppi ja kyllä tuntuu kevyemmältä, ehdin jopa hieman pettyä etenkin lämmittelyyn ja tokaan biisiin. En tykkää niistä laudan ympäri marsseista yhtään. 😀 Mutta kyllä siinä uudessa ohjelmassa oli joitakin makeita juttuja, tykkään etenkin siitä jalkabiisistä. Askelkyykky-sivunäpy-askelkyykky-ylös -yhdistelmä on aika hapottava, sitä kelpaa veivata.

Kommentoi