Loppu-Slut

Moikkarallaa! Täällä raapustaa yksi erittäin väsynyt jumppari. Uusien ohjelmien opettelu on aika raskasta psyykkisesti, kun pitää olla niin skarppina kokoajan. Olen tänään kahden ohjelman opettelun lisäksi oon vetänyt 4 jumppaa, treenannut yhden PT-asiakkaan ja hoitanut muita duunijuttuja. Nyt on aika tyhjä olo jos niin voi sanoa :D 

Korkattiin uusi BODYATTACK eilen ja ohjelma oli todella kiva ja aika raskas, etenkin sykehuiput vetää sykkeet ylös tehokkaasti. Huomenna ohjaan 45 minuuttisen attackin aamupäivällä yksin ja illalla kokonaisen tunnin Jennin kanssa. Siihen väliin mahtuu myös oma Core sekä TBC. 

Nyt on pakko vetää luukut kiinni ja heittäytyä sohvalle hetkeksi. Huomenna taas uudella innolla postausten pariin ja toivottavasti saatte hieman parempaa luettavaa. Öitä :)

ba

 


No Responses to “Loppu-Slut”

 1. Avatar sari sanoo:

  Mitä eroa on proteiinijuomalla ja palkkarilla? Millainen palkkari mulle sopis, kun harrastan semiraskasta liikuntaa päivittäin. Tähän kuuluu lenkit, ryhmäliikunnat, saliharjoittelut yms. Tarkotuksena mula ois kiinteytyä ja pudottaa painoa, sekä saada pikkuhiljaa hieman lihastakin näkyviin. Haluaisin palkkarin eniten siitä syystä, että lihakset palautuis paremmin eikä ois niin pahasti jumissa seuraavana päivänä. Sekä muutenki sais energia varastot täyteen. ja kannattaako palkari ottaa mukaan salille ja juoda heti reenin jälkeen vai vasta kotona n.30min reenin lopusta

  • Avatar ainor sanoo:

   Heippa! Palautusjuoma sisältää myös hiilihydraatteja joita tarvitaan palautumiseen. Vaihtoehtoja on todella paljon ja ihan kokeilemalla löytää itselle parhaimman juoman. Itse käytän fitnessgurun tuotteita ja ne ovat ainakin todella hyvän makuisia. Täältä yksi vaihtoehto palautumiseen : http://fitnessguru.se/shop/fitnessguru-recovery

   Jos haluat tarkkailla kaloreita voit puolittaa annoksen ja ottaa vain yhden kauhallisen, jolloin kalorimäärä pienenee hieman. yksi annos = 2 kauhallista = 280 kcal.

   Palautumisjuoma kannattaa ottaa mahdollisimman pian urheilusuorituksen jälkeen jotta palautuminen lähtisi heti käyntiin.

Kommentoi