Uusien ohjelmien opettelua

Heippa! Viikonloppu oli ja meni ja taas uusi viikko käyntiin. Nyt ei olekaan kyseessä ihan tavallinen viikko vaan uusien LesMills-ohjelmien lanseeraus viikko. Olen opetellut uutta BODYATTACK 81 ohjelmaa tänään..Välillä opettelu menee tosi helposti ja välillä taas ei. Tänään mun on ollut tosi vaikee keskittyä ja huomaan että alkaan yhtäkkiä tekemään ihan jotain muuta ja DVD pyörii eteenpäin. Saa aloittaa aina alusta kun missaa jonkun kohdan :D Kävin aamulla pienellä lenkillä ja voi poijjaat että oli lämmin. Ei tarvitse paljoa liikkua kun hiki alkaa valua, ihanaa! ;)

IMG_3624

..Nyt ohjelma alkaa kuitenkin olla kaalissa. Ohjataan yhdessä Jennin kanssa joten luvassa on extra energinen ja todellakin hikinen tunti :D Alla olevasta linkistä voi hakee pientä fiilistä tulevasta koitoksesta

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Xt5Pv4X-80s

Tänään meillä alkoi myös uusi ryhmäliikunta-aikataulu. Mulla on muuten ihan samat tunnit kuin aina ennenkin, paitsi torstai aamuisin kl 8:30 on RPV ja perjantai-illan BODYSTEP jäi pois nyt ainakin kesän ajaksi. Steppi pysyy kyllä lukkarissa, mutta toisen ohjaajan voimin :)

ma pe

 


No Responses to “Uusien ohjelmien opettelua”

  1. Avatar Suvi sanoo:

    Apua, en ookaan nähnyt tota sizzleriä aiemmin! Vaikuttaa ihan hullun rankalta ohjelmalta :D Kuinkahan sitä näillä tappokeleillä tuosta selviää… :D

  2. Avatar Tiina sanoo:

    Sulla on hullun kiva banneri(:

    http://finnishfit.blogspot.fi/

Kommentoi