Nellie Dellies: hieman paremmat ja kevyemmät karamellit

Kävin eilen elokuvissa katsomassa hangover 3 ja olipahan hauska pätkä tuo kolmaskin osa :D ..Monillahan on tapana napostella leffassa jotain hyvää; karkkia, popparia tms. Se on varmaankin enemmän tapa ja tuntuu oudolta vain istua ja katsoa. Poikaystäväni halusi tietysti ostaa karkkia ja minä yritin selittää että ei aina ole pakko mässäillä vaikka meneekin leffaan :D 

Ei päästy asiasta yhteisymmärykseen, joten keksin sitten nuo Nellie Dellies karkit joita oon maistanut joskus kauan sitten. 

Produkter_forside_NY

Kävin hakemassa citymarketista sinisen pussin Salt Liqourise karamelleja (90g pussi). 100 grammassa on kaloreita 170, joten yhdessä pussillisessa ainoastaan 153 kcal. Nelliedelliesit sisältävät paljon ravintokuitua (64g/100g), joten herkkävatsaisille voi tulla vatsaoireita koko pussin syömisestä. Poikaystäväni oli tyytyväinen pussiinsa ja minäkin maistoin pari ja oikeen nameja olivat. Tuotteet on makeutettu Stevialla ja muistaakseni sisälsi vain 2g sokeria per 100g. Citymarketissa oli tarjolla vain noita salmiakin makuisia, mutta makuja näyttäisi olevan paljon muitakin. 

Tutkin hieman ravintoarvoja ja näyttäisi siltä että kalorimäärät ja muut arvot vaihtelevat hieman maun mukaan. Salmiakki ja tuo Caramel-lakritsi ovat ilmeisesti kevyimmät vaihtoehdot.

Moni teistä on varmasti sitä mieltä, että kyllä silloin tällöin voi herkutella kun menee esimerkiksi elokuviin ja ihan vapaasti voikin. Kukin tyylillään. Tässä oli vain vaihtoehto sellaisille jotka yrittävät vähentää sokerin määrää. :)

Olen juuri lähdössä jumppailemaan. Flunssa on väistynyt ja pääsee taas hikoilemaan ja nauttimaan treenistä, ihanaa :)

 

 


No Responses to “Nellie Dellies: hieman paremmat ja kevyemmät karamellit”

 1. Avatar Mea sanoo:

  jeeee mä oon menossa tänään leffaan, ja ehkäpä voisin makuunimättöjen sijasta hakea tollasta! Oikeesti aattelin hakea mansikoita, kai niitäkin saa leffaan tuoda? :-D

 2. Avatar Mari sanoo:

  Noista tulee ihan HIRVEE turvotus vatsaan ja mulla ainakin 2 päivän törkeet ilmavaivat!! Himoitsen niitä, sitten ostan ja sen jälkeen kaduttaa kun en voi kävellä pelkäämättä, että alkaa venttilli paukkua.

  Mutta noi ruskeemustat karkit on nam :D

 3. Avatar Jensku sanoo:

  Kiitos tuhannesti tuosta karkkivinkistä! Itse rakastan salmiakkia ja nuo kyllä vievät sen himon hetkessä. Pussi on tosiaan sopivan pieni ja maku on aivan loistava :-)

 4. Avatar Em sanoo:

  Heiii,pieni varoituksen sana!
  Vaikka mulla on aika kaikkea kestävä maha eli ei tosiaankaan kovin herkäksi voi sanoa (ja myös hyvin kuitupitoinen ruokavalio), niin nuo nellie delliesit (tuo caramel maku)aiheutti aivan valtavan kivun ja ilmavaivat. Pussissa sanotaankin ettei saisi nauttia isoa annosta kerralla. Itse söin melkeen pussillisen. Maku oli kyllä aikas ihana.

  Omasta kokemuksesta en suosittelisi noita kuitenkaan ollenkaan, koska noita pitäisi syödä vain pieni kourallinen eikä todellakaan kokopussia, jotta se hurja kuidun määrä ei aiheuttaisi ”oireita”. TOKI tää on yksilöllistä, mutta koska oma kokemus oli aika raju, niin halusin varoittaa :D Harva varmaan niin paljon kuitua nauttii päivän aikana että olisi sama asia vetää noita ..?:)

 5. Avatar soofia sanoo:

  Mulla käyny just samoin ku muutamalla muullakin. Menee vatsa _ihan_ sekasin..!

Kommentoi