Perjantai Fiiliksiä ja Fitnessguru Paketti

Iltaa! Kuten kerroin aikaisemmassa postauksessa oloni ei tällä hetkellä oo maailman kevyin, joten oon yrittänyt juoda paljon vettä tänään ja syödä kevyesti, mutta tietenkin säännölisesti. Tein äsken erittäin nannaa tomaattikeittoani ja nautin sen raejuuston kera. Mulla on joku ihme hiuko tuohon soppaan, se on vaan niin hyvää. Resepti täältä.

Sain tänään aikamoisen paketin Fitnessgurulta ja ilman että tajusin paketin painavan ainakin 10kg lähdin hakemaan sitä kävellen postista. Paketti oli myös niin iso että en meinannut saada siitä minkäänlaista otetta. Postin nainenkin kysyi että kai oot autolla matkassa ja meikä vaan ei kun kävellen, mutta kyllä mää sen jaksan kantaa. Ihan soijassa vedin katuja pitkin sormet krampissa 😀

Pahvilaatikko sisälsi lisäravinteita, proteiinia, yö&päivä rasvanpolttajia, vitamiineja, leivontaproteiinia, fitnessnuudeleita, patukoita, shakereita sekä poikkikselle salipaidan ja treenilaukun. Olin kun lapsi jouluaattona kun avasin paketin 🙂

Aion tutustua purkkeihin ja kirjoitella täällä kokemuksia ja mielipiteitä. Mullahan on ollut käytössä jo tuo One Heat ja One Whey aikaisemminkin ja Heatistä tulossa juttua kun purkki on tyhjänä piakoin 😉

Tänään vedin kiireisenä välipalana One Wheyn Isolate proteiinia minttusuklaan makuisena ja voi pojat se oli hyvää!! Ehdottomasti paras prodejauhe maku mitä oon koskaan maistanut. Annoksessa 104 kcal ja 26 g proteiinia, 0 g hiilaria sekä rasvaa. Mulla piti nälkää tunnin pari, niin kauan että ehdin syödä toisen välipalan 🙂 Onko joku muu jo maistanut tätä?

Fitnessgurun tuotteita pääsette hiukoilemaan täältä. Selostukset on ruotsiksi, mutta piakoin on tulossa käännökset suomeksi.

Kivaa Viikonloppua!


19 Responses to “Perjantai Fiiliksiä ja Fitnessguru Paketti”

  1. Anonymous sanoo:

    mitä nuo on noi yö&päivä rasvanpolttajat? 🙂

  2. Katri sanoo:

    Tervetuloo Suomeen:)Mäkin koin just oman joulun ku tuli paketti iherbilta, ette oo turhaan hehkuttaneet niitä questbareja, namia!Kiinnostuin noista fitnessgurun kosttillskotteista, mutta ärsyttää ku niiden sivuilla ei oo selkeesti ainesosaluetteloita.. Tai sit oon ihan sokee:D Pystyisitkö kertoo mitä nois heateissa ja onewheyssä on? Tai ees millä makeutettu, ku aspartaamia niissä ei kai oo..

    • Kiitooos =) Kyllä siellä on ainesosaluettelo. Kuvan alapuolella on pieni kuvake jonka voi klikata suuremmaksi =)

    • Katri sanoo:

      Ha! Niinpä tietysti, sokeita ollaan:D Kiitti!Piti vielä toimituskuluista kysyä, et koskeeko se ilmainen toimitus (tilauksen ylittäessä tietyn summan) myös Suomea? Ja jossei koske nii paljo kustantaa? Jos sivuilla on jotain siitä niin onnistuin missaan senkin infon siis:D

    • Koskee myös suomea =)

  3. Anni sanoo:

    Paljonko tuolta fitnessgurulta on postimaksut? 🙂

  4. H@rr1 sanoo:

    Oletkos kuinka vertaillut noita fitnessgurun hintoja vastaaviin Suomesta löytyviin? 🙂

  5. Anonymous sanoo:

    Voiks noi jäävä tulliin? :/

  6. mea sanoo:

    Noissa on niin parhaat maut 🙂

  7. drontti sanoo:

    Mitä eroa tolla One Wheyllä ja One whey isolatella on? Ei oikeen toi ruotsi taitu… 😀

    • One Whey® Isolate is totally free of carbohydrates, fats and sugar. It is also lactose free and contains a higher protein content of less proportion of calories and larger proportion of the amino acids BCAA and EAA than the regular One Whey® You can drink One Whey® and One Whey® Isolate whenever you want, as a snack or after exercise as it is a fast protein. One Casein® is a slow protein that you can drink between meals far apart and before bed.Taittuuko englanti? =)

  8. Anonymous sanoo:

    Mistä sait tietoa että tulee suomennos ko sivuille? 🙂 Ja tiedätkö tarkemmin että koska? :)JEEE!

  9. Nimetön sanoo:

    Misten tollasen paidan pystyis tilaamaan vai onko joku tilauslahja?

    • ainor sanoo:

      Niitä on ainakin ollut myynnissä fitnesgurulla, en tiedä tilannetta nyt, mutta kannattaa kurkata heidän nettisivustolle!

Kommentoi