Kätevä Shaker

Heippa! Eilisen FG-paketin mukana sain muutaman super-kätevän shakerin. Alla kuva shakeristä osissa ja kokonaisena. Pullon alaosassa on siis 2 säilytysosaa johon voi laittaa valmiiksi jauheen ja tarvittaessa pillereitä jos sellaisia käyttää ennen tai jälkeen treenin. Pullossa on myös klipsi mihin voi laittaa esim. pukukaapin avaimen roikkumaan 🙂 Suutin osassa on kiinni se ”ritilä” osa jonka avulla jauhe sekoittuu ravistaessa! Smart!

Shakerin voi tilata täältä
Hieman pelolla odotin tämän päivän jumppasettiä koska eilinen aloitus oli melko raskas! Spinning oli todella hapokasta, mutta niin se on kyllä aina. BODY meni paljon helpommin kuin eilen, joten kyllä se kroppa alkaa taas heräämään tähän treenimoodiin. 
Oli kyllä aivan mahtavaa taas jumppailla. Näistä lomaviikoista on aina se hyöty, että motivaatio on taas ihan huipussaan ja jumppien ohjaaminen on entistä mukavampaa. Täytyy varoa ettei lähde lapasesta ja pian oon ihan puhki kun huvittaisi ottaa kaikki tuuraukset vastaan 😀 Huomenna mulla on BODYSTEP tuuraus WSC:llä 17.30 ja mielessä on myös aamutreeni jossain muodossa..Ehkä pitkästä aikaa salille!?

One Response to “Kätevä Shaker”

  1. Jasmin sanoo:

    Vitsi, kuinka kätevä shaker!! Ja niin ihanan värinen. (Ihan kuin sillä nyt olis väliä, minkä värinen on…) 😛

Kommentoi