9 x TÄLLÄ VIIKOLLA

..Alkoi olla jo sellainen fiilis, että nyt on oltu ja lomailtu riittävästi. Viimeiset kolme viikkoa menneet suurimmaksi osaksi lomaillessa, joten nyt on todellakin sellainen fiilis, että arki tänne jo kiitos!

..Olen kuitenkin käynyt ohjaamassa tunteja niinä päivinä kun ei ole ollut pyhiä ja vitsi kuinka kivaa on ollut, kun porukkaa on tunneilla enemmän kuin aikoihin! Ensi viikkoa ootellessa! :D

..Tein uuden työsopimuksen ja mun työkuviot muuttuvat hieman kevään aikana, vaihtelu virkistää!

..Keskustelin henkilön kanssa, joka kertoi olleensa mukana suositussa nettivalmennuksessa. Hän oli tullut raskaaksi ja kysynyt valmentajalta neuvoa. Valmentaja oli kehottanut vain jatkamaan dieettiä pienillä muutoksilla. Siis mihin tämä maailma on menossa? Valmennettavalla on vastuu, mutta niin on valmentajallakin, ainakin silloin kun kysytään henk.koht neuvoa tällaiseen asiaan.

..Totesin olevani jo 16. raskausviikolla! 38% Raskaudesta takana ja edelleen tuntuu epätodelliselta koko asia. :D

..Sain ensimmäiset ennustukset (nub-teoria) siitä tuleeko meille tyttö vai poika! ;)

..Olen käynyt todellista pohdintaa itseni kanssa siitä, haluanko toimia enää tällä niin kutsutulla hyvinvointialalla valmennuksen aspektista. Pakko myöntää, että itseäni ahdistaa järkyttävä markkinoinnin määrä ja joka puolelta tuputettavat erilaiset verkkovalmennukset. Tiedän, että asiat voi tehdä hyvin ja markkinoilla on tarjolla myös laadukasta valmennusta, mutta jotain uudistusta kaipaisin! Yksilövalmennukset ja henkilökohtaiset ohjelmoinnit innostavat kyllä edelleen!

..Olen leiponut ja kokannut enemmän kuin aikoihin. Harmi kun inspiraatioita on enemmän kuin syöjiä. :D Tänään valmistin astetta terveellisemmän punajuurisalaatin, nam! Punajuurisalaatti on mun lemppari, mutta kaupasta ostettavien ravintosisällön vuoksi ei viitti ihan joka päivä vedellä.

..Mietin taas, että pitäisi tehdä se reseptikirja! Osaako joku neuvoa miten tässä asiassa kannattaisi edetä?

instagram: ainorouhiainen 

Facebook


7 Responses to “9 x TÄLLÄ VIIKOLLA”

 1. Avatar Annika sanoo:

  Olisi kiva nähdä punajuurisalaatin resepti, jos viitsit laittaa jakoon! :) t. punajuurihullu :D

 2. Avatar Ally sanoo:

  Reseptikirjalle vahva peukutus!

 3. Avatar Kati sanoo:

  Fitralle vaan ideaa ja pian on Ainon kokkikirja suomalaisen hyllyssä💪

 4. Avatar Emma sanoo:

  Tee ihmeessä reseptikirja :)

Kommentoi