LOMAVIIKON LIIKUNNAT

Morjensta pöytään! Aivan ihana lomaviikko takana. Täytyy sanoa että ei pelkästään joulu, vaan nämä kaikki pyhät ovat tulleet niin tarpeeseen. Oon saanut levätä, syödä ja liikkua ilman minkäänlaisia aikatauluja. Kerroin aiemmin jo yhtenä raskausoireena nuo yöheräämiset, jotka ovat vaivanneet enemmän tai vähemmän koko syksyn ajan, mutta nyt oonkin vedellyt sikeitä viisi yötä putkeen ja sen kyllä huomaa!

Mulla on siis ollut vapaata ohjauksista, mikä tarkoittaa että liikuntajutut ovat menneet uusiksi. Oon treenaillut fiiliksen mukaan ja itse nautin lepäilyn vastapainona myös aktiivisesta meiningistä.

Tällä hetkellä porskutellaan raskausviikolla 15 ja edelleen treenit on sujuneet hyvin. Ehkä pientä lisäväsymystä on tuntunut etenkin iltatreenien jälkeen ja jos syöminen venähtää niin olosta tulee tosi surkea. Aamut on mun kulta-aikaa ja iltapäivästä kääntyy vähän väsyneempi meininki iltaa kohden. :D

lenkille lähdössä!

Maanantaina vedin vielä jumpat normaalisti, eli saldona kolme tuntia tiukkaa treeniä: Total Body Workout, Bodyattack ja Spinning tekivät kivasti tilaa kaikille tuleville joulusafkoille!

Tiistaina eli jouluaattona en urheillut pientä kävelylenkkiä enempää. Heräsin jo kl 5 aamuyöllä, joten olo oli hieman väsynyt koko päivän.

Keskiviikkona lähdimme miehen kanssa salille, mutta mua ei huvittanut punttihommat, joten tein Tabata-treenin. Vedin alkulämmittelyksi 10 minsaa crossarilla ja siihen päälle 10 kierrosta 4 minuutin tabata-settejä. Alkuperäinen idea oli tehdä 4-6 kierrosta, mutta saatoin innostua hieman, joten saldona muutama ylimääräinen kierros. :D Salilta kotiin ja jouluruokien ääreen! Illalla heitin vielä kävelylenkin kauppaan ja onnistuin vetämään jotain ihmeellistä kiertotietä, joten lenkistä tuli suunniteltua pidempi, kun palasin kotiin 1 h ja 15 min myöhemmin. :D

Torstaina oli aivan ihana talvikeli, joten päätin lähteä juoksulenkille. Ajatuksena oli juosta fiiliksen mukaan niin kauan kuin tuntuu hyvältä ja loppusaldona reilu 8 km lenkki, punaiset posket ja aivan loisto fiilis!

Perjantaina oli välipäivä treeneistä, mutta päätettiin kävellä keskustaan lounaalle ja oli muuten hyvä idea. Reilun 6 kilometrin ja puolentoista tunnin lenkin jälkeen ruoka maistui yllättäen taas astetta paremmalle!

Lauantaina mies suuntasi taas salille, joten hyppäsin mukaan ja tein pitkästä aikaa salitreenin. Mulla on ollut jalat ja pakarat aivan törkeen kipeenä Tabata-treenistä, joten tein ylävartalon treenin ja yllätyin kun suunnilleen samat painot liikkuivat vielä, vaikka edellinen treeni tuli tehtyä kesällä! :D

Tänään Sunnuntaina ollaan lähinnä makoiltu. Ensin sängyssä ja sitten sohvalla. :D Jossain vaiheessa iltapäivällä tuli sellainen fiilis, että olispa kiva mennä jumppaan! Päätin lähteä Bodysteppiin, josta mulla on tullut nyt lomien ja muiden vuoksi kahden viikon ohjaustauko, joten saisin samalla virkistää muistiani koreografioiden suhteen. Salille saapuessa huomasin, että pari muutakin oli tullut paikalle ja sali oli aivan ammuttu täyteen. En kehdannut viedä asiakaspaikkoja jo valmiiksi ahtaassa salissa, joten päädyin ohjaajan kanssa lavalle tekemään ohjelmaa ”varjona”. Meillä oli hypyttömät vaihtoehdot, hypylliset vaihtoehdot ja sitten Aino-vaihtoehdot, hehe. :D Oli ihanaa saada kroppaa liikkeelle ja pieni hiki pintaan!

instagram: ainorouhiainen 

Facebook


Kommentoi