EI TÄNÄÄN.

Onko siivottu riittävän hyvin? Onko kaikki tarvittavat ruuat hankittu, entä onko kaikille varmasti ostettu lahjat? Ehditäänkö nyt sitten käydä kaikissa tarvittavissa paikoissa? Ei saa unohtaa hautausmaata, eikä joulukirkkoa. Täytyy muistaa hakea varastosta viimeiset tarvikkeet joulukattaukseen! Muistinko siivota saunan joulusaunaa varten? Moneenkohan kaupat ovat auki, jos jotain on unohtunut? Tulikohan sitä nyt lähetettyä joulutoivotukset kaikille joille piti? 

Valitettavasti tätä päivää ja ajanjaksoa kohtaan meillä on usein kovasti odotuksia. Niin paljon odotuksia ja toiveita, että lopulta koko joulun ajatus katoaa ja päivä hujahtaa ohi suorittaessa kaikkea mitä pitää olla ja tehdä. Lopulta ollaan vain niin puhki kaikesta hommasta, että lopullinen fiilis voi olla jopa pettymys. Miten tässä näin kävi, kun kaiken piti olla täydellistä?

Pysähdy, istu alas tai heitä pieni kävelylenkki raikkaassa ilmassa. Mieti kaikkea mistä saat olla kiitollinen. Anna täydellisten lahjojen sijasta läsnäoloa ja sen sijaan, että stressaisit sotkusta tai aikataulusta, laita rennot kuteet niskaan ja tee just kuten huvittaa. Ei tänään. Tänään ei nimittäin tarvitse suorittaa yhtään mitään, tai kenenkään vuoksi.

Rauhallista joulua kaverit!

instagram: ainorouhiainen 

Facebook


Kommentoi