3 x NÄITÄ KYSYTÄÄN ENITEN

On mielenkiintoista huomata, että ihmisillä eli mun seuraajakunnalla on hyvin samankaltaisia mietteitä. On tiettyjä asioita, jotka nousevat hyvin usein esiin ja myös kysymyksiä, joita kysytään eniten. Mennään siis suoraan asiaan! Tässä kolme kysytyintä kysymystä tällä hetkellä!

Mikä toi sun kello on? Ootko ollut tyytyväinen?

Tätä kysytään oikeesti lähes päivittäin! Johtuu ehkä paljolti myös siitä, että postaan paljon kelloon liittyviä juttuja. Mulla on siis Polarin Vantage M, joka on ollut käytössä kohta vuoden päivät. Olen tykännyt tästä paljon ja tämä on ensimmäinen multisportkello, jota olen jaksanut käyttää näin pitkään. Mitä enemmän tätä käyttää, sen tarkempaa dataa se antaa kaikesta. Treenien lisäksi mulla on tiedossa päivittäinen aktiivisuusprosentti, askelmäärä, unen määrä ja laatu (sykevälivaihtelu) sekä jatkuva sykkeen seuranta. Täytyy sanoa, että kellon ansiosta oon oppinut ottamaan rennommin ja mm. syömään enemmän ilman stressiä. Oon oppinut katsomaan enemmän kokonaisuutta kuin vaikka päivittäisiä kulutuksia ja syömisiä.

Voisitko vinkata hyvistä trikoista, jotka eivät valu ja joista ei näy läpi?

Trikoot ovat toinen aihe, joka nousee esiin usein! En tietenkään voi vastata kaikkien merkkien puolesta, mutta näillä kriteereillä nostaisin esiin Boom Bodyn trikoot, joista olen kirjoittanut aiemmin: LUOTTOTRIKOOT. Viime aikoina oon käyttänyt todella paljon tota string-leggins mallia. Kangas on tukevaa ja pöksyt eivät todellakaan valu. Vyötärön narun kiristäessä saa vielä muokattua vyötäröä esim. imartelevaan V-malliin!

kyseiset pöksyt!

Eikös sulla ookin painopeitto? Paljonko se painaa ja ootko ollut tyytyväinen?

Onhan mulla! Keväästä asti käytössä ollut 9 kg:n painoinen peitto on todellakin ollut kaiken hehkutuksensa arvoinen. Yleisohje on valita peitto joka painaa 10 % omasta painosta, eli mulla on tuo yläkanttiin. Sanoisin, että peittoa kannattaa aina testata ennen ostoa ja valita paino joka toimii itselle. Painopeittoja on tullut markkinoille ripotellen enemmän ja enemmän ja näissä laadulla on aika suuri merkitys. Ei ole kiva nukkua peitolla jossa painorakeet ovat klimpeissä missä sattuu. Omistamassani TikkiTeam:n painopeitoissa on 180 taskua (10x15cm) verrattuna useiden vastaavien peittojen 40 – 90 taskuun. Tämän ansiosta peitto jakaa painon tasaisemmin, hengittää paremmin, eikä synny suuria painokasoja painotaskujen nurkkiin. Peiton voi pestä ja jakaa kahteen osaan tarvittaessa. Tämä peitto kestää käytössä vähintään kymmenen vuotta ja vain paranee pesun jälkeen, jolloin kuitu aukeaa, peitteen kankaat pehmenee ja hengittävyys paranee! 

Mitä painopeiton ominaisuuksiin tulee, nukahdan nopeammin ja nukun sikeämmin sen ansiosta. Ainoa miinus on lakanoiden vaihto, jolloin tarvitaan hieman voimia saada pussilakana 9 kiloa painavan peiton ylle! :D

instagram: ainorouhiainen 

Facebook


Kommentoi