LUOTTOTRIKOOT

Hyvät ja ennen kaikkea hyvältä tuntuvat treenivaatteet tekevät puoli treeniä! Kivalta näyttävät kuteet antavat parhaillaan jopa motivaation lähteä salille, eikä ole tuulesta temmattua, että joskus kun vain vetää ne jumppakuteet päälle tuleekin fiilis että nyt pitää päästä hikoilemaan.

Mitä urheiluvermeisiin tulee, voisin sanoa olevani melkein asiantuntija, sillä käytän niitä todella paljon ihan päivittäin. Olen testaillut monet muotilegginsit, topit ja kengät, mutta nyt tuntuu siltä että oon löytänyt uudet luottotrikoot. Luottovaate on se aina toimiva vaihtoehto, joka pitäisi löytyä joka mimmin jumppavaate kokoelmasta. Sellaiset trikoot, joista ei näy läpi, jotka istuvat myös niinä päivinä kun keho ei tunnu timmeimmältä mahdolliselta, jotka pysyvät paikoillaan niin kyykätessä, hyppiessä, juostessa sekä jumpatessa.

Jaksathan lukea loppuun saakka, sillä mulla on teille myös alekoodi jaettavana postauksen lopussa! ;)

Korkeavyötäröiset legginsit ovat olleet pinnalla jo pitkään, sillä ne näyttävät hyvältä ja ovat myös käytännölliset. Boombodyn korkeavyötäröiset Supplex legginsit ovat ”high waist” – mallia ja vyötärökaistale nousee ihan rintaan saakka halutessaan, mutta sen voi säätää myös mihin korkeuteen tahtoo. Pöksyistä ei näy läpi, sillä materiaali on kosketukseltaan pehmeää kuin puuvilla, mutta siinä on korkealaatuisen tekokuidun hyödyt. 

high waist

Kaikki BoomBodyn legginsit ovat tätä samaa tukevaa, mutta pehmeää supplexia, tosin nämä harmaat V- waistit ovat mun mielestä aavistuksen ohuempaa kangasta, lieneekö sitten väristä johtuva ero. Trikoissa vyötäröä imarteleva V:n mallinen leikkaus, joka mun mielestä kaventaa vyötäröä kivasti. Mulla on ollut nämä jo useamman vuoden ja laatu ei ole mennyt miksikään, eli käytössä kestävät!

 

Näitä harmaita V – waisteja tykkään käyttää enemmän salilla ja myös ihan vapaa-aikana. :D Nuo mustat korkeat taas sopivat loistavasti sekä salille että jumppiin niin värin kuin pysyvyydenkin kannalta. Näillä on myös välimuoto, eli String legginsit, joissa on vyötäröllä kiristettävä naru. Kiristämällä narun saa  V-mallin, mutta vyötärön voi jättää myös ylös korkeaksi vyötäröksi. Tosin nämä eivät nouse ihan niin korkealle kuin High Waistit, vaan ovat lähinnä sellaiset normaalin korkeat. Narut ovat kätevät myös siinä mielessä, että kiristämällä vyötärö ei valu kovassakaan menossa. :)

string-legginsit + power toppi

Korkean vyötärön kanssa sopii hyvin lyhyempi toppi ja jos on fiilis, että ei huvittaisi vilautella vatsaa, kannattaa hankkia nuo korkeimmat high waistit, sillä niiden kanssa voi pitää lyhyitä toppeja ja silti peittää vatsan kokonaan. :)

Kaikki kuvissa näkyvät topit ovat myös Boom Bodylta ja omat lempparini on tuo oliivin ja mustan värinen treeniliivien ja crop topin yhdistelmä, eli bralette. Topissa on todella tukeva ja paksu vyötärökaitale, joka tekee lookista sporttisen ja pysyy paikoillaan. Hyppimään en tällä lähtisi, koska tuki ei siihen riitä, mutta salilla toimii loistavasti myös kuumemmallakin kelillä! :D (niitä ootellessa)

halter toppi + high waist

Power top + string legginsit

Jos iski trikoo tai treenitoppi himo, sain teille alekoodin jaettavaksi! Koodilla: AINOROU10 saat 10% kaikista BoomBodyn tuotteista. Mallistoa pääset tsekkailemaan täältä. 

Onko nämä tuttuja tuotteita? Mikä on sun suosikki?

Yhteistyö BoomBodyn kanssa.

instagram: ainorouhiainen 

Facebook


One Response to “LUOTTOTRIKOOT”

  1. Avatar Jaana sanoo:

    Kiitos vinkistä :) Monta vuotta ovat Bia Brazilit olleet luottotrikoina, mutta alkavat pikkuhiljaa olla sitä mallia, jota pitää pitkin treeniä kiskoa hitusen ylemmäs :D toisella silmällä silloin tällöin olen kaikenlaisia treenitrikoovaihtoehtoja googlaillut ja harkinnut uusien luottohousujen hankintaa. Yllätin itsenikin, että nämä innostuin tilaamaan vailla mitään epäröintiä, mutta näyttivät sen verran hyvältä ja hinnaltaankin ihan siedettävissä rajoissa :) katsotaan, tulisiko näistä mullekin lempitrikoot :) Jee!

Kommentoi