HÄVETTÄÄ MYÖNTÄÄ ETTÄ..

..Olen ostanut jonkun tuotteen vain siksi, että saisin siitä aiheen blogiin

..Olen ostanut vaatteen vain sillä periaatteella, että se näyttää hyvältä ja erikoiselta valokuvassa ja muuten vaate on jäänyt käyttämättä.

..Olen laittanut toisen ihmisen kauppaan ostamaan jäätelöä mulle, koska olin järjestänyt blogissa sokeriton syyskuu – haasteen, jossa olin itse mukana, mutta jossa en enää jaksanutkaan olla mukana. :D

..Olen useammin kuin kerran suunnitellut/opetellut ohjattavan jumpan biisiä vielä samaan aikaan kun olen kävellyt jumppasaliin.

..Olen useammin kuin kerran suunnitellut biisin sisällön samaan aikaan kun olen sitä ohjannut.

..Mitä politiikkaan tulee, olen pihalla kuin lumiukko.

..Usein en jaksa laittaa valmistamaani ruokaa jääkaappiin, vaan se jää yöksi pannulle lieden päälle ja jos hyvä säkä käy, seuraavana päivänä se ei vielä haise niin pahalle, että ruokaa voi syödä.

..Edellä mainitusta syystä johtuen, olen joutunut heittää hyvän annoksen ruokaa roskiin, koska se on ehtinyt pilaantua. Pahinta tässä on se, että mulle on todella vaikeaa heittää ruokaa pois. Syön päiväyksen mukaan vanhaksi menneitä ruoka-aineitakin niin kauan, kunnes niissä on näkyvästi esimerkiksi hometta. :D

..Olen kirjoittanut todella monista hyvinvointi-aiheista vinkkejä ja neuvoja, joista olen niin eri mieltä nykyään kuin silloin kirjoittaessa.

..Olen ollut nuoruudessani todella huono rahan käytön suhteen ja joutunut siitä liemeen jos toiseenkin.

..Ympäristöasiat eivät kiinnosta mua kovinkaan paljon (silti pyrin tekemään parempia valintoja ihan vaan koska pitää)  ja se, että ajattelen kuinka yhden ihmisen teot tai tekemättä jättämiset eivät vaikuta kovinkaan paljon. (ja tiedän että vaikuttaa, mutta.. :D)

..Istun koneen ääressä / puhelin kädessä aivan liian paljon. Enkä taida olla ainoa.

..Söin eilen jäätävän kasan nachopelti-mättöä, 500 g karkkia ja vielä tavallisia sipsejä päälle, dipin kera tietenkin! :D

Mites sulla, onko paljastettavaa? :)

instagram: ainorouhiainen 

Facebook


7 Responses to “HÄVETTÄÄ MYÖNTÄÄ ETTÄ..”

 1. Avatar Kristiina sanoo:

  Tätä oli kiva lukea! Just eilen mietin kun söin 250g karkkia ja pikkupussin sipsiä ja oli tosi huono olo sen jälkeen, että syököhän treenaavat ja timmissä kunnossa olevat ihmisetkin välillä kasan roskaa ja sit miettivät että ei olisi pitänyt, vai osaavatko aina syödä kohtuudella vaan vähän herkkuja. Itse tehnyt tämän vuoden aikana suuren elämänmuutoksen treeneissä ja syömisessä ja maalissa olen muutaman kilon päästä. Mietitytti että pitääkö toikin vielä opetella pois, vai vaan todeta, että joskus sattuu, eipä haittaa ja vetää muuten hyvin.

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   No kaikkien puolesta en pysty vastata, mutta uskon että itse kullakin lähtee joskus vähän lapasesta syömisen kanssa, eikä siinä ole mitään väärää. Päin vastoin, tasapaino tulee siitä että joskus mennään myös rennommin! :)

 2. Avatar Liisa sanoo:

  Tää oli hyvä, kiitos rehellisyydestä! :D

 3. Avatar Johanna sanoo:

  Kiinnostais paljon postaus noista neuvoista, mistä oot nykyään eri mieltä!

 4. Avatar Katri sanoo:

  Nolottaa myöntää, että…. 9 noista edellämainituista osui myös minuun!!!! :D

Kommentoi