SYKSYN TREENIKUULUMISET

Syksy on virallisesti täällä ja se tietää aina myös pientä muutosta liikuntarutiineissa. Meidän salilla vaihtuu ryhmäliikunta-aikataulut keväällä, kesällä ja syksyllä. Mulla on ollut jo pitkään sama pohja ohjauksien suhteen, osaa jumpista oon ohjannut jo kymmenen vuotta putkeen, samana päivänä ja samana kellonaikana! Aikamoista!

Tämän syksyn treenisuunnitelmien teema on liikunnasta nauttiminen. Aion tehdä juttuja, joista nautin ja joita haluan tehdä. En koe tarvetta pakottaa itseäni tekemään jotain tiettyä, koska pitäisi. Aion hikoilla hulluna jumppasaleissa ja nauttia raikkaasta syysilmasta ulkona liikkuen. Kuulostaa hyvältä vai mitä?

Syksyn ohjaukset:

Ma: 11:00 FIT Body Workout, 17:30 Bodyattack, 18:45 Spinning

Ti: 17:00 Booty Workout

Ke: 11:00 Bodyattack, 17:30 TBC

To: 17:30 Bodystep, 18:45 Sprint

Pe: 11:00 RPV, 17:45 Bodyattack (joka toinen viikko)

La: 10:15 Spinning, 11:15 Body

Siinähän niitä taas olisi aika kiva määrä! Uutena treeninä laajensin mun omaa Workout – tuotetta uudella Fit Body Workout – tunnilla, joka on koko vartalon tehotreeni. Tunti koostuu neljästä osiosta, joista jokainen kestää 15 minuuttia. 1,3 osiot ovat liikkuvia, hyvään musiikkiin suunniteltuja koreografioita, joissa tehdään myös alavartaloa kuormittavia plyometrisiä liikkeitä. 2,4 osiot koostuvat toiminnallisesta lihaskuntoharjoittelusta, eli käsipainoja käyttämällä haastetaan koko kehoa niin tasapainoa, kehonhallintaa kuin voimaakin vaativiin liikesarjoihin!  Tällä tunnilla ei käytetä step-lautaa tai kuminauhaa (kuten Booty Workout – tunnilla)

Otin myös kolmannen Bodyattack – tunnin syksylle. Oon aina sanonut, että ohjaan maksimissaan kahdesti yhtä lajia viikkoon, mutta päätin kokeilla miten tällainen lisäys sujuu, kun tunti on vain joka toinen viikko (parilliset viikot)! Muuten tunnit jatkuvat samaan malliin.

Jos energiaa riittää, olisi tarkoituksena käydä vapaa-ajalla tekemässä porrastreenejä ja loikkatreenejä. Myös päivittäiset kävelylenkit kuuluvat edelleen ohjelmaan. Tänäänkin käytiin metsässä tallailemassa ja vitsi mitä ihanan raikkaassa ilmassa oleilu tekee. Ihan huippu fiilis tällä hetkellä, eiköhän tästä tule aika kiva syksy!

Miltä teidän treenikuviot näyttää? Onko joku jo ehtinyt testata jakamiani treenejä täältä?

instagram: ainorouhiainen 

Facebook

 


Kommentoi