KEVYEMPI MINÄ – ILMAINEN TREENIHAASTE ALKAA 2.9.2019

Kesällä tapahtui hieman odottamattomia asioita, joten lupaamani treenihaaste jäi toteuttamatta. Nyt syksyn tullen otetaan kuitenkin uusi yritys ja itseasiassa ensi maanantaina 2.9 alkaa ”Kevyempi minä – haaste”. Kevyempää oloa voi lähteä tavoittelemaan niin fyysisen olemuksen näkökannalta kuin myös hyvinvoinnin ja sen psyykkisen puolen kannalta! Syksyn tullen on nimittäin ihanaa siistiä elämäntapoja ja panostaa omaan hyvinvointiin ja oloon.

Haasteen ideana on saada teidät liikkumaan, sillä liike on lääke lähestulkoon kaikkeen! :) Tällä kertaa treenit ovat sellaisia, että ne voi toteuttaa ilman kuntosalia. Luvassa on kehonpainotreenejä kuminauhalla sekä loikka- ja porrastreenejä, joita on ihan huippua tehdä raikkaassa ilmassa ulkona! Lisäksi haaste tsemppaa harrastamaan enemmän arki- ja hyötyliikuntaa. Tavoitteena voi olla muutaman kilon pudotus tai oman hyvinvoinnin lisääminen liikkeen avulla.

Nykyään ei ole vaikeaa löytää treenivinkkejä ja valmiitat harjoituksia internetin syövereistä, mutta joskus sitoutuminen johonkin on se ratkaiseva tekijä. Kun päätät lähteä mukaan haasteeseen, olet jo matkalla tavoitteeseen! Enemmän infoa luvassa viikonloppuna, mutta tässä tällainen lyhyt info niin tiedätte mitä on luvassa!

Superia uutta viikkoa!

instagram: ainorouhiainen 

Facebook


Kommentoi