KESÄN PARAS VIIKONLOPPU

Hellurei hyvät ystävät! Se olis kuulkaa arki täällä taas. Lähes kuuden viikon pituinen lomani tuli päätökseen ja tänään on startattu taas jumpat ja muut systeemit. Olo on samalla innostunut, mutta myös haikea, sillä lomani oli tänä vuonna ihan mahtava. Oli ihanaa irtautua kaikesta tutusta ja turvallisesta ja tehdä ihan erilaisia juttuja kuin normaalisti. Onneksi tässä on vielä kesää jäljellä, eikä töiden alkamisen tarvitse tarkoittaa sitä, että lopettaisi kaiken hauskan ja tekisi vain töitä!

Ennen kuin palataan taas blogin tutumpiin aiheisiin, ajattelin kelata viikon taaksepäin, kesän ehkäpä parhaimpaan viikonloppuun. Tänä kesänä ei ole tullut ravattua festareilla tai juhlimassa samaan malliin kuin aiemmin, joten Vaasa Festival viikonloppu tuli todellakin tarpeeseen. Festarit osuivat ajankohtaan, kun saatiin nauttia koko kesään parhaista keleistä ja Suomen aurinkoisin kaupunki näytti todellakin parhaat puolensa. Liput festivaaleille tarjosi Vaasa Festival.

Mä oon aina tykännyt festareilla siitä tunnelmasta. Vaikka on kivaa käydä kuuntelemassa hyviä esiintyjiä, itselleni on tärkeämpää juuri tunnelma ja esimerkiksi sää. On ihanaa jutella ihmisien kanssa ja nauttia auringosta, musiikista ja myös niistä virvokkeista, ah! Me startattiin ensimmäinen päivä sillä, että käytiin porukalla syömässä ja siitä lähdettiin siirtymään Vaasan rantaan, tarkemmin sanottuna sisäsatamaan, jossa tapahtuma järjestettiin. Ensimmäinen ilta meni istuskellessa ja tuttuja moikkaillessa. Perjantaina käytiin kuuntelemassa Don Huonot ja siitä kämpille latautumaan seuraavaan päivään.

Lauantaina herättiin jo ysin pintaan ja siitä lähdettiinkin uutta päivää kohti. Vuokrattiin saunalautta ja kyseinen lautta piti hakea heti aamusta ja ajaa sisäsatamaan parkkiin. Lämpötilat huiteli lähes 30 asteessa, joten lautan paljua ei juurikaan tarvinnut lämmittää. Myös merivesi tuntui yhtä lämpimältä kuin kylpylän lämmitetty allas. :D Sitä tulikin uitua ja paistateltua aamusta iltaan, mitä nyt välillä kävin festarin Tasting Villagessa ostamassa ruokaa, joka oli ihan älyttömän laadukasta ja hyvää. Vaihtoehtoja oli ihan laidasta laitaan. Voin kertoa että saunominen helteessä ei ole ehkä mikään nautinnollisin juttu, mutta pitihän tuo lauttan saunakin testata!

Olin ajatellut käydä ennen festareille siirtymistä suihkussa sijoitusasunnossamme, joka on ihan alueen lähellä, mutta veljeni oli tietysti unohtanut kämpän avaimet kotiinsa, joten ei muuta kuin suolavedellä huuhdotut hiukset kiinni ja vaatteet päälle. Olo ei ollut mikään raikkaimmista, mutta eipä se menoa hirveästi haitannut. Lauantaina käytiin hoilaamassa Neon kakkonen ja illan viimeinen esiintyjä Dingo! Sielä tuli fiilisteltyä nahkatakkinen tyttö ja kaikki muutkin tunnetut hitit.

Täytyy sanoa, että oli kyllä todella hyvin järjestetyt festarit. Kaikki toimi paremmin kuin hyvin! Ihan huikeeta, että omassa kotikaupungissa on taas kunnon kesäjuhlat. Rantarock taitaa olla edellinen kunnon festari, jossa muuten minäkin ehdin juhlia viimeisinä vuosina. Be there or be square, hah!

Näitä on taas kiva muistella syksyn pimeinä ja kylminä iltoina. Kiitos Vaasa Festival ja nähdään ensi vuonna!

instagram: ainorouhiainen 

Facebook


Kommentoi