HOME SWEET HOME

Tuotteet saatu yhteistyössä Poster Storen kanssa.

Ystäväni ehdotti taannoin, jos tekisin joskus postauksen kodistamme ja koska blogin aihealueet ovat kasvaneet myös tuonne lifestyle puolelle ja tänään ajattelinkin esitellä hieman tätä paikkaa, jota kodiksi kutsun. Koti on ollut mulle aina todella tärkeä paikka, luonnollisesti, ja saatankin olla välillä sellainenkin kotihiiri, että mielummin loikoilen kotosalla viikonlopun kuin lähden vaikka reissuun tai matkustelen. Tässä kevään ja kuluneen kesän aikana olen hieman innostunut sisustamaan ja laittamaan kotia ja tuota terassia enemmän. Sain jopa tilattua ikkunanpesun koko kämppään ja voin kertoa, että olipahan ero kun valo tulvii sisälle ihan eri tavalla. Me asutaan siis rivitalossa ja tässä on 3 h + k, sauna, pari parveketta ja terassi. Alue on tosi rauhallista, joten täällä saa asustella ihan rauhassa.:)

Sisutusvimma iski pahimmillaan, kun jäin sairaslomalle ihomuutoksen leikkauksen jälkeen ja yhtäkkiä olikin aikaa miettiä vähän muitakin juttuja kuin töitä ja treenejä! :D Samaan syssyyn sain mahdollisuuden tilata julisteet sekä kehykset yritykseltä nimeltä Poster Store. Kun aloin selailla tarjontaa, ei päätöksestä meinannut aluksi tulla mitään.

Innostuin lopulta tauluseinistä ja Poster Storen inspiraatio – sivuston kautta päädyin tilaamaan tauluseinät sekä olohuoneeseen, että makuuhuoneeseen. Tuntui nimittäin siltä, että tauluseinän suunnittelu ja sommittelu olisi ollut aika haastavaa ihan omin päin, jonka vuoksi tuo inspiraatio sivusto oli tosi hyvä juttu!

Makuuhuoneeseen valikoitui luontoteemaa vihreän sävyissä, joka luo rauhoittavaa fiilistä. Muutenkin tuntuu, että tällainen pieni juttu tuo kivaa muutosta sisustukseen ja kotiin. Olohuoneessa jatkuu luonto -ja eläinteema, sillä meiltä löytyy jo vihreän sävyjä valmiina.

Haluaisin lisäksi kovasti vaaleamman lattian koko asuntoon. Lisäksi yläkertaan vievät rappuset pitäisi myös maalata vaaleammaksi. Tätä projetkia oon suunnitellut jo sen verran pitkään, että pitäisi vaan ottaa asiakseen ja aloittaa hommat! :D

Sain myös alennuskoodin jaettavaksi Poster Storelle, eli koodilla arou30 saat jopa 30% alennus Poster Storen julisteista.  (ei koske Selection-osion julisteita). Alennuskoodi on voimassa 16.8.2019 saakka!

Ihanaa viikonloppua kaikkiin koteihin!

instagram: ainorouhiainen 

Facebook


5 Responses to “HOME SWEET HOME”

 1. Avatar -M sanoo:

  Onko MALMin lipaston sidelistat tarkoituksella väärinpäin? :)

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Haha, ja mä ajattelin ettei kukaan huomaa :D Kyseinen lipasto tuli siis aikoinaan vahingossa kasattua väärin päin eikä millään jaksanut enää purkaa ja aloittaa alusta! :D

   • Avatar -M sanoo:

    Joo en yhtään ihmettele, ettei jaksa purkaa ja kasata uudelleen. Nimimerk. ikealainen xD

 2. Avatar ida ihana sanoo:

  Jotenkin tosi ihanan persoonallinen koti -upeita juliste asetelmia!:) Tuo pekkonlehti julisten on meilläkin!
  Kivaa viikonloppua ja alkanutta elokuuta!<3
  Ida Kotona kaupungissa -blogista

Kommentoi