RUOKAPÄIVÄKIRJA – MITEN SYÖN KUN EN TREENAA

Sairasloman vuoksi mun aktiivisuus on tippunut aika radikaalisti ja luonnollisesti se vaikuttaa myös ruokailupuoleen. Kun normaalisti treeniä tulee monen monta tuntia päivään, on tietysti aika ymmärettävää, että kun nuo sykkimiset loppuu, myös ruuan määrä vähenee. Mitään dieettiä en ole aloittanut ja kroppa jo itsestään kertoo nälänsäätelyllä, että ihan niin paljon safkaa ei mahdu, kun kulutuskin on pienempi.

Lisäsin nuo määrät mukaan, mutta ne ovat noin määriä, sillä en ole punninnut safkoja, vaan silmämääräisesti katsonut tai sitten oon tehnyt suuremman satsin ruokaa ja syönyt siitä useampaan otteeseen.

Aamiainen

smoothie:

 • 1/2 avocado
 • 30 g ~kauhallinen heraproteiinia
 • 150 g puolukoita

Lounas:

 • 40 g riisinuudeleita
 • 100 g naudan minuuttisuikaleita
 • 300-400 g vihanneksia (parsakaali, wok-vihannekset)
 • Salaattia, tomaattia

jälkiruoka:

Välipala:

 • Nutraminon proteiinipatukka

Päivällinen:

 • 40 g riisinuudeleita
 • 100 g naudan minuuttisuikaleita
 • 300-400 g vihanneksia (parsakaali, wok-vihannekset)
 • Salaattia, tomaattia + oliiviöljyä

Iltapala:

Tänään oon mennyt aika pitkään samalla setillä, paitsi välipalaksi vetelin vähän isomman satsin tota kinuskihässäkkää kera ison kahvikupin! Iltapalaksi ajattelin vetästä Lohilon uuden minttusuklaa maun, jonka bongasin tänään kauppareissulla. Maistoin tuossa taannoin myös Lohilon uuden vegaanisen minttusuklaan, mutta täytyy sanoa että mun kohdalla se ei kyllä mennyt jatkoon. Liian jauhomainen koostumus, eikä makukaan oikeen iskenyt meikäläiseen, harmi.

kumman ottaisit? :)

instagram: ainorouhiainen 

Facebook


4 Responses to “RUOKAPÄIVÄKIRJA – MITEN SYÖN KUN EN TREENAA”

 1. Avatar Riikka sanoo:

  Obelixin ehdottomasti <3

 2. Avatar E sanoo:

  Moikka! Kuinka suuri kalorivaje Get Fit-ruokavaliossa suunnilleen on? Tai kuinka paljon kaloreita suunnilleen on per pv tuolla 4 viikon jaksolla? Haluaisin mahdollisesti ostaa ruokavalion, mutta huolettaa onko kalorit liian matalalla, kun harrastan Crossfittiä ja pyöräilen usein työmatkat (noin 30-45km/viikko) niin kulutus on suht hyvä, enkä haluaisi viedä kehoa säästöliekille/hidastaa aineenvaihduntaa entisestään. Kauhuissani luen tarinoita, kuinka joidenkin verkkovalmennusten kalorit on joku vajaa 2000, joka on kyllä kaukana terveellisestä kiinteytymisestä. En siis tarkoita, että sinun valmennuksissa on niin alhaiset kalorit. :)

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Terve! Tässä ruokavaliossa kalorit ovat kyllä alle 2000. Ruokavalio on suunniteltu enemmän kuntoilijoille, joiden kulutukset eivät huitele ihan noin korkealla. :) Suosittelenkin mielummin henkilökohtaista ruokavaliota aina silloin jos kulutus on suurta tai jos vaikka treenaa kilpailumielessä jotain lajia.

   Aineenvaihdunta ei hidastu noin lyhyellä ajalla (jos siis puhutaan nyt 4 viikosta), ellei vedä todella ekstreemisti kaloreita alas. Säästöliekkikin syntyy vähän pidemmän ajan diettaamisen johdosta, mutta on toki hyvä olla valppaana ja huolehtia ettei lähde kiristelemään liian alhaisilla energioilla. Nämä ovat aina vähän sellaisia juttuja, ettei oikeen voi sanoa mikä kalorimäärä olisi raja liian matalalle, sillä henkilön koko ja kulutus ovat ratkaisevimmassa asemassa. :)

 3. Avatar Jessica sanoo:

  Näyttää hyvältä.olen miettinyt aloittaa tuon sinun bootychallengen. Pitäisi vain ensin pudottaa painoaki tavoitteenani on pudottaa 10kg painoa. Kannattaisiko ensin pudottaa se 10kg pääsääntöisesti aerobisella ja bodypump tyyppisellä lihas harjoittelulla syömällä miinus kaloreita n 1800päivä ja sitten kun paino on pudonnut aloittaa salitreeni ja nostaa kaloreita ylemmäs. Eli ensin kiloja alas ja sitten vartalon muokkaus?

Kommentoi