8 X VIIME AIKOJEN PARHAAT

Tiedättekö, mä oon sitä mieltä että jos me osattais arvostaa arkea ja pieniä hyviä juttuja enemmän, uskon että oltaisiin kauttaaltaan paljon onnellisempia. Jotenkin tuntuu, että sitä aina odottaa jotain tai etsii jotain parempaa ja siistimpää. Usein vielä jälkeenpäin vasta tajuaa miten hyvin asiat oli tai miten kivaa jokin juttu oli. Just tää hetki voi olla sellainen hetki, jota muistelet jälkikäteen kaivaten. Nauti tästä päivästä, hetkestä ja kaikista pienistä jutuista, mitkä saa suupielet ylöspäin!

Ihmiset! Kaikki ne ihanat tyypit, jotka treenaa mun kanssa jumpissa. Oon tutustunut niin moniin siisteihin tyyppeihin ja joka päivä saan jakaa liikunnan iloa ja fiilistä niiden kanssa. Ne on niitä, jotka ymmärtää kuinka joku biisi voi olla niin siisti että menee vaan kylmät väreet ja niiden kanssa voi spekuloida kuinka hyvä, huono tai rankka tuo uusi ohjelma nyt olikaan! :D

Uusi harrastus! En olisi uskonut innostuvani juoksemisesta, mutta jotenkin se on taas tuntunut hyvältä ja mielekkäältä. Mulla ei oo ihan hirveesti aikaa panostaa tuohon juoksuun, koska työt (ohjaukset) mutta paristi viikossa oon käynyt tekemässä erilaisia juoksutreenejä. Innostuminen uudesta on aina siistiä!

Fiilis kun oot vetänyt kunnon hikitreenin, käyt suihkussa ja peset hiukset. Yksi parhaista tunteista ikinä! :)

Oma ahkeruus! :D Hah, kai sitä saa olla ylpeä itsestään joskus. Omalla mittakaavallani olen ollut ihan super reipas työrintamalla viime aikoina ja mikä parasta se näkyy myös tiliotteessa. Mun työpanos onkin aina suoraan verrannollinen siihen millaista palkkaa nostan. Motivoivaa, mutta joskus toki hieman stressaavaa. :D

Toimiva keho! Oon niin kiitollinen tästä mun kropasta, joka antaa mun tehdä valitsemaani työtä ja vielä harrastaa omia juttuja niiden ohella. Voisin sanoa olevani suoristuskyvyllisesti parhaassa kondiksessa todella pitkään aikaan. 

Arki-illat on ihan parasta aikaa. Työt on takana ja saa käpertyä sohvalle tai painopeiton alle relaamaan ilman mitään kiirettä. <3

Obelix! Mitä kauemmin tuo hauva on mulla ollut, sitä rakkaampi siitä on tullut. En ymmärrä miten koira voi olla noin suloinen ja ihana. Luonne on aivan valloittava ja fiksukin se on vielä! :D 

Oma koti! Viihdyn kotona todella hyvin ja viikonloppuna innostuin hieman sisustamaan lisää. Koti tuntuu sellaiselta paikalta, minne on aina kivaa tulla. Mulle koti on aina ollut safe place. :)

instagram: ainorouhiainen 

snapchat: ainopaino

Facebook


2 Responses to “8 X VIIME AIKOJEN PARHAAT”

  1. Ihana teksti <3 Hymy huulilla luin jokaisen asian mistä olet kiitollinen. Kun joka päivä muistaisi ne pienetkin asiat jotka on itsellä hyvin. Sun positiivisuus tarttuu joka kerta <3

Kommentoi