GET FIT – RUOKAVALIO

Kaipaako kehosi kevennystä ja freesausta kesää varten? Onko sun ongelma pysyä pitkään ruokavaliossa ja haasteita tuottaa myös dieetin jälkeinen aika, kun ei tiedä miten paljon pitäisi syödä? Mulla olisi ratkaisu näihin ongelmiin, sillä olen suunnitellut uudenalaisen ruokavalion rasvanpolttoa ja keventymistä varten!  Olen huomannut että edellä mainitut ongelmat ovat aika yleisiä. Lisäksi ongelmaksi muodostuu helposti aineenvaihdunnan hidastuminen ja tasanne, jolloin mitään ei tapahdu.

Get Fit -ruokavalion avulla poltat tehokkaasti ja järkevästi rasvaa sekä pidät aineenvaihdunnan käynnissä kalorivajeesta huolimatta. Ohjelma syklittyy viiteen viikkoon, joista neljä viikkoa pidetään kalorivajetta yllä. Viidennellä viikolla kalorit nostetaan ylläpitoon seitsemäksi päiväksi. Neljässä viikossa saa omaan oloon jo ihmeitä aikaan!

Syklitystä jatketaan niin pitkään, että ollaan omassa tavoitteessa. Näin vältetään aineenvaihdunnan hidastuminen ja samalla opitaan nostamaan kalorit sopivalle tasolle tavoitteen saavuttamisen jälkeen. Viiden viikon syklitys on myös motivoivaa, kun tietää että kalorivaje ei kestä kerralla kuukautta pidempään. Ohjelma sopii 60 – 80 kg painaville naisille.

Jos aloitat ruokavalion tulevana maanantaina, ehdit loistavasti keventää oloasi juhannukseen mennessä, nimittäin juhannusviikko on näin ollen viides viikko, jolloin kalorit nousevat ja tulee dieettitauko. Tauon jälkeen voit vetää uuden syklin (jos on pudotettavaa) tai jättää homman siihen. Saat tietysti ruokamäärät sekä dieetti- että ylläpitovaiheeseen.

Dieettitaukoa ei kannata sekoittaa mättö- tai herkkupäivään, sillä kyseessä ei ole mikään hervoton tankkaus, vaan yksinkertaisesti siirtyminen miinuksilta suunnilleen plus miinus nollalle kulutuksen suhteen. Etenkin pidemmissä dieeteissä tällainen on järkevää, sillä  rasvanpolton tehokkuus säilyy kauemmin ja lopputulos on aina parempi!

Ohjelmassa syödään viisi ateriaa päivässä, jokaisella aterialla on kolme vaihtoehtoa valittavana. Voit siis valita minkä tahansa kolmesta, tai halutessasi voit myös valita vähähiilihydraattisen ruokavalion, korkea hiilihydraattisen ja vähärasvaisen tai näiden väliltä. Gluteeniton, maidoton sekä kasvisvaihtoehto mukana. Minä olen tietysti aina mukana auttamassa, jos tarve tulee! Get fit, stay fit! :)

GET FIT – RUOKAVALIO TÄÄLTÄ

instagram: ainorouhiainen 

Facebook


4 Responses to “GET FIT – RUOKAVALIO”

 1. Avatar Mallu sanoo:

  Sopiiko tämä salitreenin kylkeen? :) Treenaan 4-5 kertaa viikossa maksimovoimaa kehittäviä treenejä.

 2. Avatar Liina sanoo:

  Moikka! Ruokavalio kiinnostaa, mutta onko siinä jotenkin huomioitu se että 60 kiloisen peruskulutus on pienempi kuin 80 kiloisen? Vai onko ruokamäärät samat molemmille painoille jolloin 60 kiloinen laihtuu hieman hitaammin tällä ruokavaliolla?

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Moikka! Tässä ruokavaliossa on sama kalorimäärä kaikille. Loppujen lopuksi kulutukselliset erot ovat aika pieniä 20 kilonkin painoeroilla. Lisäksi kulutukseen vaikuttaa niin moni muukin asia, että olen nähnyt paremmaksi vaihtoehdoksi tehdä ruokavalion tietylle kohderyhmälle ja antaa yksilöllisiä ohjeita jos ruokavalio ei toimi kuten pitää. Tässäkin on siis mukaan mahdollisuus olla yhteydessä minuun ja pyytää ohjeita jos toivottua tulosta ei tule kahden viikon ruokavalion noudattamisen jälkeen. :)

Kommentoi