HERKKUA VIIKONLOPPUUN!

Hyvää iltaa rakkaat lukijat! Viikon paras, tai sanotaanko että yksi parhaista päivistä on taas täällä. Kello lyö kohta yhdeksän illalla ja taas saa pohtia, että mihin koko päivä on jälleen kerran viuhahtanut. Kaksi kertaa päivässä treenaaminen vie kyllä aika mukavan siivun ajasta ja siihen kun lisää työt, sosiaaliset suhteet ja kaupassa käynnit sekä muut kotityöt niin ei mikään ihme, että tekemistä riittää. Treenien osalta päivä on ollut alavartalopainotteinen, sillä ohjasin aamupäivällä RPV-tunnin ja äsken kotiuduin jalkatreeniltä salilta. Ihan hirveän ahkeraan ei ole tullut treenattua salin puolella viime aikoina, mutta jos nyt 1-2 krt pääsee punttaamaan niin se riittää tällä hetkellä mulle hyvin!

Leivoin tänään pitkästä aikaa omena-kaurapaistosta ja vaikka kyseinen resepti on tullut jaettua moneen otteeseen, on tämä taas hieman edellisistä poikkeava. Joskus oon väsäillyt näitä leipomuksia jonkun dieetin makrojen mukaan, mutta nyt vaan käytin parempia ainesosia, mutta en stressaillut esim. kalorimäärän suhteen.

ainesosat joita käytin + heraproteiini

Homma oli erittäin simppeli, joten myös ne jotka viihtyvät hieman vähemmän köökin puolella onnistunevat tällä ohjeella! 😀

Taikina:

  • 2 dl kaurajauhoja
  • 2 dl kaurahiutaleita
  • 2 rkl stevia sokeria
  • 1 tl kanelia
  • (2 rkl vanilja-valkosuklaan makuista heraproteiinia)
  • 3-4 rkl pehmeää kookosöljyä

Täyte:

  • 3-4 omenaa
  • 2 tl kanelia
  • 2 rkl steviasokeria

Sekoita taikinan kuivat aineet. Nypi joukkoon hiukan pehmennyt kookosöljy. Painele 3/4 taikinasta voidellun vuoan (Ø 24 cm) pohjalle.

Kuutioi omenat. Sekoita omenalohkot ja muut täytteen ainekset lusikalla kulhossaa. Kaada seos vuokaan pohjan päälle. Murusta loppu taikina täytteen päälle. Paista 200 asteessa 35 min. (Pidin päällä foliota suojana, jotta paistos ei kärtsäisi päältä)

uuniin menossa

Paistoksen kaveriksi sopii esimerkiksi vaniljajäätelö, joista löytyy nykyään myös kevyempiä vaihtoehtoja. Tää oli tosi herkullista ja sopi hyvin välipalaksi ennen salitreeniä. Omenoista kun tulee mukavan pehmeitä ja makeita paistaessa, jolloin kylmä vaniljajäde kruunaa annoksen täydellisesti! Iso suositus, jos suu halajaa makeaa mutta kroppa ei kaipaa lisättyä sokeria väsyttämään entisestään kaamosaikana. 🙂

Makoisaa viikonloppua kaikille, muistakaa lepäillä jotta jaksetaan painaa vielä muutama pimeä marraskuinen viikko! 😀

instagram: ainorouhiainen 

snapchat: ainopaino

Facebook


Kommentoi