30 KYSYMYSTÄ & VASTAUSTA

Moikka! Se olis jälleen viikonloppu ja näin lauantaina on hyvä heittää kehiin vähän kevyempää aihetta. Blogihaasteet ovat tehneet paluun ja tuntuu, että nykyään olisi vaikka minkälaista haastetta ja kyselyä jota lähteä täyttelemään. Tykkään itse lukea vastaavanlaisia muista blogeista, joten päätin ottaa käsittelyyn tämän 30 kyssärin haasteen, jonka avulla oppii tuntemaan musta ehkä jotain uutta!

Avioliittoja?

Nolla, zero, none. Toivottavasti joskus tulevaisuudessa vain yksi! 😀

Kihloissa?

En ole ollut. Muistan kuinka nuorempana oli jopa trendikästä mennä kihloihin ja monet niin tekivätkin. Itselle kihloihin meno on ollut aina todella vakava asia ja lupaus tulevasta avioliitosta.

Lapsia?

Ei ole niitäkään.

Lemmikkejä?

On! Ranskanbulldoggi Obelix, joka on (tietysti minun mielestäni) maailman suloisin tapaus.

Leikkauksia?

Mun kyynerpää on operoitu kun olin 14-vuotias. Loukkasin käden pahasti telinevoimistelutreeneissä ja käsi ei edelleenkään suoristu täysin kyynerpäästä.

Tatuointeja?

Kaksin kappalein. Ensimmäinen tuli otettua extemporeena lomamatkalla turkissa ja se on tänä päivänä hieman mauton kiinalainen merkki niskassa. Onneksi en näe tuota itse juuri koskaan. 😀 Toisen otin viime keväänä kylkeen ja siinä lukee ”Where there’s a will there’s a way”. Kyseinen lause on ollut mulle aika tärkeä muistutus jo pitkään!

Lävistyksiä?

Korvissa ja navassa, joka tosin on luultavasti jo umpeutunut aika päiviä sitten!

Muuttoja?

No näitähän riittää. Pikaisella laskutoimituksella muistin kahdeksan muuttoa. Kaikki tapahtuneet saman kaupungin sisällä, lukuunottamatta käyntiä Gran Canarialla matkaoppaana.

Ottanut lopputilin?

Kun lähdin oppaaksi, otin lopputilin työpaikasta jossa olen tällä hetkellä töissä! 😀 Käynti ulkomailla opetti arvostamaan sitä mistä oli luopunut ja vahvisti sitä, että liikunta on ala jolla haluan työskennellä.

Ollut saaressa?

Monesti. Siis ihan mökkireissuilla saaressa on tullut käytyä ja asuinhan tosiaan Gran Canarialla, joka on yksi kanariansaarista!

Autosi?

Audi A5 Sportback. Mun helmi jonka hankkimista pohdin pitkään ja hartaasti, haha! 😀

Ollut lentokoneessa?

Monesti! Lentäminen ei ole koskaan aiheuttanut kummempia viboja suuntaan tai toiseen. Olen itse asiassa lähdössä lomalle ensi torstaina ja silloin pääsee (vai joutuu?) lentsikkaan kuudeksi tunniksi istumaan.

Onko joku itkenyt vuoksesi?

No ihan varmasti on.

Ollut rakastunut?

Olen ollut joitakin kertoja ja olen tällä hetkelläkin!

Ollut ambulanssissa?

Silloin kun tuo kyynerpää katkesi niin mut vietiin pula anssilla sairaalaan!

Luistellut?

Kyllä! Tykkään luistella rullaluistimilla, mutta viime talvena tuli vedettyä tavalliset luistimet jalkaan ties kuinka moneen vuoteen. En kyllä ole koskaan loistanut tässä lajissa jostain syystä. 😀

Surffannut?

En ole, mutta olis siistiä kokeilla!

Ollut risteilyllä?

Monen monta kertaa! En ole kyllä koskaan pitänyt risteilyjä mitenkään kovin erikoisena juttuna. Siellä ollaan sullottuna laivaan monta tuntia ja mun mielestä siellä ei ole oikeen mitään tekemistä. Jotkut karibianristeilyt onkin sitten varmasti asia erikseen!

Ajanut moottoripyörällä?

En ole ajanut, mutta kyydissä olen ollut! Miehellä on moottoripyörä, mutta se on yksipaikkainen. (ja ihan hyvä niin :D)

Rastsastanut hevosella?

Muutaman kerran. Joskus lapsena olin ratsastamassa kaverin hepalla ja toinen kerta tapahtui Bulgariassa kun ratsasteltiin rantaviivaa pitkin.

Lähes kuollut?

Lapsena hyppäsin leikkipuiston kiipeilytornin ikkunasta alas ja mun kaulassa ollut avain nauha jäi kiinni ikkunan karmiin ja jäin roikkumaan siitä. Jos kaveri ei olisi ollut lähistöllä niin siinä olisi kyllä käynyt köpelösti, sillä puistossa ei ollut muita tuohon aikaan.

Ollut sairaalassa?

Kyllä on tullut oltua sairaalassa. Yötä olin viimeksi keväällä kun mun kroppa, lähinnä silmät paisuivat ihan älyttömästi yhtäkkiä ja epäiltiin keuhkoveritulppaa. Ei ollut onneksi!

Suosikkihedelmä?

En syö hedelmiä oikeastaan koskaan, mutta avocadohan luetaan hedelmäksi joten sanon sen!

Avocadoja uppoaa ihan päivittäin!

Aamu vai ilta?

Molemmissa on hyvät puolensa, mutta jotenkin oon enemmän aamuihminen. Aamuissa on aina toivoa! 🙂

Lempiväri?

Kyllä mä taidan kallistua pinkkiin. Kirkkaat värit miellyttää silmää, mutta sitten taas vaatteissa suosin aika paljon perus mustaa ja harmaata.

Viimeisin puhelu?

Mies soitti, että on tulossa salilta kotiin. 😀

Viimeisin viesti?

Miehen tytär lähetti että ”hei aino” 😀

Kahvi vai tee?

Ehdottomasti kahvi! Rakastan kahvia, etenkin aamuisin. Vakkarilukijat tietääkin, että se pitää olla luomukahvia Oatlyn iKaffella höystettynä.

Kissa vai koira?

Koira!

Paras vuodenaika?

Kaikissa vuodenajoissa on oma tunnelmansa ja tykkään niistä, mutta kyllä mä silti sanon että kesä on ihmisen parasta aikaa!

instagram: ainorouhiainen 

snapchat: ainopaino

Facebook


2 Responses to “30 KYSYMYSTÄ & VASTAUSTA”

  1. - sanoo:

    Onko siihen jokin tietty syy, mikset syö hedelmiä koskaan? 🙂

    • ainorouhiainen sanoo:

      No ei oikeastaan. Syön kyllä marjoja, mutta jostain syystä hedelmille ei ole oikeen ollut tarvetta mun ruokavaliossa! 😀

Kommentoi