6 X HASSUJA OLETTAMUKSIA KOSKIEN MINUA

On täysin normaalia, että ihmisistä tulee tehtyä olettamuksia ja mielikuvia jos heitä ei tunne. Etenkin sosiaalisen median perusteella kasatut mielikuvat voivat johtaa todella pahasti harhaan. Olen itsekin kokenut tilanteen, kun olen vaikka lukenut pitkään jonkun henkilön blogia ja sitten hänet tavatessaan jopa hämmentynyt siitä miten todellisuus poikkeaa siitä mitä oletin.

Somessa onkin helppo luoda juuri sellainen imago kuin itse haluaa ja tämä on melko yleistä etenkin ammatikseen somettavien keskuudessa. Imagon luominen on tärkeä osa omaa brändiä ja en siis tokikaan tarkoita, että kaikki somepersoonat olisivat jotenkin feikkejä, ei toki, mutta kun on mahdollisuus valita mitä tuo esiin ja mitä jättää kertomatta, luovat ihmiset sen mukaan ne mielikuvat. Meitsikin on törmännyt olettamuksiin koskien itseäni ja kokosinkin niistä yleisimmät tähän postaukseen!

Olen pelottava – Tämä on mielestäni todella erikoinen juttu, mutta olen saanut kuulla liiankin usein, että minut koetaan pelottavana. :D Apua! Homma saattaa juontaa juurensa siitä, että olen ainakin ollut ohjaajana hieman ”natsi”. Ohjaajana persoonani muuttuu vaativammaksi ja oon myös saanut kuulla, että tietynlainen auktoriteetti huokuu silloin. Tämä on hassua, sillä normaali minäni on taas hyvin kiltti ja empaattinen, enkä ole yhtään auktoriteettinen saati vaativa. Ainakaan omasta mielestäni. :D

Arvostelen muita sen perusteella mitä he syövät tai treenaavat – Tämä on mielestäni todella ikävää, mutta liian monta kertaa olen joutunut tilanteisiin, jolloin mulle perustellaan jotain mitä ollaan syöty tai miksi ei olla treenattu. Aivan kuin arvioisin tai syyllistäisin ihmisiä heidän elämäntapojensa mukaan. Autan kyllä terveellisissä elämäntavoissa tarvittaessa, mutta en missään nimessä arvota ihmisiä sen mukaan mitä he vaikka syövät seurassani.

Olen nipo ja elän aina superterveellisesti – Tämäkin johtuu varmasti siitä, että työskentelen hyvinvoinnin parissa, mutta monesti kun oon tavannut uuden ihmisen, on heillä ollut heti mielikuva siitä, että mä en varmaankaan voi syödä sitä tai tätä. Muistan edelleen kun eräs uusi ihminen oli todella ihmeissään, kun ehdotin että mennäänkö syömään hamppariateriat. :D

Harrastan crossfittiä! – Tämä on on kyllä tosi random, mutta ei ole yksi eikä edes kaksi kertaa, kun mun on oletettu harrastavan crossfittiä! Siis täh! Todellisuudessahan en ole tainnut käydä virallisissa CF-treeneissä ikinä. :D

Kisaan fitneksessä – Tämä on joskus jopa ärsyttänyt hieman, sillä jotenkin tuntuu että nykyään on sellainen oletus, että jos joku treenaa paljon tai on kiinnostunut muokkaamaan kehoaan, on hän heti menossa kilpailemaan. No en minä ainakaan! Uudet tuttavuudet kysyvät lähes jokainen, että meinaatkos kisaamaan mennä? :D

Olen suomenruotsalainen – Vaasassa on paljon suomenruotsalaisia ja todella usein kuvitellaan että koska asun Vaasassa, puhun täydellisesti ruotsia. Tätä saattaa avittaa se, että mulla on paljon ystäviä, jotka ovat kaksikielisiä. Ruotsi sujuu ihan hyvin ja ymmärän vielä paremmin, mutta ei kuitenkaan ihan niin flytande, että vois suomenruotsalaiseksi tituleerata. :D

Ootko sä törmännyt outoihin olettamuksiin koskien itseäsi? Kerro se kommenttiboksissa, olisi kiva kuulla! :D

instagram: ainorouhiainen 

snapchat: ainopaino

Facebook


One Response to “6 X HASSUJA OLETTAMUKSIA KOSKIEN MINUA”

  1. Avatar Satu sanoo:

    Hah! Mä myös oon kuullut olevani pelottava. Erityisesti mua lähestyvien miesten mielestä.:D
    Vaikka todellisuudessa olen aina ystävällinen, ja pakitkin olen aina antanut tosi nätisti.;)
    Lisäksi mua on pidetty tosi ylpeänä ja itserakkaana, vaikka todellisuudessa olen tehnyt tosissaan töitä että olen oppinut pitämään itestäni ja hyväksyn itseni, enkä häpeä itseäni muiden joukossa. Mun on myös oletettu liikkuvan ihan ölyttömästi, mutta olen luonnostaan pienikokoinen, kiitos geenien. Mutta se kuva ihmisillä on, että hyppään juoksemassa tai salilla joka ilta, vaikka se on ennemminkin satunnaista.
    Varmasti oletuksia on paljon enemmänkin, mutta en vaan ole niistä vielä kuullut. :D

Kommentoi