VAIN JUMPPAOHJAAJA JUTUT!

Sopiva musiikin taso on termi, jota ei tunneta. Musiikki on aina joko liian kovaa tai liian hiljaa.

Heräät aamulla paikat niin jumissa, että hyvä kun pöntölle pääset, mutta onneksi tänään on vain bodyattack, rpv, spinning, bodypump ja hiitcore!

Ajatus siitä, että voisit itse päättää milloin pidät lepopäivän, tuntuu lähinnä huvittavalta.

Kun baarissa joratessa jokaisen biisin kohdalla mieleen tulee vain jumppakoreografia tai kaveri huutaa että ”tää on sun RPV:ssä” :D

Olet jatkuvasti biisijahdissa; autoa ajaessa radiosta voi tulla joku jumppaan sopiva biisi, seuraat Spotifyssa listauksia joista voit bongata uudet kuumimmat kappaleet, puhelimesi Shazam- sovellus on täynnä biisejä joita olet bongannut ympäri mestoja.

Kun kuulet hyvän biisin, mietit heti mille tunnille se sopisi.

Les Millsien lanseerausviikko – vain ohjaaja voi ymmärtää mikä kuormitus se on aivokapasiteetille!

Jumppaohjaajana sinun tulisi olla lääkäri, fysioterapeutti, pt, ravitsemusasiantuntija, psykologi ja röntgenhoitaja samaan aikaan!

Toimiva äänentoistotekniikka (tai tekniikka ylipäätään) on tuntematon termi jumppaohjaajille.

”Kaikki ohjelmani ovat ajantasalla, eikä ole mitään suunniteltavaa tai opeteltavaa.” ei sanonut yksikään jumppaohjaaja koskaan.

Kun olet pukeutunut normaalisti (eli et ole hikinen ja urheiluvaatteissa) sua ei joko tunnisteta tai sitten joku tokaisee että oooo, ootko menossa juhliin.

Kun menet lääkärin, hammaslääkärin tai gynekologin vastaanotolle, pankkiin, poliisiasemalle tai kaupan kassalla, siellä vastassa on aina joku sun jumppa-asiakas! :D

Kun muilla on vapaata pyhien vuoksi, sinä olet jumppaamassa, totta kai!

Suunnittelet into pinkeänä uudet ohjelmat ja setit ja painut salille täynnä energiaa. Mielikuvissasi vedät uutta upeaa settiäsi täydelle salille. Saliin kävellessä siellä odottaa 3 ihmistä.

Toisaalta…saatat kävellä salille väsyneenä ilman minkäänlaista motivaatiota, mutta kun huomaat ruudulta että tunti on täynnä, oletkin yhtäkkiä täynnä tarmoa ja energiaa. Nyt lähtee!

Syötkö säkin karkkia? Käytkö säkin viihteellä? Ovat ihan normaaleja kysymyksiä joihin törmäät. Olethan kuitenkin jumppaohjaaja ja sen vuoksi superihminen.

Kaupungilla kävellessä mietit aina, että miksi tuo oli niin tutun näköinen.

Nimimuistisi on kehittynyt normaalia paremmaksi ja muistat lähes jokaisen jumpparin nimeltä.

Rakkaudesta lajiin jo vuodesta 2006! :D

instagram: ainorouhiainen 

snapchat: ainopaino

Facebook


2 Responses to “VAIN JUMPPAOHJAAJA JUTUT!”

  1. Avatar Hanna sanoo:

    Samaistuminen 100% ! Etenkin toi, heräät paikat ihan jumissa ja ”vaan pari jumppaa” ja se, että itse päättää lepopäivät. Hahha :D! Hyvä postaus :)

  2. Avatar s sanoo:

    Todella onnistunut kuva tässä alimmaisena! Hauska lista :)

Kommentoi