FRESH & FIT – CHALLENGE ALKAA 3.9!

Syksy on uudistumisen aikaa ja itselleni syksy on aina kuin toinen tammikuun. Mieli on täynnä motivaatiota ja huvittaa taas asettaa uusia tavoitteita ja alkaa painaa hommia haluttujen asioiden eteen! Myös allekirjoittaneella on jäänyt pieni herkuttelumoodi päälle kesän jäljiltä ja ajattelin että nyt voisi ottaa pienen vieroituksen, sillä vaikka kuinka mukavaa se herkuttelu viikonloppuisin on, pidemmän päälle siihenkin turtuu, eikä hommasta jää kuin väsähtänyt olo. Nyt on siis aika pistää hommalle stoppi ja puhdistaa ruokavalio turhista jutuista. Vaa’an mukaan olen kerryttänyt kesällä +1,5 kg lisää, mutta en aio ottaa asiasta stressiä. Tai noh, aluksi otin, mutta sitten tajusin kuinka hölmö olen. 😀

Tällä menolla kuitenkin se +1,5 kg on pian + 5 kg se alkaa jo tuntuakin, joten parempi lopettaa ajoissa. En usko, että olen ainoa tässä tilanteessa oleva, joten sen asian tiimoilta kehitinkin jotain kivaa…

Anna siis mulle neljä viikkoa ja annan sinulle raikkaan, energisen ja hyvän fiiliksen sekä kropalle ja mielelle!!!

Lähtikö kesällä herkuttelu käsistä ja nyt sokerihammasta kolottaa harva se päivä? Fresh & Fit – Challenge on neljä viikkoa kestävä haaste, jossa puhdistat ruokavaliosi sokerista ja ylimääräisistä herkuista. Ruokavalio on puhtaista, mutta ihan tavallisista raaka-aineista koostettu kokonaisuus, joka saa kehon ja mielen voimaan hyvin. Neljän viikon ajan syödään ravintorikasta ruokaa ja näin ollen pääset irti myös mahdollisesta sokerikoukusta sekä kiinteytät kehoasi ihan silmissä. Maidoton, gluteeniton sekä kasvisvaihtoehto!

Haasteessa on mukana kolme tehokasta kuntosalitreeniä ohjeineen sekä videoineen! Treenit perustuvat super- sekä jättiläissarjoihin ja ovat omiaan nostamaan kulutusta ja polttamaan rasvaa! Saat myös ohjeet lisätreeneille, mutta vain 3 treeniä / vko riittää myös. Ohjelmaan on siis mahdollista sisällyttää ryhmäliikuntaa tai omia aerobisia halutessaan. 

Joskus tarvitaan sitoutumista, jotta saadaan rutiinit ja elämäntavat uudelleen raiteilleen. Alku saattaa tuntua haastavalta, mutta vakuutan, että neljän viikon kuluttua olet jo pitkällä ja ennen kaikkea et voisi olla tyytyväisempi, että päätit lähteä mukaan. Aika kuluu joka tapauksessa, miksi ei käyttäisi sitä hyvin! 🙂 Olen monesti sanonut, että aina ei ole kyse siitä etteikö itse osaisi syödä oikein tai treenata, mutta kun tekee päätöksen lähteä mukaan, sitä sitoutuu vain huomattavasti paremmin kuin ihan omillaan. 

Neljä viikkoa on lyhyt aika, joten sitoutuminen on hyvin tärkeää tuloksien kannalta. Lisäksi mahdollisesta sokerikoukusta pääsee parhaiten eroon vieroittumalla siitä kokonaan hetkeksi aikaa! Neljän viikon jälkeen voi ohjelmalla jatkaa halutessaan, mutta tämäkin aika on jo sellainen alkusysäys ja potku perskuksille tehdä omalle hyvinvoinnille jotain! 

Lähdin itse keväällä vastaavanlaiseen haasteeseen mukaan ja vaikka mulla oli tarvittava tieto ja taito tehdä muutosta niin en vain ollut saanut hommista kiinni tarpeeksi hyvin. Kun olin ostanut ohjeet, oli niitä helpompi alkaa noudattaa. Jälkeenpäin ajateltuna, tämä oli parasta mitä saatoin tehdä, sillä sain kesäksi (ja edelleen, vaikka nyt onkin se +1,5kg 😀) sellaisen kehon missä mun on hyvä olla ja millä jaksan treenata, olla energinen ja iloinen.

Haasteen hinta on 45 €, mutta viikonlopun ajan eli 31.8-2.9 laskin hinnan 39 €! Haasteen voi ostaa maanantaihin 24:00 saakka, jonka jälkeen se ei ole ostettavissa, joten nyt stuitstait tilaamaan ohjelma. Itse ajattelin vetää vikat herkuttelut huomenna ja sitten maanantaina lähtee! 😀 Toivottavasti lähdet messiin!

Huom. Haasteen mukana mahdollisuus kysyä henk. koht ohjeistusta multa mailitse. 🙂 Haasteeseen mukaan —>

FRESH & FIT CHALLENGE 3.9 – 30.9.2018


2 Responses to “FRESH & FIT – CHALLENGE ALKAA 3.9!”

  1. Anne sanoo:

    Video ei näy: Tämä video sisältää kumppanin Kontor New Media Music sisältöä, ja sen näyttäminen on estetty maassasi tekijänoikeusseikkojen vuoksi.

Kommentoi