KIINNOSTAISKO KUUKAUDEN ILMAINEN SALIKORTTI?

Yleensä jos jokin kuulostaa liian hyvältä, se myöskin on sitä, mutta tiedättekö mitä? Tällä kertaa otsikko pitää paikkaansa. Me ollaan järkkäämässä Wasa Sports Clubilla (ladies & sports gym) ryhmäliikuntaviikkoa, joka alkaa nyt tulevana lauantaina 17.3. Syy, miksi viikko alkaa lauantaina on uuden Les Mills – lajin, eli TONEn lanseeraus. Viikko huipentuu 24.3 lauantaina BODYATTACK100 – ohjelman lanseeraukseen, jossa meikäläiselläkin on tietysti sormensa pelissä. Tulossa on sen verran huikee ohjelma, että en meinaa pysyä housuissani. Kaikki biisit ovat täydellisyyttä ja me pistetään sellainenkin fiilistreeni pystyyn muiden BA-ohjaajien kanssa, että tätä ei kannata missata mistään hinnasta! Tunti alkaa kl 12:00 Sports gymillä.

Mennään kuitenkin itse asiaan, eli ryhmäliikuntaviikon ajan kaikki WSC:n jumpat ovat ilmaisia kaikille. Lisäksi meillä on pieni porkkana: Jos keräät leimakorttiin (kortti alla) 5 leimaa, saat kuukauden jäsenyyden ilmaiseksi. Ideana on siis käydä viidellä erilaisella tunnilla. Kategoriat näkyvät tuossa kortissa ja samat kategoriat löytyvät meidän ryhmäliikunta-aikataulusta. Nyt olisi siis todella mahtava mahdollisuus vetää monipuolinen treeniviikko meidän loisto-ohjuksien ohjauksissa ja kuitata siitä vielä kuukausi ilmaista treeniaikaa Wasa Sports Clubilla, aika siistiä vai mitä? Jäsenet voivat tietysti osallistua myös ja jos he keräävät 5 leimaa, on palkintona 39 € lahjakortti Cinema Bowlingiin.

Mulla on tulevana lauantaina spinning-tunti aamulla kl 10:15 ja se onkin aika hyvä tapa aloittaa tämä viikko ja pamauttaa heti ensimmäinen leima korttiin?! Tunti on ladies clubin puolella, joten ei muuta kuin sinne starttaamaan viikonloppu parhaalla mahdollisella tavalla. Se on aina yhtä paras fiilis kun kello lyö 11:00 ja treeni on paketissa. Tuo tunti on yks mun all time favorite ja tällä hetkellä mun spinning-ohjelmassa on vielä niin hyvät musta että kyllä lähteeeeee! Toivottavasti nähdään silloin tai ensi viikolla muilla tunneilla! :)

Nyt kun ollaan aiheessa niin voisin samalla mainita vielä, että tänne blogiin on aina silloin tällöin tullut palautetta tai toiveita WSC:tä koskien ja haluan sanoa, että olen vienyt kaikki ajatukset ja ideat eteenpäin. Muutoksia ja uudistuksiakin on siis odotettavissa tulevaisuudessa. Stay tuned! :D

instagram: ainorouhiainen 

snapchat: ainopaino

Jos haluat tiedon uusista postauksista nopeasti, käy tykkäämässä blogin FB-sivusta TÄÄLLÄ.


2 Responses to “KIINNOSTAISKO KUUKAUDEN ILMAINEN SALIKORTTI?”

 1. vvegu sanoo:

  MOi Aino! kiitos mahtavasta blogista.
  Muo hämmnetää eräs asia.
  Beach bodyssa annat päivän kalorimääräksi 1500-1800, tämähän on aika perinteinen laihdutus kalorimäärä.
  Kuitenkin viime keväänä kerroit kirjoitatt ”projektin alussa mun dieetin kalorimäärä oli hieman päivästä riippuen 2800-3000”.
  Oma avoitteeni on myös polttaa rasvaa ja samalla kasvattaa lihaksia.
  Tuossa kalorimäärässä on aika iso heitto, joten olen hämmilläni :D tietysti kaikki on yksilöllistä.

  • ainorouhiainen sanoo:

   Moi! Kyseessä on juurikin yksilölliset erot, jos kyseessä on ns. massaohjelma kuten blogissa olevat ohjelmat ja ruokavaliot, silloin käytössä yleensä tuollainen tosi peruskalorimäärä joka sopii useimmille. Näissä täytyy aina huomioda se, että niitä ei ole suunniteltu yksilön tarpeille vaan yleisesti sopivaksi ohjelmaksi. :)

Kommentoi