RUUAT JOITA VOISIN SYÖDÄ JOKA PÄIVÄ

Mä oon aikalailla kaikkiruokainen, on vain harvoja juttuja joista en tykkää. Syön siis hyvällä ruokahalulla melkein mitä tahansa ja kyllästyn muutenkin harvoin mihinkään. Mun mielestä kuulostaa oudolta, ettei jotkut voi syödä samaa ruokaa montaa päivää peräkkäin, sillä oon sitä mieltä että jos on nälkä niin silloin ei tollasia ehdi miettiä. :D On kuitenkin ruokia, joita voisin oikeesti syödä joka päivä, loppuelämäni, kyllästymättä. Ainakin luulen niin.. :D

Puuro – oi kaurapuuro, kuinka sinusta pidänkään. Puuro on mun mielestä aivan mielettömän hyvää ja siitä voi loihtia monenlaisia variaatioita. Puurossa täytyy olla makua (esimerkiksi suolalla on yllättävän suuri rooli), eli pelkät vedessä lilluvat kaurahiutaleet ei kuulu mun repertuaariin ja aina jos joku sanoo puuron olevan pahaa tai mautonta, mietin vaan mielessäni, että se on vaan valmistettu ihan väärin. :D Tällä hetkellä uppoo erittäin hyvin ”suklaa-valkuais-puuro” kookosöljyllä, vaniljapuddingilla, kanelilla ja steviasokerilla! Uuh ja nam! :D

Lidlin luomulaatuiset kaurasydämet – Heittämällä maailman parasta leipää! En käsitä, miten leivän koostumus voi olla samaan aikaan ihana rapea ja pehmeä. Maku on jotain ihan täydellistä kun päälle iskee vielä oikeanlaiset päälliset ja hörppii kyljessä luomukahvia Oatlyn iKaffe – kauramaidolla. <3

Friggsin chiasiemen&merisuola maissikakut – Näihin oon jo pitkään ollut koukussa ja ne itseasiassa kuuluukin mun jokapäiväiseen ruokavalioon. Jos olet sitä mieltä, että riisikakut ovat mauttomia tai pahvisia, anna näille mahdollisuus. Näitä uppoaa ihan sellaisenaan, mutta paras yhdistelmä on levittää päälle avocadotahnaa (muusattua avoa, herbamarea, chiliä), yksinkertaisesti parasta!

Lohilon jäätelöt – En varmaan ole ainoa joka voi yhtyä siihen, että nämä ovat todella hyviä ja menevät ihan normaalista jäätelöstä! Onneksi nykyään on tarjolla vaihtoehtoisia herkkuja, ilman jäätävää määrää sokeria! Yksi ainoa miinus näissä on – paketin koko saisi olla ainakin puolet suurempi. ;)

Mulla on myös paljon muitakin juttuja, joita voisin syödä kyllästymättä, mutta tässä muutamat ensimmäisenä mieleen tulleet. Syön lämpimät pääateriani myös aika samanlaisina päivästä toiseen kyllästymättä. Kotiruuista lasagne, makaronilaatikko ja pizza ovat myös kestosuosikkejani. Tosin valmistan ne aina astetta terveellisemmin, omilla variaatioillani!

Onko teillä jotain kestosuosikkeja, kenties jotain samoja kuin mulla?

instagram: ainorouhiainen 

snapchat: ainopaino

Facebook: TÄÄLLÄ.

 


9 Responses to “RUUAT JOITA VOISIN SYÖDÄ JOKA PÄIVÄ”

 1. Avatar Minä vain sanoo:

  Hei annatko pliis tuon herkkupuuron reseptin? Haluaisin maistaa. Ja vielä mistä tuota jäätelöä saisi?

  • Avatar maikki sanoo:

   Ainakin prismoissa ja citymarketeissa on ihan pakastealtaissa

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Kaurahiutaleita,(suolaa&vettä), valkuaista, fitnessgurun tuplasuklaaheraa, kookosöljyä, vanilja proteiinipuddingia ja kanelia. :) Lohiloja saa ainakin citymarketeista ja prismoista sekä s-marketeista!

 2. Avatar Myy sanoo:

  Mä en kans tajuu miten ei muka vois syödä samaa ruokaa monta päivää. Nälkä kun on niin kyllä maistuu! Mä en kyllästy oikeastaan mihinkään helposti, mutta ruisleipää, kaurapuuroa suolalla ja öljyllä sekä tiettyjä luomuomppuja voin syödä aina vaan!

 3. Avatar Eppu sanoo:

  Samat herkut täällä Ja puuro nam! Sitä menisi aamupalaksi, välipalaksi ja iltapalaksi hehe.. paras on ihan perus puuro, pakastemansikat smoothiekoneessa survottuna ja rahka.. mutta muut yhdistelmät myös hyviä, yhteen aikaan tein paljonkin valkuaispuuroa! Ja noi lohilon jädet ja pro pudding oivoi.. herkkua..

 4. Avatar Essi sanoo:

  Noi riisikakut on kyllä maailman parhaita! Monet kaverit aina miettii miten jaksan niitä syödä, mut ne ei vaan oo maistanut niitä! Noi lohillon jäätelöt olleet kokeilulistalla jo pitkään, joten ehkä pitää vähän skarpata ja seuraavalla kauppareissulla napata mukaan! :)

 5. Avatar Anni sanoo:

  Noista joka ikinen ois kanssa mun listalla!<3 vaikka sun ruokapostauksia katellessa oon huomannu, että syödään muuten aika eri tavalla

 6. Avatar Iitu sanoo:

  Siis just päivällistä syödessä pohdin miten voisin syödä lohta ehkä AINA :D vaikka valitettavan harvoin sitä tulee silti tehtyä. Savulohi erityisesti niiin herkkua. Ja puuro nyt on iki suosikki <3

  Maissikakkuja en oo maistanut,enkä uskalla koska epäilen et ne koukuttaa :D riisikakut avolla ja herbamarella ja kaurasydämet,parasta! Jos tykkäät tahinista niin testaa sitä riisi-tai maissikakkujen päälle,todella koukuttava! Ja lohilosta oon täysin samaa mieltä,isompia purkkeja kehiin!
  Ootko maistanut Rox prodepatukoita tai lidlissä myytäviä deluxe patukoita,parempaa ku suklaa :)

 7. Avatar Annie sanoo:

  Kannattaa testata myös Friggsin pellavansiemen-rosmariinimaissikakkuja! Jopa parempia kuin noi sun vinkkaamat ;) Mä oon tällä hetkellä koukussa Skyr mango-meloniin :D

Kommentoi