PARASTA JUST NYT!

Meinasin otsikoida tekstin nimellä topit ja flopit, mutta kun aloin miettiä tarkemmin, niin en keksi paljo mitään floppeja viime ajoilta. Pidetään tämä teksti siis pelkkää posii täynnä. Mitä tänne oikeen kuuluu ja mitä puuhailen nykyään? Vaikka vuotta ei ole kulunut kuukautta pidempään, oon saanut aika paljon aikaiseksi ja moni asia on loksahtanut kohdilleen. Moni asia on roikkunut sellaisessa ikävässä välimaastossa jo liian pitkään ja lopulta päätin vain alkaa tehdä päätöksiä, välillä vaikeitakin sellaisia. Mä saatan olla joskus vähän sellainen, että tukeudun muihin ihmisiin ja en tee päätöksiä itse, vaan odotan että asiat tapahtuu muiden toimesta. No, lopulta kyllästyin tähän ja päätin alkaa hoitaa asioita ihan vaan itse. Mun elämä ja mun päätökset. Johan alkoi tapahtua! 🙂

Mun mielestä ei ole mitenkään hienoa luetella kuinka kiireinen oon, mutta viime aikoina on kyllä ollut enemmän tekemistä kuin aikoihin. 😀 Kahden työn lisäksi oon siis laittanut pystyyn oman toiminimen ja alkanut rakentaa sitäkin puolta. Voin kertoa, että saa kyllä hieman suunnitella, että ehtii kaiken tämän lisäksi elääkin välillä. Viime aikoina vapaa-aika on kyllä ollut todella rajallista, mutta uskon että senkin aika tulee. Painetaan nyt hommaa, kun kaikki on saatu rullaamaan. Yrittäjyyteen ja toiminimeen kun liittyy ihan hurjasti kaikkea mistä täytyy ottaa selvää ennen kuin voi edes alkaa viedä visiota eteenpäin. Hommat ovat kuitenkin lähteneet liikkeelle paremmin kuin hyvin ja uskon että tästä tulee hyvä juttu! Kahden muun työn osilta on myös ollut kivasti puuhaa, sillä alkuvuosi on luonnollisesti hyvinvointialan kulta-aikaa ja silloin pitää takoa kun rauta on kuumaa!

Tammikuun parhaat:

Aikaisemmin mainittu toiminimen perustaminen ja oman nettisivuston haltuunotto. Lean & Toned – valmennus on lähtenyt käyntiin todella hyvin ja oon saanut hyvää palautetta, jess! Lisäksi mulla on sata ja yksi ideaa toteutettavana – kunhan vain saan hankittua lisää aikaa, niin pistän tuulemaan. 😀

Aloitin myös oman dieetin muiden L&T-jengiläisten mukana ja oon hemmetin ylpee itsestäni, että oon pitänyt langat käsissä näin hyvin. Tässä rytäkässä oon hoitanut kaikki ruokailut ja treenit (jumppien lisänä) just eikä melkein ja neljän viikon jälkeen kropassa alkaa näkyä kivasti muutoksia! Muistin jälleen miksi ”hiljaa hyvä tulee” on niin osuva sanonta tällaisissa projekteissa. Energiatasot on ihan huipussaan ja ruokavalio tuntuu toimivan loistavasti!

Treenit kulkee! Ette tiedä miten iloinen mä oon ollut koko kuukauden, kun kaikki aikaisemmat ”ongelmat” kehon suhteen on loistaneet poissaolollaan. Oudot jalan puutumiset ja hermosärky ovat poissa ja tuntuu, että vain taivas on rajana jaksamisen ja kehityksen suhteen. Asetin itselleni muutaman tavoitteen liittyen voiman kehittämiseen ja katsotaan miten pian saavutan tavoitteeni.

Tätä ei varmaan saisi kirjoittaa vielä, mutta mikäli kaikki menee kuten sovittu, musta tulee huomenna asunnon omistaja. Siis tämän asunnon, jossa asun nyt. Tätä asiaa oon vatvonut ja pohtinut. Miettinyt missä haluan asua ja voi veljet tuntuu hyvältä kun sain vihdoinkin tehtyä päätöksen tämän suhteen. Mähän oon ollut muutamassa Helsinkiin välillä ja kaikkea mahdollista muutakin on ollut mielessä. Nyt on kuitenkin sellainen tilanne, että täällä on aika hyvä olla! 

Kaiken kaikkiaan tuntuu siltä, että muutaman takkuisemman vuoden jälkeen asiat alkaa mennä jatkuvasti parempaan suuntaan ihan kaikilta osin. Ei tule ihan hirveesti jaettua asioita henkilökohtaisesta elämästä, mutta siltäkin osin kaikki paremmin kuin hyvin. 🙂

instagram: ainorouhiainen 

snapchat: ainopaino

Facebook: TÄÄLLÄ.


One Response to “PARASTA JUST NYT!”

  1. Larre sanoo:

    Ihana kuulla, että hyvin pyyhkii ja oot onnellinen just siellä, missä oot! 🙂 Täälläkin dieettiläinen, Jutan ja Bullin ohjeilla mennään neljättä viikkoa ja hyvältä tuntuu. Tsemppiä meille kaikille!

    PS. Näytät hyvältä näissä kuvissa! Myös jumppavaatteet päällä, mutta kyllä farkut tekee naisen 😀 Hahah!

Kommentoi