LEAN & TONED – POLTA RASVAA, RAKENNA LIHASTA JA NÄYTÄ UPEELTA!

Hei! Oon saanut viime aikoina todella runsaasti kysymyksiä valmennustilanteestani ja nyt olen viimeiset viikot suunnitellut jotain ihan uutta! Tammikuun alussa mulla alkaa uusi valmennus, jonka päätavoitteena lähdetään metsästämään timmiä, sporttista kroppaa! Lihaskasvu ja rasvanpoltto onkin tämän Lean and Toned – valmennuksen perimmäinen idea ja tämä poikkeaa kaikista aikaisemmista nettivalmennuksestani melko paljon, sillä sisältö on paljon laajempi, monipuolisempi sekä tämän kesto tulee olemaan reilu 3 kuukautta, jolloin on oikeasti aikaa saada niitä tuloksia esiin.

Oon pistänyt tähän peliin kaiken mitä oon oppinut, kokenut ja pohtinut ja täytyy sanoa, että oon ihan superinnoissaan koko hommasta. Lyötiin miehen kanssa viisaat päät yhteen ja sain sieltä puolelta paljon apua ja ideoita, etenkin voimatreenien rakentamiseen. Omat vahvuudet ovat ehdottomasti kehonpainotreenien ja ravitsemuksen puolella, jolloin saatiin yhdessä aikaiseksi supermegahyvä paketti, jolla ei voi kuin onnistua! Aikaisemmista nettivalmennuksista poiketen, tässä valmennuksessa sekä treenisykli että ruokavalio elää valmennuksen mukana jatkuvasti, jotta kehitys on maksimaalista. Myös lepopäivät, niiden rytmitys ja hyötykäyttö on suunniteltu tarkasti, jotta keho palautuu riittävästi.

Valmennuksen pääpiirteet ja sisältö: 

 • Tavoitetta tukevan, valmennuksen mukana muuttuva ruokavalion sekä 2 erilaista ruokaohjelmaa (treeni & lepopäivät)
 • Tehokkaan 4-jakoisen treeniohjelman videoineen. Treenit muuttuvat valmennuksen edetessä kolmen – neljän viikon välein.
 • Ohjeistukset treenisyklin ja lepopäivien noudattamiselle. Treenit koostuvat voima, hiit sekä plyometrisistä harjotuksista. Pääpaino on salitreeneissä.
 • Focus pakaroissa ja sporttisen mallin hakemisessa!
 • Tankkauspäivät ohjeineen

LEAN & TONDED – valmennuksesta tulee siis sekä nettivalmennusversio, että myös henkilökohtaista ohjausta sisältävä versio. Nyt olisikin mahdollisuus ennakkovarata paikkoja henkilökohtaiseen valmennukseen, mikä tarkoittaa sitä, että valmennus sisältää henkilökohtaista ohjausta, jolloin myös treenejä muokataan vielä yksilöllisemmiksi.

Koska kyselyjä on tullut melko paljon ja mulla on aikaa vain rajallisesti, nyt on mahdollisuus varata itselle paikka ensi vuotta varten. Homma starttaa tammikuussa 8.1.2018 alkaen (aloitusta voi muokata tarpeen mukaan). Myös nettivalmennusversio (ilman henkilökohtaista valmennusta) alkaa samaan aikaan! Siitä laitan vielä erillisen infon hintoineen päivineen.

LEAN & TONED, kesto 13 viikkoa.

 • henkilökohtaisella valmennuksella ( 4 tapaamista ) 399
 • henkilökohtaisella valmennuksella ( 6 tapaamista ) 549
 • henkilökohtaisella valmennuksella ( 8 tapaamista ) 629

Paikat täytetään varausjärjestyksessä, ilmoittautumiset ja lisäkyselyt osoitteeseen aroufit@gmail.com


4 Responses to “LEAN & TONED – POLTA RASVAA, RAKENNA LIHASTA JA NÄYTÄ UPEELTA!”

 1. Avatar veegu sanoo:

  Moi
  Sellasta mietin että pitääkö olla vaasalainen/matkustaa vaasaan, etkös asu siellä?

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Moi! Joo kyllä, eli nämä henkilökhtaiset valmennukset tapahtuu vaasassa. Jutun voi sopia etävalmennuksena jolloin tavataan vaikka kerran kk tms. Toinen mahdollisuus on hankkia pelkkä nettivalmennus, eli muuten sama mutta ilman näitä tapaamisia. Laitan tosiaan tosta nettiversiosta vielä erikseen infoa ja hinnan kun kaikki on lyöty lukkoon! :)

 2. Avatar Henna sanoo:

  Hei, onko nettivalmennus tästä tulossa vai ei? :)

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   On tulossa! Kaikki on jo valmiina, odotan vain että ohjelmat lyödään sivustolle ja ilmoitan asiasta sitten täällä :)

Kommentoi