5 X OUDOT ERIKOISTAITONI

Aika tehdä paljastuksia! Kaikilla meillä on luultavasti outoja skilssejä mitä ihan jokainen jantteri ei handlaakkaan ja ajattelin kertoa omista ylpeydenaiheistani (..öööh :D). Täytyy kyllä taas nostaa esiin, että mun vahvuudet liittyy selkeesti aina syömisiin/juomisiin. :D Oon tainnut treenata molempia sen verran ahkerasti, että nykään ollaan jo näillä leveleillä!

Snäppiseuraajat pääsivätkin jo todistamaan tätä, mutta siis pystyn nielaista ainakin 30 tablettia samaan aikaan, ainoastaan yhdellä vesihuikalla. Käytännössä tungen suun täyteen tabuja (vitamiineja) ja kulautan ne kerrasta alas. Tadaa! :D

Pystyn juoda todella suuria määriä todella nopeasti. Tänään aamulla mies kellotti puoli litraa vettä viiteen sekuntiin, eikä tuntunut missään!

Vaikka en ole mitenkään kovin suuri kooltani, mahtuu mun vatsaan ruokaa enemmän kuin uskoisi. Tästä ei ole nyt mitään konkreettista kilomäärää, mutta esimerkiksi syön tuon 100 kiloisen 190 cm pitkän äijän pöydän alle ihan sata nolla! :D Erilaiset syömähaasteet tuntuisivatkin helpolta nakilta ainakin näin ajatuksen tasolla. Pitää kyllä joku haaste toteuttaa, että päästään sanoista tekoihin!

Pystyn kaivaa kielellä nenääni :D

Enpä tiedä onko tämä erikoistaito, mutta treenien aikana muhun ei vaikuta lainkaan se olenko syönyt vai en. Voin siis ihan hyvin treenata kovaa ja korkealta tyhjällä vastalla tai vaikka kokisin itseni nälkäiseksi ennen treeniä. Sama pätee vuorokaudenaikaan, ei ole väliä milloin mennään, saan aina tehtyä hyvän treenin olin väsynyt tai en. 

Löytyykö muita jotka samaistuu näihin?

instagram: ainorouhiainen 

snapchat: ainopaino

Jos haluat tiedon uusista postauksista nopeasti, käy tykkäämässä blogin FB-sivusta TÄÄLLÄ.


3 Responses to “5 X OUDOT ERIKOISTAITONI”

 1. Avatar Aliisa sanoo:

  Kyselit yhessä postauksessa ideoita blogikirjoitukseen ja nyt tuli yksi mieleen tätä postausta lukiessa!

  Kysymys liittyy treenin ajankohtaan ja intensiteettiin. Esim tyhjällä vatsalla kovat treenit/HIIT/sali.

 2. Avatar Sanna sanoo:

  Samaistun tuohon ruokamäärään. Tiiän monia, jotka ei pysty isoa pizzaa syömään yhdeltä istumalta, mutta mulle ei tee ees tiukkaa eikä jää ähky. Samoin oon vetäny 7 isoa tortillaa huiviin illassa. Oon kans ihan normaalipainoinen.

 3. Avatar Roosa sanoo:

  Hahah, samaistun tohon tablettien nielemis -kohtaan! En jaksa erikseen ottaa vettä vitamiineja varten, joten etsin aina tyhjän vesipullon ja kulautan tabletit kurkkuun pohjalle jääneen vesitipan kanssa. Kohan on edes vähän kurkun kostukkeeksi!

  Mäkin jaksan syödä aivan älyttömiä määriä, eikä kukaan ikinä uskoisi kun katsoo minua (155/49) :D Buffeteissa tms. olen yleensä se joka hakee kaikista eniten lisää ruokaa :D

Kommentoi