TIMMIT KÄDET & VATSA – TSEKKAA TÄMÄ TREENI! (video)

Paljon on tullut jaettua alavartaloon kohdistuvia treenejä, joten vaihtelun vuoksi luvassa ylävartalon ja keskivartalon tiukka bootcamp-treeni. Jo useamman vuoden ajan, jokainen perjantain on alkanut Bikini Body Bootcamp – treenillä ja se on aina loistava tapa aloittaa viikonloppu. Nyt kun muistelen noita ensimmäisiä tunteja, jolloin tein 50 minuuttia yhtä kuolemaa, huomaan kyllä suuren kehityksen siihen. Edelleen nämä ovat haastavia settejä, mutta kunto on kyllä kehittynyt kivasti, kiitos säännöllisen treenaamisen. Eilen me tehtiin ylävartaloa ja corea pääsääntöisesti kuormittava treeni, jonka videoin (puhelimella, siksi laatu).

Bootcamp-seteissä yhdistyy siis syketreeni sekä kehonpainoliikkeet joiden avulla saadaan myös kiva jälkipoltto tunnin jälkeen aikaiseksi. Treeni kehittää kuntoa ja pistää rasvan tirisemään! ;)

Ennen itse treeniä on hyvä lämmitellä huolellisesti, sillä treeni lähtee heti kovalla intensiteetillä käyntiin.

Treeni sisältää 2 erilaista circuitia, molemmissa on 4 liikettä. Molemmat cicuitit tehdään kahdesti läpi, eli yhteensä 4 x 7 minuuttia. Esittelen liikkeet videoissa ja liikkeiden toistomäärät ovat alla kirjoitettuna. Laitat ajanottokellon päälle (esim. iphone appeja löytyy haulla ”workout timer” ja ”circuit timer”) ja teet circuitia 7 minuuttia putkeen ilman taukoja, jonka jälkeen pidät 2-3 minuutin tauon ja teet toisen circuitin samalla tavalla 7 minuuttia putkeen. Tämän jälkeen taas 1-2 minuutin tauko ja toistat koko homman uudelleen.

Teet siis jokaista liikettä vaaditun määrän, jonka jälkeen siirryt aina seuraavaan liikkeeseen. Pyörität liikkeitä putkeen 7 minuutin ajan, ilman taukoja. Tunnilla me tehdään liikkeet 145 bpm musiikkiin. Eli näin tahti pysyy samana koko seitsemän minuutin ajan. 

CIRCUIT 1

 • YLEISLIIKE X 15
 • OJENTAJA DIPPI X 30
 • VIPUNOSTO – PECKDECK COMBO X 8
 • 3 OJENTAJAPUNNERUSTA + 16 SIVUHYPPELYÄ X 8

CIRCUIT 2

 • RULLAUS + JÄNNEHYPPY X 15
 • 2 ETUNOJAPUNNERUSTA + 6 VUORIKIIPEILIJÄÄ X 10
 • 4 PYSTYPUNNERUSTA + 16 NYRKKEILYÄ X 10
 • SIVULINKKARIT X 30

Mun ruoka- ja treenipainotteisia touhuja voi seurata myös instagramista: ainorouhiainen sekä snapchatista: ainopaino.

Jos haluat tiedon uusista postauksista nopeasti, käy tykkäämässä blogin FB-sivusta TÄÄLLÄ.


4 Responses to “TIMMIT KÄDET & VATSA – TSEKKAA TÄMÄ TREENI! (video)”

 1. Avatar Minna sanoo:

  Hei! Jos sulla on tuollainen circuit tunti jossa asiakkaat tekevät omaa tahtia, otatko vain kellosta aikaa vai jumppaatko itse mukana?

  Voisitko tehdä joskus myday videon? Ja jos saa vielä toivoa niin postausta mitä treenaat minkäkin päivänä, ja kuinka paljo viikossa.

  Kiitos loistavasta blogista :)

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Hei ja kiitos!! :)

   Teen kyllä aina itse mukana. Teemme liikkeitä siis yhdessä musiikin tahdissa ja ilmoitan aina kun liike on vaihtumassa, mihin liikkeeseen se vaihtuu ja sitten kun on vaihdon aika. Näin asiakkaat tekevät myös kokoajan ilman taukoa ja tahti pysyy yllä! Tunnilla saa myös tehdä hitaammin omaan tahtiin, mutta vaihto tehdään aina yhdessä. Koen että pystyn tsempata asiakkaita paremmin kun näytän itse mallia!

   Kiitos noista vinkeistä, oon pitkään miettinyt videon tekemistä ja tuo my day vois olla sellanen mistä on helppo aloittaa :D Omista treeneistäkin voin toki postailla taas pitkästä aikaa!

 2. Avatar Maija sanoo:

  ^ Vaikka en oo koskaan sun tunneilla ollut, olin satavarma, että treenaat yhdessä asiakkaiden kanssa!! Tätä blogia monta monta vuotta lukeneena, uskallan väittää ettei Aino jättäis mitään treenejä väliin, kipeenäkään!! :D

  Kiitos videosta, tuli muutama uus liike joita voin hyödyntää treeneissäni! :)

Kommentoi